InstaForex - Company News - Page 19 - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

InstaForex - Company News

Reply
 
Thread Tools
Old 01-03-2018, 11:09 PM   #271
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 157
jika mengguna mobile phone download app mt4.. dan login dengan pilih broker instaforex
Apa beza mt4 app dgn instaforex app tuan?
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2018, 11:40 PM   #272
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 134
Apa beza mt4 app dgn instaforex app tuan?
dedua apps adalah sama. cuma mt4 apps dibawah metaquotes tapi perlukan cari nama broker instaforex.
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2018, 04:57 PM   #273
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 157
dedua apps adalah sama. cuma mt4 apps dibawah metaquotes tapi perlukan cari nama broker instaforex.
Tp sy buka kedua2 app tersebut interface tak sama pun tuan, kalau app instaforex mcm web terminal,manakala app mt4 lebih kurang mt4 computer
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2018, 10:24 PM   #274
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 134
Tp sy buka kedua2 app tersebut interface tak sama pun tuan, kalau app instaforex mcm web terminal,manakala app mt4 lebih kurang mt4 computer
ya tuan. persamaan mereka tak boleh masukkan custom indicator
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2018, 11:41 PM   #275
abu1985
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
ya tuan. persamaan mereka tak boleh masukkan custom indicator
ooo baru tahu ada insta apps... maknanya kita boleh trade mcm biasa la.. klw guna teknik naked chart tiada masalah guna insta apps ni
abu1985 is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2018, 10:57 PM   #276
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 157
ya tuan. persamaan mereka tak boleh masukkan custom indicator
Owh,rupanya itu persamaannya.sy ingatkan app yg sama cuma nama berbeza mcm mt4 instaforex versi komputer dgn mt4 yg lain.
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2018, 11:17 PM   #277
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 134
ooo baru tahu ada insta apps... maknanya kita boleh trade mcm biasa la.. klw guna teknik naked chart tiada masalah guna insta apps ni
kalau tuan tak nak install apps , tuan boleh gunakan instaforex web trader. lagi bagus ..
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2018, 02:35 AM   #278
abu1985
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
kalau tuan tak nak install apps , tuan boleh gunakan instaforex web trader. lagi bagus ..
yg ni hanya utk guna destop sahaja kan
abu1985 is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2018, 09:59 PM   #279
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 134
yg ni hanya utk guna destop sahaja kan
instaforex web trader boleh digunakan di mana mana device . yang penting ada browser
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2018, 10:50 PM   #280
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 157
di instaforex ada akaun micro tak....? apa beza mikro dengan akaun cent?
Di instaforex ada 3 jenis akaun shj.standard,cent dan eurica
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2018, 11:50 PM   #281
abu1985
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
instaforex ada menyediakan perkhidmatan untuk menutup posisi order dengan menggunakan telefon atau email . hanya hubungi support instaforex untuk berbuat demikian
jika sabtu ahad boleh tak utk close posisi
abu1985 is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2018, 03:50 PM   #282
InstaForex Shah Alam
Junior Member
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 53
PEMENANG SIRI PERTANDINGAN INSTAFOREX YANG LAIN DIUMUMKAN



Keputusan langkah-langkah terbaru dari persaingan InstaForex telah disimpulkan. Kami bersedia menamakan para pemenang pertandingan berikut: One Million Option, InstaForex Sniper, Trader Trader, FX-1 Rally, dan Real Scalping. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang mengenai hasil yang hebat dan ingin peserta lain mencari nama mereka dalam pencapaian seterusnya. Cepat atau lambat, nasib akan berada di pihak anda!

One Million Option
Pertandingan InstaForex One Million Option, yang dikasihi oleh pedagang, mengumpulkan banyak peserta pada setiap pusingan. Mereka bersaing sengit untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Kali ini Victor Pichkur menunjukkan hasil terbaik dalam peringkat baru-baru ini. Langkah seterusnya akan bermula dari 12 Mac, 2018 hingga 16 Mac, 2018.

InstaForex Sniper
Pedagang terpantas dan paling tepat mengambil bahagian dalam persaingan InstaForex Sniper yang ingin memenangi hadiah utama. Menurut keputusan peringkat baru-baru ini, Aleksandr Meshcheryakov adalah yang terbaik. Pusingan peraduan akan bermula pada 12 Mac 2018 dan berakhir pada 16 Mac, 2018.

FX-1 Rally
Anna Mylnikova menunjukkan prestasi yang terbaik dalam pertandingan FX-1 Rally yang baru-baru ini, membuktikan kemahiran dagangan dan reaksi yang tajam dan menjadikan dirinya sebagai hadiah untuk 8 Mac. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan memintanya untuk meraih kemenangan di peringkat masa depan daripada pertandingan RX FX-1. Sekiranya anda mempunyai persaingan yang sengit dan bersedia untuk perlumbaan yang menarik, dialu-alukan untuk memulakan pusingan FX-1 Rally! Anda boleh mendaftar untuk perhimpunan terdekat yang akan berlangsung dari 00:00 9 Mac 2018 hingga 23:59 9 Mac 2018.

Lucky Trader
Jika anda berjaya berdagang dengan sempurna dalam masa dua minggu, anda akan dapat memenangi pertandingan Lucky Trader, seperti Joao Antonio Ribeiro Dias Marinho de Mesquita dari Portugal melakukannya. Pedagang menunjukkan kemahiran yang sangat baik dan hasil terbaik di kalangan ratusan peserta lain. Tahniah kepada pemenang dan semoga berjaya! Peringkat seterusnya pertandingan Lucky Trader akan diadakan dari 19 Mac, 2018 hingga 30 Mac, 2018.

Real Scalping

Dagangan jangka pendek adalah proses yang agak rumit yang memerlukan perhatian yang sangat dekat. Kadang-kadang pedagang kurang perhatian, tumpuan, dan kelajuan tindak balas untuk berjaya dalam pertandingan Real Scalping. Walau bagaimanapun, Victor L Simbar memaparkan semua ciri-ciri ini dan meraih tempat pertama. InstaForex mengucapkan selamat kepada pemenang dan menjemput pedagang lain untuk mencuba tangan mereka di peraduan ini. Semua orang yang bersedia menguji kemahiran mereka boleh mendaftar untuk pertandingan Real Scalping di laman web rasmi InstaForex. Pertandingan seterusnya akan berlangsung dari 2 April, 2018 hingga 27 April, 2018.

Ketahui lebih lanjut mengenai pertandingan

Foto dan komen para finalis

https://www.instaforex.com/company_news/10623.html
__________________
PR Manager
http://instaforex.com/ms/
http://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php
InstaForex Shah Alam is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2018, 07:14 PM   #283
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 157
PEMENANG SIRI PERTANDINGAN INSTAFOREX YANG LAIN DIUMUMKAN



Keputusan langkah-langkah terbaru dari persaingan InstaForex telah disimpulkan. Kami bersedia menamakan para pemenang pertandingan berikut: One Million Option, InstaForex Sniper, Trader Trader, FX-1 Rally, dan Real Scalping. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang mengenai hasil yang hebat dan ingin peserta lain mencari nama mereka dalam pencapaian seterusnya. Cepat atau lambat, nasib akan berada di pihak anda!

One Million Option
Pertandingan InstaForex One Million Option, yang dikasihi oleh pedagang, mengumpulkan banyak peserta pada setiap pusingan. Mereka bersaing sengit untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Kali ini Victor Pichkur menunjukkan hasil terbaik dalam peringkat baru-baru ini. Langkah seterusnya akan bermula dari 12 Mac, 2018 hingga 16 Mac, 2018.

InstaForex Sniper
Pedagang terpantas dan paling tepat mengambil bahagian dalam persaingan InstaForex Sniper yang ingin memenangi hadiah utama. Menurut keputusan peringkat baru-baru ini, Aleksandr Meshcheryakov adalah yang terbaik. Pusingan peraduan akan bermula pada 12 Mac 2018 dan berakhir pada 16 Mac, 2018.

FX-1 Rally
Anna Mylnikova menunjukkan prestasi yang terbaik dalam pertandingan FX-1 Rally yang baru-baru ini, membuktikan kemahiran dagangan dan reaksi yang tajam dan menjadikan dirinya sebagai hadiah untuk 8 Mac. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan memintanya untuk meraih kemenangan di peringkat masa depan daripada pertandingan RX FX-1. Sekiranya anda mempunyai persaingan yang sengit dan bersedia untuk perlumbaan yang menarik, dialu-alukan untuk memulakan pusingan FX-1 Rally! Anda boleh mendaftar untuk perhimpunan terdekat yang akan berlangsung dari 00:00 9 Mac 2018 hingga 23:59 9 Mac 2018.

Lucky Trader
Jika anda berjaya berdagang dengan sempurna dalam masa dua minggu, anda akan dapat memenangi pertandingan Lucky Trader, seperti Joao Antonio Ribeiro Dias Marinho de Mesquita dari Portugal melakukannya. Pedagang menunjukkan kemahiran yang sangat baik dan hasil terbaik di kalangan ratusan peserta lain. Tahniah kepada pemenang dan semoga berjaya! Peringkat seterusnya pertandingan Lucky Trader akan diadakan dari 19 Mac, 2018 hingga 30 Mac, 2018.

Real Scalping

Dagangan jangka pendek adalah proses yang agak rumit yang memerlukan perhatian yang sangat dekat. Kadang-kadang pedagang kurang perhatian, tumpuan, dan kelajuan tindak balas untuk berjaya dalam pertandingan Real Scalping. Walau bagaimanapun, Victor L Simbar memaparkan semua ciri-ciri ini dan meraih tempat pertama. InstaForex mengucapkan selamat kepada pemenang dan menjemput pedagang lain untuk mencuba tangan mereka di peraduan ini. Semua orang yang bersedia menguji kemahiran mereka boleh mendaftar untuk pertandingan Real Scalping di laman web rasmi InstaForex. Pertandingan seterusnya akan berlangsung dari 2 April, 2018 hingga 27 April, 2018.

Ketahui lebih lanjut mengenai pertandingan

Foto dan komen para finalis

https://www.instaforex.com/company_news/10623.html
Tahniah kpd pemenang contest instaforex
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2018, 10:36 PM   #284
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 134
jika sabtu ahad boleh tak utk close posisi
sabtu dan ahad market forex tutup tuan. hanya market crptocurrency jer yang aktif
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2018, 10:37 PM   #285
abu1985
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
sabtu dan ahad market forex tutup tuan. hanya market crptocurrency jer yang aktif
baru tahu cryto market yg aktif jd sabtu ahad masih boleh trade ke
abu1985 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump