InstaForex - Company News - Page 12 - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

InstaForex - Company News

Reply
 
Thread Tools
Old 03-01-2018, 10:33 PM   #166
azam575
Junior Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 95
Betul tuan,instaforex support respon dia pun cepat.kita tak perlu menunggu lama soalan kita dibalas
hanya perlu ke laman web instaforex dan tekan butang online support. mesej anda akan dijawab segera
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2018, 08:58 PM   #167
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 119
hanya perlu ke laman web instaforex dan tekan butang online support. mesej anda akan dijawab segera
Sangat mudah ye tuan utk berhubung dgn support online instaforex
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2018, 11:49 PM   #168
azam575
Junior Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 95
Sangat mudah ye tuan utk berhubung dgn support online instaforex
atau boleh hubungi Ib instaforex yang berdekatan dengan anda jika ada masalah
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2018, 09:20 PM   #169
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 119
Salam Sejahtera,

Salam perkenalan dari kami kepada semua warga HWZ Forum. Kami merupakan wakil rasmi daripada pejabat InstaForex Perak. Thread ini akan dikemaskini secara harian oleh pihak kami. Jika ada sebarang pertanyaan/pendapat sila ajukan di thread ini.

Waktu Operasi Pejabat Sokongan Insta Forex Ipoh:

Isnin - Khamis (10pagi - 7petang)
(Jam 1petang - 2Petang Rehat)

Jumaat (10pagi - 6.45petang)
(Jam 12.30 tgh.hari - 2.30petang Rehat)

Untuk sebarang maklumat atau soalan, kami boleh di hubungi seperti berikut:

Alamat Pejabat:
Insta Learning Systems Sdn. Bhd.
E-1-6, Greentown Square,
Jalan Dato Seri Ahmad Said,
30450 Ipoh, Perak

Telifon dan Fax Pejabat:
05-2410453

Skype: ifx.perak
Jika ada permasalahan tentang instaforex boleh ajukan soalan atau terus ke pejabat wakil instaforex yg berdekatan
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2018, 11:00 PM   #170
azam575
Junior Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 95
Jika ada permasalahan tentang instaforex boleh ajukan soalan atau terus ke pejabat wakil instaforex yg berdekatan
saya cadangkan hubungi online support instaforex jer. kalau malas nak ke pejabat instaforex malaysia
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2018, 07:32 PM   #171
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 119
saya cadangkan hubungi online support instaforex jer. kalau malas nak ke pejabat instaforex malaysia
Online support instaforex boleh berbahasa melayu ke tuan?
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2018, 11:51 PM   #172
azam575
Junior Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 95
Online support instaforex boleh berbahasa melayu ke tuan?
online support berbahasa inggeris tuan. kalau nak bahasa melayu perlu ke pejabat IB instaforex atau bertanya pada supporter instaforex
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2018, 11:31 PM   #173
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 119
Pedagang yang dihormati,

Saya ingin mewakili Syarikat InstaForex dalam topik ini. Saya dengan senang hati ingin mendapatkan maklum balas mengenai perkhidmatan kami dan tawaran menarik kepada anda.

Jangan teragak-agak untuk bertanya apa-apa soalan tentang perdagangan dan Syarikat InstaForex, saya dengan senang hati akan menyokong semua orang.

1.0 Pengenalan

InstaForex.com adalah milik penuh InstaForex Companies Group, yang telah menyediakan perkhidmatan dagangan secara online kepada para pelanggan seluruh dunia sejak 2007. Sehingga hari ini pelanggan-pelanggan kami terdiri dari gabungan lebih 50 buah negara kebanyakannya adalah dari Eropah dan Asia. Setiap hari, terdapat beratus-beratus peniaga yang melabur dana dalam bentuk tukaran matawang dan pasaran-pasaran saham membuka akaun di InstaForex.com.

Perkhidmatan utama InstaForex adalah melibatkan pasaran pertukaran antarabangsa. Kebanyakan urusniaga InstaForex tertumpu kepada bidang dagangan secara atas talian, yang merupakan bidang keutamaan syarikat. Keupayaan menyediakan dagangan perkhidmatan melalui World Wide Web bukan sahaja menjadi tarikan kepada penggunaan teknologi-teknologi canggih seperti teknologi akses elektronik dalam membuat urusniaga, tetapi juga menjadi unsur-unsur perniagaan secara asas dalam perniagaan pembrokeran, berdasarkan sejarah kesinambungan pasaran wang jangka masa panjang.

InstaForex membolehkan akses secara atas talian terus kepada pasaran-pasaran tukaran antarabangsa untuk individu persendirian dan peniaga-peniaga institusi. Kami telah memilih pangkalan MetaTrader 4, yang memenuhi tuntutan kualiti perkhidmatan moden dan adalah dianggap salah satu produk yang menjadi peneraju utama dalam bidang dagangan Internet.

InstaForex sehingga kini bekerjasama dengan market-makers yang utama dengan mengambil 'net positions' untuk pasaran antara bank. Posisi peniaga individu juga kadangkala boleh di bawa ke pasaran antara bank. Ini membolehkan InstaForex berurusan dengan pelanggan-pelanggan secara konsisten, dan ini bermaksud bahawa apabila anda menggunakan perkhidmatan InstaForex, anda tentu yakin bahawa anda tidak berjudi tetapi menjana pendapatan melalui kadar pertukaran matawang.

InstaForex menawarkan terma-terma dagangan yang mudah dan menguntungkan untuk semua pelanggan, tanpa mengambil kira deposit. Layanan individu adalah penting bagi InstaForex yang berusaha membina perhubungan dengan setiap pelanggan. Pendekatan yang sama ini juga telah digunakan dalam terma-terma dagangan, yang melayakkan ia menjadi alat operasi unik di pasaran-pasaran kewangan.

Memulakan kerjaya anda sebagai peniaga matawang professional dengan InstaForex, dengan terma-terma dagangan yang sesuai dengan strategi dagangan anda!

2.0 Kelebihan InstaForex

Leverage
Analisis Forex
Program Rakan Niaga VIP
Akaun terasing
Sistem ForexCopy
spread Tetap
Pilihan Forex
Trade hedging
Dagangan Forex tanpa spread
Kualiti Perkhidmatan
InstaForex dagangan hadapan

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai InstaForex, sila layari laman web kami; https://www.instaforex.com/

Menarik juga apa yg ditawarkan instaforex
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2018, 11:34 PM   #174
azam575
Junior Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 95
Menarik juga apa yg ditawarkan instaforex
tawaran paling menarik diketika ini adalah instaforex no deposit bonus 1500usd. sangat mudah unutk memohonnya
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2018, 07:39 PM   #175
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 119
tawaran paling menarik diketika ini adalah instaforex no deposit bonus 1500usd. sangat mudah unutk memohonnya
Bagaimana cara utk memohon bonus dr instaforex tu tuan?
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2018, 11:43 PM   #176
azam575
Junior Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 95
Bagaimana cara utk memohon bonus dr instaforex tu tuan?
tuan hanya perlu ke laman web instaforex dan biasanya kan automatiik popup untuk daftar dan claim bonus tersebut
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2018, 12:32 PM   #177
instafx_N9
Junior Member
 
instafx_N9's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 39
Musim ketiga kerjasama dengan Dragon Racing telah bermula!

Musim ketiga kerjasama dengan Dragon Racing telah bermula!



InstaForex sukacita untuk mengumumkan bahawa kami telah menjadi rakan rasmi Dragon Racing untuk tahun ketiga berturut-turut, bermula dari permulaan perlumbaan auto Formula E.

Mana-mana kontrak dengan pasukan sukan harus mencerminkan falsafah dan prinsip syarikat. Ianya sukar untuk mencari skuad yang lebih sesuai untuk tujuan kami daripada pasukan Formula Dragon Racing E. Adalah diketahui bahawa beberapa negara, dari Norway ke China, merancang untuk melarang sepenuhnya autos dengan enjin pembakaran dalaman. Ini bermakna teknologi dan kemajuan baru akan berorientasikan ke arah Formula E. InstaForex menganggap aspek ekologi menjadi sangat penting dan apabila kita bercakap mengenai Formula E, kita menekankan kepentingan kedua-dua teknologi baru (seperti enjin elektrik) dan pengaruh mereka terhadap persekitaran. Ia adalah aspek ekologi yang membolehkan Formula E berlaku di tengah-tengah bandar terbesar di dunia tidak seperti Formula 1 yang diadakan di kawasan pinggir bandar. Formula E berusaha untuk menjadi lebih dekat dengan peminatnya seperti InstaForex cuba untuk mendekati pelanggannya.

InstaForex pasti bahawa Dragon Racing dengan pemimpinnya yang bertenaga (usahawan muda media, Jay Penske) dan pemandu berbakat (Jerome d'Ambrosio dan Neel Jani) akan kekal sebagai pembangun enjin Formula E dan percaya bahawa pasukan itu akan menunjukkan prestasi cemerlang dalam musim baru .

Berita lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/10489.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian
instafx_N9 is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2018, 10:23 PM   #178
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 119
Musim ketiga kerjasama dengan Dragon Racing telah bermula!



InstaForex sukacita untuk mengumumkan bahawa kami telah menjadi rakan rasmi Dragon Racing untuk tahun ketiga berturut-turut, bermula dari permulaan perlumbaan auto Formula E.

Mana-mana kontrak dengan pasukan sukan harus mencerminkan falsafah dan prinsip syarikat. Ianya sukar untuk mencari skuad yang lebih sesuai untuk tujuan kami daripada pasukan Formula Dragon Racing E. Adalah diketahui bahawa beberapa negara, dari Norway ke China, merancang untuk melarang sepenuhnya autos dengan enjin pembakaran dalaman. Ini bermakna teknologi dan kemajuan baru akan berorientasikan ke arah Formula E. InstaForex menganggap aspek ekologi menjadi sangat penting dan apabila kita bercakap mengenai Formula E, kita menekankan kepentingan kedua-dua teknologi baru (seperti enjin elektrik) dan pengaruh mereka terhadap persekitaran. Ia adalah aspek ekologi yang membolehkan Formula E berlaku di tengah-tengah bandar terbesar di dunia tidak seperti Formula 1 yang diadakan di kawasan pinggir bandar. Formula E berusaha untuk menjadi lebih dekat dengan peminatnya seperti InstaForex cuba untuk mendekati pelanggannya.

InstaForex pasti bahawa Dragon Racing dengan pemimpinnya yang bertenaga (usahawan muda media, Jay Penske) dan pemandu berbakat (Jerome d'Ambrosio dan Neel Jani) akan kekal sebagai pembangun enjin Formula E dan percaya bahawa pasukan itu akan menunjukkan prestasi cemerlang dalam musim baru .

Berita lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/10489.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian
Selamat berjaya team instaforex
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2018, 11:32 PM   #179
azam575
Junior Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 95
Selamat berjaya team instaforex
tuan berjaya dalam pertandingan akaun demo instaforex tuan. amik tuah team dragon racing ini
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2018, 12:02 PM   #180
InstaForex Shah Alam
Junior Member
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 47
PEMENANG MISS INSTA ASIA 2017 TELAH DIANUGERAHKAN



Dalam pemenang Moscow musim ke-8 pertandingan antarabangsa itu, penghormatan di majlis besar itu berkilauan dengan udara perayaan menjelang Tahun Baru.

Lima pemenang tiba di ibukota Rusia untuk menunjukkan kecantikan mereka dan meraikan kejayaan mereka. Yulia Grebennik diisytiharkan sebagai ratu kecantikan Miss Insta Asia 2017 dan disampaikan dengan hadiah hebat - $20,000 dalam akaun dagangannya. Menariknya, tiada pemenang mempunyai pengalaman perdagangan Forex. Walau bagaimanapun, kanak-kanak perempuan itu menyatakan hasrat untuk mempelajari perdagangan dengan InstaForex. Sesungguhnya, gadis-gadis telah disediakan dengan modal permulaan yang mantap. Moga mereka bernasib baik! Mungkin, selepas seketika gadis-gadis ini akan diingati bukan sahaja sebagai peserta paling menarik Miss Insta Asia 2017, tetapi mereka akan terkenal sebagai pedagang yang berjaya.

Berikut adalah pengumuman bagi semua yang tidak sabar-sabar untuk memasuki nama mereka dalam sejarah pereka dalam talian yang popular dan untuk penyokong kecantikan wanita dari seluruh dunia. Marilah kita mengingatkan anda bahawa pendaftaran untuk musim depan Miss Insta Asia telah dimulakan. Kolam hadiah sebanyak $45,000 diperuntukkan untuk musim ke-9 pada 2018.

Lebih banyak maklumat dan gambar di laman utama pertandingan.

https://www.instaforex.com/company_news/10499.html
__________________
PR Manager
http://instaforex.com/ms/
http://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php
InstaForex Shah Alam is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump