InstaForex - Company News - Page 22 - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

InstaForex - Company News

Reply
 
Thread Tools
Old 21-03-2018, 10:57 PM   #316
abu1985
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
untuk maklumat lanjut tuanboleh hubungi support online instaforex
bagaimana nak contact support instaforex melalui whatsap...Whatsapp:
+447418450528

mcm mn nak masukkan dalam hp
abu1985 is offline   Reply With Quote
Old 22-03-2018, 08:20 PM   #317
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 134
bagaimana nak contact support instaforex melalui whatsap...Whatsapp:
+447418450528

mcm mn nak masukkan dalam hp
masukkan sebagai new contact di telefon . dan secara automatik kan boleh whatsapp
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 22-03-2018, 10:58 PM   #318
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 157
masukkan sebagai new contact di telefon . dan secara automatik kan boleh whatsapp
Bila waktu kita boleh berhubung dgn instaforex suppport ye tuan?
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 22-03-2018, 11:52 PM   #319
abu1985
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
masukkan sebagai new contact di telefon . dan secara automatik kan boleh whatsapp
saya dah cuba tak boleh la... tu yg tanya di sini
abu1985 is offline   Reply With Quote
Old 23-03-2018, 08:05 PM   #320
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 134
Bila waktu kita boleh berhubung dgn instaforex suppport ye tuan?
jika di laman web instaforex adalah isnin hingga jumaat waktu rusia di galakkan berhubung
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 23-03-2018, 08:21 PM   #321
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 157
jika di laman web instaforex adalah isnin hingga jumaat waktu rusia di galakkan berhubung
Jika berhubung dgn support instaforex melalui wasap pula?
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 24-03-2018, 12:07 AM   #322
abu1985
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
Jika berhubung dgn support instaforex melalui wasap pula?
saya rasa melalui waap lebih cepatkan
abu1985 is offline   Reply With Quote
Old 26-03-2018, 06:21 PM   #323
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 157
saya rasa melalui waap lebih cepatkan
Tuan sudah dpt berhubung support instaforex melalui wasap ke?

saya dah cuba tak boleh la... tu yg tanya di sini
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 26-03-2018, 09:42 PM   #324
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 134
Jika berhubung dgn support instaforex melalui wasap pula?
saya belum pernah cuba hubungi melalui wasap. biasa hanya melalui online support
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 26-03-2018, 11:05 PM   #325
abu1985
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
Tuan sudah dpt berhubung support instaforex melalui wasap ke?
saya berhubung melalui skype.. pun cepat jugak response
abu1985 is offline   Reply With Quote
Old 27-03-2018, 06:45 PM   #326
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 157
saya berhubung melalui skype.. pun cepat jugak response
Bagaimana utk berhubung staff instaforex melalui skype pula tuan?
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 27-03-2018, 10:20 PM   #327
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 134
Bagaimana utk berhubung staff instaforex melalui skype pula tuan?
saya pernah sekali berhubung menggunakan skype tapi bukan melalui sykpe call la .... biasa saya tanya online support
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 27-03-2018, 11:57 PM   #328
abu1985
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
saya pernah sekali berhubung menggunakan skype tapi bukan melalui sykpe call la .... biasa saya tanya online support
oo yer ker... tu la klw skype kadang2 pun lambat jugak reply
abu1985 is offline   Reply With Quote
Old 28-03-2018, 09:29 PM   #329
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 157
saya pernah sekali berhubung menggunakan skype tapi bukan melalui sykpe call la .... biasa saya tanya online support
Tak dikenakan cas ke tuan beehubung staf instaforex melalui skype?
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 28-03-2018, 11:15 PM   #330
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 134
Tak dikenakan cas ke tuan beehubung staf instaforex melalui skype?
kalau guna skype call rasanya boleh minta instaforex callback jadi tak kena cas la kita
azam575 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump