InstaForex - Company News - Page 26 - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

InstaForex - Company News

Reply
 
Thread Tools
Old 18-04-2018, 03:15 AM   #376
abu1985
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
Betul tuan,kita sbg tader instaforex sepatutnya kena follow betul2 sop. Tp sy pun kadang2 terlepas pandang bab sop
bab ni mmg ramai juga terlepas pandang2.. sbb SOP ni kadang2 lambat.. sampai tak der trade minggu ni
abu1985 is offline   Reply With Quote
Old 18-04-2018, 02:48 PM   #377
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 157
bab ni mmg ramai juga terlepas pandang2.. sbb SOP ni kadang2 lambat.. sampai tak der trade minggu ni
Tu la nk dpt 10 pips sehari pun susah, ikut atas kertas mcm mudah shj..susah2 guna shj copy trade instaforex
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 18-04-2018, 09:54 PM   #378
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 134
Tu la nk dpt 10 pips sehari pun susah, ikut atas kertas mcm mudah shj..susah2 guna shj copy trade instaforex
untuk join instaforex forexcopy boleh aktfikan di kabinet klien instaforex. boleh pilih mana manager yang diminati
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 18-04-2018, 11:06 PM   #379
abu1985
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
Tu la nk dpt 10 pips sehari pun susah, ikut atas kertas mcm mudah shj..susah2 guna shj copy trade instaforex
klw cari 10 pips bg saya mudah tp lot kena kecik la baru berani.. huhuh
abu1985 is offline   Reply With Quote
Old 19-04-2018, 09:28 PM   #380
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 134
klw cari 10 pips bg saya mudah tp lot kena kecik la baru berani.. huhuh
yang penting pengurusan kewangan , kita bukan nak berapa banyak profit boleh dpat dalam sehari tapi kita nak berapa lama boleh bertahan ...
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 19-04-2018, 10:15 PM   #381
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 157
klw cari 10 pips bg saya mudah tp lot kena kecik la baru berani.. huhuh
Jika lot kecik mudah shj nk capai 10 pip,jika lot besar susah pula. Memang emosi memainkan peranan penting dlm trading. Diharap seminar instaforex hujung minggu ini ditekankan sekali kawalan emosi
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 19-04-2018, 10:53 PM   #382
abu1985
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
Jika lot kecik mudah shj nk capai 10 pip,jika lot besar susah pula. Memang emosi memainkan peranan penting dlm trading. Diharap seminar instaforex hujung minggu ini ditekankan sekali kawalan emosi
trade saiz besar.... capital pun mesti besar...

trade lot besar capital kecik... mmg ada yg berjaya... tp lagi ramai yg kecundung
abu1985 is offline   Reply With Quote
Old 20-04-2018, 07:50 PM   #383
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 134
trade saiz besar.... capital pun mesti besar...

trade lot besar capital kecik... mmg ada yg berjaya... tp lagi ramai yg kecundung
betul tuan, trader baru memang saya nasihatkan mulakan dengan lot kecil . jadikan leverage yang besar untuk kuatkan akaun itu. dan sebaiknya ada Takeprofir dan Stoploss la ...
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 20-04-2018, 09:30 PM   #384
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 157
betul tuan, trader baru memang saya nasihatkan mulakan dengan lot kecil . jadikan leverage yang besar untuk kuatkan akaun itu. dan sebaiknya ada Takeprofir dan Stoploss la ...
Terima kasih tuan,atas saranan yg berguna kepada trader2 instaforex
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 20-04-2018, 11:17 PM   #385
abu1985
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
seminar percuma untuk trader di malaysia. kena cepat daftar tempat sangat terhad
cepat2 esok dah start seminar...sapa free boleh walkin dan register di sana
abu1985 is offline   Reply With Quote
Old 23-04-2018, 04:54 PM   #386
instaforexns
Junior Member
 
instaforexns's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 25
Sesuatu yang menakjubkan: Liverpool dalam separuh akhir Liga Juara



Pada 10 April, pasukan InstaForex bertanding dalam suku akhir Liga Juara-Juara. Rakan kongsi rasmi syarikat itu, Kelab legenda Bola Sepak Inggeris Liverpool, memenangi perlawanan sengit dalam menentang Manchester City dan sampai separuh akhir kejohanan kelab Eropah yang paling berprestij.

Menurut undian UEFA, lawan dari Reds di separuh akhir akan menjadi AS
Roma di Roma yang menurunkan Barcelona dalam pertandingan dengan skor 3-0. Tetapi Liverpool menewaskan Manchester City di Anfield dengan skor yang sama, meninggalkan sedikit peluang bagi Warga untuk memasuki peringkat seterusnya.

Tidak perlu disangkal, kedua-dua lawan adalah sangat kuat dan serius untuk menang. Roma masuk ke final Liga Juara-Juara sekali sahaja pada tahun 1984 (pada masa itu, kejohanan itu dipanggil Piala Juara-Juara Eropah). Liverpool adalah pemenang lima kali Liga Juara-Juara, dan pasukan Jurgen Klopp pastinya tidak akan bertanding untuk kejuaraan di final kejohanan tahun ini.

Ini bermakna kita berada di semifinal terhangat, bahagian pertama yang akan kita lihat pada 24 April, ketika Reds menerima Roma di Anfield. InstaForex sememangnya meletakkan harapan kepada jurulatih dan pemain bagi kedua-dua pasukan. Akhirnya, melihat kemenangan terbaik. Dan kami berharap Liverpool akan menjadi pasukan paling hebat.

Maklumat Lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/10744.html
instaforexns is offline   Reply With Quote
Old 23-04-2018, 04:55 PM   #387
instaforexns
Junior Member
 
instaforexns's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 25
Rekod Musim Bunga Mohamed Salah



Musim bunga ini telah memcipta dua rekod menakjubkan kepada legenda Kelab Bola Sepak Liverpool, selaku rakan kongsi rasmi InstaForex. Dan pencapaian ini dicipta oleh - forward Liverpool Mohamed Salah.

Pada masa ini, pemain Mesir itu adalah salah satu daripada penjaring terbanyak dalam Liga Perdana Inggeris. Dia juga adalah orang Afrika pertama yang menjaringkan 30 gol dalam satu musim EPL.

Pencapaiannya yang paling luar biasa dalam sejarah LFC dan dalam sejarah bola sepak Inggeris secara umum. Selepas menjaringkan 6 gol dalam perlawanan Mac, dia dinobatkan pemain terbaik bulan itu. Dengan ini, Salah telah menjadi pemain pertama di Premiership untuk dinobatkan pemain terbaik bulan ini tiga kali dalam satu musim.

Jika Salah terus menunjukkan prestasi cemerlang dalam 4 perlawanan musim ini, peminat Liverpool akan menyaksikan lebih banyak rekod menakjubkan. Dalam sebulan, kita akan melihat orang Mesir akan menjadi penjaring terbanyak EPL dan berjuang untuk Golden Boot.

Maklumat Lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/10748.html
instaforexns is offline   Reply With Quote
Old 23-04-2018, 10:28 PM   #388
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 157
Rekod Musim Bunga Mohamed Salah



Musim bunga ini telah memcipta dua rekod menakjubkan kepada legenda Kelab Bola Sepak Liverpool, selaku rakan kongsi rasmi InstaForex. Dan pencapaian ini dicipta oleh - forward Liverpool Mohamed Salah.

Pada masa ini, pemain Mesir itu adalah salah satu daripada penjaring terbanyak dalam Liga Perdana Inggeris. Dia juga adalah orang Afrika pertama yang menjaringkan 30 gol dalam satu musim EPL.

Pencapaiannya yang paling luar biasa dalam sejarah LFC dan dalam sejarah bola sepak Inggeris secara umum. Selepas menjaringkan 6 gol dalam perlawanan Mac, dia dinobatkan pemain terbaik bulan itu. Dengan ini, Salah telah menjadi pemain pertama di Premiership untuk dinobatkan pemain terbaik bulan ini tiga kali dalam satu musim.

Jika Salah terus menunjukkan prestasi cemerlang dalam 4 perlawanan musim ini, peminat Liverpool akan menyaksikan lebih banyak rekod menakjubkan. Dalam sebulan, kita akan melihat orang Mesir akan menjadi penjaring terbanyak EPL dan berjuang untuk Golden Boot.

Maklumat Lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/10748.html
Tahniah buat liverpool dan instaforex selaku penaja
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 23-04-2018, 11:03 PM   #389
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 134
Rekod Musim Bunga Mohamed Salah



Musim bunga ini telah memcipta dua rekod menakjubkan kepada legenda Kelab Bola Sepak Liverpool, selaku rakan kongsi rasmi InstaForex. Dan pencapaian ini dicipta oleh - forward Liverpool Mohamed Salah.

Pada masa ini, pemain Mesir itu adalah salah satu daripada penjaring terbanyak dalam Liga Perdana Inggeris. Dia juga adalah orang Afrika pertama yang menjaringkan 30 gol dalam satu musim EPL.

Pencapaiannya yang paling luar biasa dalam sejarah LFC dan dalam sejarah bola sepak Inggeris secara umum. Selepas menjaringkan 6 gol dalam perlawanan Mac, dia dinobatkan pemain terbaik bulan itu. Dengan ini, Salah telah menjadi pemain pertama di Premiership untuk dinobatkan pemain terbaik bulan ini tiga kali dalam satu musim.

Jika Salah terus menunjukkan prestasi cemerlang dalam 4 perlawanan musim ini, peminat Liverpool akan menyaksikan lebih banyak rekod menakjubkan. Dalam sebulan, kita akan melihat orang Mesir akan menjadi penjaring terbanyak EPL dan berjuang untuk Golden Boot.

Maklumat Lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/10748.html
semoga pemain mesir ini dapat anugerah kasut emas. tiada yang mustahil.

begiru juga dengan trader... semua berpeluang untuk menang di pertandingan akaun demo instaforex
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 23-04-2018, 11:58 PM   #390
abu1985
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
semoga pemain mesir ini dapat anugerah kasut emas. tiada yang mustahil.

begiru juga dengan trader... semua berpeluang untuk menang di pertandingan akaun demo instaforex
wauu tiba2 minat plak liverpool.. harap Salah ni dapat anugerah kasut emas ini
abu1985 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump