www.hardwarezone.com.my


www.hardwarezone.com.my (https://forums.hardwarezone.com.my/index.php)
-   Off-Topic Discussion (https://forums.hardwarezone.com.my/forumdisplay.php?f=58)
-   -   InstaForex - Company News (https://forums.hardwarezone.com.my/showthread.php?t=9317)

|||||| 01-10-2018 11:56 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14778)
tak perlu ragu ragu lagi. jika trader dengan betul .. instaforex akan bayar ...

Jika mengikuti segala terma dan syarat perdagangan seperti di tetapkan oleh Instaforex, tiada mesalah untuk mendapatkan bayaran

|||||| 01-10-2018 11:59 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14777)
Ini buktinya instaforex semakin maju dan mendapat perhatian seluruh dunia

pelanggan Instaforex dari pelbagai negara dah bertahun trade disini tanpa sebarang mesalah. Syabas diucapkan

azam575 01-10-2018 10:43 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14781)
pelanggan Instaforex dari pelbagai negara dah bertahun trade disini tanpa sebarang mesalah. Syabas diucapkan

support instaforex online paling terbaik . segala masalah boleh mengadu disana

Michael scotfield 01-10-2018 10:51 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14786)
support instaforex online paling terbaik . segala masalah boleh mengadu disana

Segala persoalan direspon sgt pantas oleh staf instaforex

|||||| 02-10-2018 12:09 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14767)
Terima kasih atas saranan tuan mengenai sistem forexcopy instaforex

forexcopy ada, pamm pun ada di Instaforex ni. Pelanggan bebas memilih yg mana mereka mahu

|||||| 02-10-2018 12:10 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14787)
Segala persoalan direspon sgt pantas oleh staf instaforex

tiada mesalah bagi pelanggan Instaforex mendapatkan bantuan

Michael scotfield 02-10-2018 10:52 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14793)
forexcopy ada, pamm pun ada di Instaforex ni. Pelanggan bebas memilih yg mana mereka mahu

Itu yg trader instaforex mahukan tuan

azam575 02-10-2018 11:06 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14793)
forexcopy ada, pamm pun ada di Instaforex ni. Pelanggan bebas memilih yg mana mereka mahu

saya syorkan trader memilih instaforex PAMM ... sangat mudah digunakan.. seperti kita nak invest dalam sesebuah syariikat

|||||| 03-10-2018 01:11 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14800)
saya syorkan trader memilih instaforex PAMM ... sangat mudah digunakan.. seperti kita nak invest dalam sesebuah syariikat

banyak juga pilihan manager2 yg menarik ada di Instaforex ini

|||||| 03-10-2018 01:12 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14799)
Itu yg trader instaforex mahukan tuan

Instaforex sentiasa menyediakan pelbagai pilihan demi kemudahan para pelanggan semua

Michael scotfield 03-10-2018 05:39 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14802)
Instaforex sentiasa menyediakan pelbagai pilihan demi kemudahan para pelanggan semua

Sebab tu semakin ramai trader memilih instaforex

azam575 03-10-2018 10:14 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14810)
Sebab tu semakin ramai trader memilih instaforex

yang penting , bonus yang disediakan instaforex memang terbaik

|||||| 04-10-2018 11:13 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14811)
yang penting , bonus yang disediakan instaforex memang terbaik

yang menariknya mengenai bonus di Instaforex ni adalah sesetengahnya boleh digabungkan antara satu sama lain.

|||||| 04-10-2018 11:15 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14810)
Sebab tu semakin ramai trader memilih instaforex

kalau tak silap Instaforex sekarang mempunyai lebih dari tujuh juta pelanggan seluruh dunia kan?

Michael scotfield 04-10-2018 09:51 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14824)
kalau tak silap Instaforex sekarang mempunyai lebih dari tujuh juta pelanggan seluruh dunia kan?

Wow,makin bertambah trader yg register akaun instaforex

azam575 04-10-2018 10:30 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14825)
Wow,makin bertambah trader yg register akaun instaforex

jadi jangan risau, instaforex bukan bucket broker .. instaforex sudah ada di malaysia sejak 2007 lagi

azam575 05-10-2018 09:16 PM

aktikan instaforex PAMM anda di kabinet klien dan mula melabur dari serendah 10usd

Michael scotfield 05-10-2018 09:49 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14828)
aktikan instaforex PAMM anda di kabinet klien dan mula melabur dari serendah 10usd

Mmg betul2 rendah tu modal tersebut utk sertai pamm instaforex

Michael scotfield 08-10-2018 08:03 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14826)
jadi jangan risau, instaforex bukan bucket broker .. instaforex sudah ada di malaysia sejak 2007 lagi

Betul tuan,instaforex adalah broker yg dipercayai sudah sekian lama

azam575 08-10-2018 11:34 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14851)
Betul tuan,instaforex adalah broker yg dipercayai sudah sekian lama

dengan anugerah yang banyak diterima setiap tahun. instaforex memang terbaik

|||||| 09-10-2018 08:41 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14852)
dengan anugerah yang banyak diterima setiap tahun. instaforex memang terbaik

rasanya dari tahun 2009 Instaforex sentiasa memenangi anugerah setiap tahun

|||||| 09-10-2018 08:42 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14830)
Mmg betul2 rendah tu modal tersebut utk sertai pamm instaforex

sy ada jumpa seorang trader yg bermula dengan akaun no deposit bonus Instaforex, sekarang akaun yg sama dia buat pamm dan forexcopy

Michael scotfield 09-10-2018 10:53 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14853)
rasanya dari tahun 2009 Instaforex sentiasa memenangi anugerah setiap tahun

Memang instaforex broker yg terbaik utk trader

azam575 09-10-2018 11:25 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14853)
rasanya dari tahun 2009 Instaforex sentiasa memenangi anugerah setiap tahun

ini bermakna.. instaforex merupakan broker yang sentiasa upgrade kualiti perkhidmatannya

|||||| 10-10-2018 09:25 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14856)
ini bermakna.. instaforex merupakan broker yang sentiasa upgrade kualiti perkhidmatannya

kalau tiada kualiti, masakan Instaforex dapat memenangi anugerah setiap tahun kan

|||||| 10-10-2018 09:27 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14855)
Memang instaforex broker yg terbaik utk trader

yg sy suka dengan Instaforex adalah laman web mereka sarat dengan maklumat dan servis berguna untuk traders semua

instafx_N9 10-10-2018 10:37 AM

Semak keputusan lima peringkat interim pertandingan InstaForex

http://i64.tinypic.com/282m5xh.jpg

Keputusan telah dirumuskan dan pemenang telah ditentukan! Berikut adalah pemenang peringkat interim lima pertandingan InstaForex Sniper, One Million Option, FX-1 Rally, Lucky Trader dan Real Scalping. Kami dengan gembira mengucapkan tahniah kepada pemenang dan semoga maju jaya kepada semua peserta lain!

InstaForex Sniper
Pedagang tangkas bernasib baik dalam pertandingan Sniper InstaForex. Menurut keputusan peringkat akhir InstaForex Sniper, pemenangnya adalah Grigory Bogomol. Tahniah kepada pemenang. Jika anda ingin menang juga, teruskan untuk mendaftar! Peringkat seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan berlangsung dari 8 Oktober 2018 hingga 12 Oktober 2018.

One Million Option
One Million Option adalah pertandingan InstaForex yang popular di kalangan pedagang. Dari peringkat ke peringkat, para peserta bersaing untuk mendapatkan gelaran pedagang pilihan terbaik dalam persaingan sengit. Pada akhir September, pedagang Boris Odintsov memenangi pertandingan itu. Peringkat seterusnya akan bermula pada 8 Oktober 2018 dan terakhir sehingga 12 Oktober 2018.

FX-1 Rally
Oleg Yashchishen menunjukkan keputusan terbaik pada peringkat terkini FX-1 Rally. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan ingin beliau mengekalkan status pedagang terbaik dalam peringkat seterusnya. Jika anda sudah bersedia untuk perjuangan sengit dan mahu menguji diri anda - selamat datang ke permulaan peringkat seterusnya FX-1 Rally! Anda boleh mendaftar dan mengambil bahagian dalam peringkat seterusnya pertandingan, yang akan berlangsung dari 00:00 5 Oktober, 2018 hingga 23:59 5 Oktober 2018.

Lucky Trader
Tumpuan pada kejayaan dan kesabaran adalah faktor penting untuk kemenangan dan keputusan yang sangat baik dalam pertandingan Lucky Trader. Mungkin anda akan dapat mengatasi pencapaian Igor Stulikov, tetapi hari ini dia memenangi kemenangan yang cemerlang di peringkat terbaru Lucky Trader. Dapatkan peluang untuk menjadi pemenang seterusnya! Peringkat seterusnya pertandingan akan diadakan dari 15 Oktober 2018 hingga 26 Oktober 2018.

Real Scalping
Pedagang SupartoSuparto dari Indonesia telah menjadi pemenang tahap terakhir pertandingan Real Scalping. Tahniah kami ucapkan! Kami menjemput anda untuk menunjukkan kemahiran dagangan anda. Hanya mendaftar untuk peringkat seterusnya dalam Real Scalping di laman web InstaForex.

Berita lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/11222.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

instafx_N9 10-10-2018 11:52 AM

Tiga lagi peringkat interim peraduan InstaForex dirumuskan

http://i64.tinypic.com/9anwyh.jpg

Masa telah tiba untuk menuai di musim gugur emas. Jadi, InstaForex menyerahkan hasil dan anugerah "emas kemenangan"! Kami bersedia untuk mengumumkan pemenang peringkat interim tiga pertandingan InstaForex: InstaForex Sniper untuk yang paling tepat, FX-1 Rally untuk yang paling pantas, dan Real Scalping untuk yang paling cekap Kami gembira mengucapkan tahniah kepada pemenang, mengalu-alukan keinginan untuk kemenangan, dan mengucapkan semoga maju jaya untuk setiap peserta!

InstaForex Sniper
Kemahiran menembak, kesabaran dan tindak balas pantas akan menjadi aset untuk kemenangan dalam pertandingan InstaForex Sniper. Aleksandr Alekseevich Usov mengatasi semua orang dalam peringkat akhir pertandingan dan diisytiharkan sebagai pemenang. Tahniah, kami ingin anda teruskan! Semua pedagang dialu-alukan untuk menguji ketepatan mereka - menyertai dan mendaftar! Peringkat seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan diadakan dari 15 Oktober 2018 hingga 19 Oktober 2018.

FX-1 Rally
Evgeniy Vladimirovich Slauta dari Ukraine menunjukkan keputusan terbaik pada peringkat terkini FX-1 Rally. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan ingin beliau mengekalkan status pedagang terbaik dalam peringkat seterusnya. Jika anda tidak takut dengan pertembungan tegang dan persaingan yang sihat, cubalah diri anda dalam perlumbaan untuk kepimpinan - selamat datang ke permulaan peringkat FX-1 Rally seterusnya! Anda boleh mendaftar dan menyertai pertandingan terdekat yang akan berlangsung dari 00:00 12 Oktober 2018 hingga 23:59 12 Oktober 2018.

Real Scalping
Pertandingan Scalping Real memerlukan reaksi yang bagus, kepekatan, rasa ingin tahu yang sihat dan ingin belajar. Oleh itu, ketekunan, kesabaran dan kemahiran berlatih dihargai. Hari ini, Sergey Borisovich Evseev menegaskan keunggulannya. Bagus! Teruskan! Kami menjemput semua pedagang untuk mengambil peluang untuk bertanding dan menang di peringkat seterusnya pertandingan, yang akan berlangsung dari 5 November, 2018 hingga 28 November 2018.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/11236.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Michael scotfield 10-10-2018 07:59 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14858)
yg sy suka dengan Instaforex adalah laman web mereka sarat dengan maklumat dan servis berguna untuk traders semua

Perolehi maklumat dihujung jari shj dgn layari web instaforex

azam575 10-10-2018 11:36 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14862)
Perolehi maklumat dihujung jari shj dgn layari web instaforex

atau jika ada masalah boleh bertanya dahulu di dalam forum ini. kami akan bantu selagi boleh

|||||| 11-10-2018 02:01 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14862)
Perolehi maklumat dihujung jari shj dgn layari web instaforex

sesuatu yg menarik mengenai Instaforex ini adalah amat mudah bagi pelanggan untuk mendapatkan maklumat dengan menggunakan pelbagai cara.

|||||| 11-10-2018 02:03 PM

Quote:

Originally Posted by instafx_N9 (Post 14861)
Tiga lagi peringkat interim peraduan InstaForex dirumuskan

http://i64.tinypic.com/9anwyh.jpg

Masa telah tiba untuk menuai di musim gugur emas. Jadi, InstaForex menyerahkan hasil dan anugerah "emas kemenangan"! Kami bersedia untuk mengumumkan pemenang peringkat interim tiga pertandingan InstaForex: InstaForex Sniper untuk yang paling tepat, FX-1 Rally untuk yang paling pantas, dan Real Scalping untuk yang paling cekap Kami gembira mengucapkan tahniah kepada pemenang, mengalu-alukan keinginan untuk kemenangan, dan mengucapkan semoga maju jaya untuk setiap peserta!

InstaForex Sniper
Kemahiran menembak, kesabaran dan tindak balas pantas akan menjadi aset untuk kemenangan dalam pertandingan InstaForex Sniper. Aleksandr Alekseevich Usov mengatasi semua orang dalam peringkat akhir pertandingan dan diisytiharkan sebagai pemenang. Tahniah, kami ingin anda teruskan! Semua pedagang dialu-alukan untuk menguji ketepatan mereka - menyertai dan mendaftar! Peringkat seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan diadakan dari 15 Oktober 2018 hingga 19 Oktober 2018.

FX-1 Rally
Evgeniy Vladimirovich Slauta dari Ukraine menunjukkan keputusan terbaik pada peringkat terkini FX-1 Rally. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan ingin beliau mengekalkan status pedagang terbaik dalam peringkat seterusnya. Jika anda tidak takut dengan pertembungan tegang dan persaingan yang sihat, cubalah diri anda dalam perlumbaan untuk kepimpinan - selamat datang ke permulaan peringkat FX-1 Rally seterusnya! Anda boleh mendaftar dan menyertai pertandingan terdekat yang akan berlangsung dari 00:00 12 Oktober 2018 hingga 23:59 12 Oktober 2018.

Real Scalping
Pertandingan Scalping Real memerlukan reaksi yang bagus, kepekatan, rasa ingin tahu yang sihat dan ingin belajar. Oleh itu, ketekunan, kesabaran dan kemahiran berlatih dihargai. Hari ini, Sergey Borisovich Evseev menegaskan keunggulannya. Bagus! Teruskan! Kami menjemput semua pedagang untuk mengambil peluang untuk bertanding dan menang di peringkat seterusnya pertandingan, yang akan berlangsung dari 5 November, 2018 hingga 28 November 2018.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/11236.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

tahniah diucapkan kepada semua pemenang pertandingan Instaforex kali ini

Michael scotfield 11-10-2018 09:25 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14863)
atau jika ada masalah boleh bertanya dahulu di dalam forum ini. kami akan bantu selagi boleh

Bermacam2 cara jika terdapat kemusykilan dan inginkan jawapan mengenai instaforex

azam575 11-10-2018 11:38 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14866)
Bermacam2 cara jika terdapat kemusykilan dan inginkan jawapan mengenai instaforex

paling mudah layari ke instaforex.com dan tanya online support di website instaforex.com

|||||| 12-10-2018 10:47 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14867)
paling mudah layari ke instaforex.com dan tanya online support di website instaforex.com


support di laman web Instaforex tak ada masa berehat, 24/7 sentiasa sahaja ada

|||||| 12-10-2018 10:49 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14866)
Bermacam2 cara jika terdapat kemusykilan dan inginkan jawapan mengenai instaforex

satu perkara sy suka di Instaforex ni adalah di kebanyakan forum2 dan socmed ada je org yg boleh bantu

azam575 12-10-2018 02:43 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14869)
support di laman web Instaforex tak ada masa berehat, 24/7 sentiasa sahaja ada

mereka bekerja secara shift rasanya tuan. kalau nak bantuan ib instaforex kena call waktu bekerja saja la

InstaForex Shah Alam 12-10-2018 02:55 PM

MISS INSTA ASIA 2018 DIRUMUSKAN

https://forex-images.ifxdb.com/compa..._510x350_1.jpg

Kita semua terinspirasi dengan menonton kecantikan wanita. Musim ini, pertandingan kecantikan dalam talian yang unik di kalangan pedagang wanita menyatukan wanita paling menarik dan pintar dari 19 negara. Kami enggan untuk menamakan yang terbaik. Kami mahu hanya mengagumi semua peserta kami. Bagaimanapun, waktunya sudah matang untuk mengumumkan keputusan pengundian orang awam dan mengisytiharkan pemenang. Upacara anugerah akan dimulakan tidak lama lagi.

Tempat pertama Victoriya Ponomarenko, USD 20,000

Tempat kedua - Irina Nazarova, USD 10,000

Tempat ketiga - Svetlana Lazepnikova, USD 5,000
Selain itu;

Mariya Solovey memenangi penamaan Pilihan Insta dan USD 5,000

Natalya Limorenko dianugerahkan USD 5,000 sebagai yang terbaik dalam penamaan Forex Lady.


Pemenang layak mendapat kekaguman, tepukan kami, dan tahniah yang ikhlas. Senyuman, mantra, dan semangat mereka mencerahkan rutin kami. Kami mahu semua orang menyertai kempen kami. Kami menjemput semua wanita cantik untuk mengambil bahagian dalam peraduan ini. Sebagai alternatif, sesiapa sahaja boleh menjadi peminat aktif. Dengan kata lain, berasa bebas untuk menunjukkan kecantikan anda atau mengundi untuk kegemaran anda. Ia sentiasa menjadi kesenangan untuk InstaForex untuk mengatur maraton kecantikan yang indah ini, Miss Insta Asia.

https://www.instaforex.com/company_news/11249.html

Michael scotfield 12-10-2018 08:50 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14869)
support di laman web Instaforex tak ada masa berehat, 24/7 sentiasa sahaja ada

Mmg terbaik support di web instaforex,sentiasa menghulurkan bantuan

|||||| 15-10-2018 12:58 PM

Quote:

Originally Posted by InstaForex Shah Alam (Post 14872)
MISS INSTA ASIA 2018 DIRUMUSKAN

https://forex-images.ifxdb.com/compa..._510x350_1.jpg

Kita semua terinspirasi dengan menonton kecantikan wanita. Musim ini, pertandingan kecantikan dalam talian yang unik di kalangan pedagang wanita menyatukan wanita paling menarik dan pintar dari 19 negara. Kami enggan untuk menamakan yang terbaik. Kami mahu hanya mengagumi semua peserta kami. Bagaimanapun, waktunya sudah matang untuk mengumumkan keputusan pengundian orang awam dan mengisytiharkan pemenang. Upacara anugerah akan dimulakan tidak lama lagi.

Tempat pertama Victoriya Ponomarenko, USD 20,000

Tempat kedua - Irina Nazarova, USD 10,000

Tempat ketiga - Svetlana Lazepnikova, USD 5,000
Selain itu;

Mariya Solovey memenangi penamaan Pilihan Insta dan USD 5,000

Natalya Limorenko dianugerahkan USD 5,000 sebagai yang terbaik dalam penamaan Forex Lady.


Pemenang layak mendapat kekaguman, tepukan kami, dan tahniah yang ikhlas. Senyuman, mantra, dan semangat mereka mencerahkan rutin kami. Kami mahu semua orang menyertai kempen kami. Kami menjemput semua wanita cantik untuk mengambil bahagian dalam peraduan ini. Sebagai alternatif, sesiapa sahaja boleh menjadi peminat aktif. Dengan kata lain, berasa bebas untuk menunjukkan kecantikan anda atau mengundi untuk kegemaran anda. Ia sentiasa menjadi kesenangan untuk InstaForex untuk mengatur maraton kecantikan yang indah ini, Miss Insta Asia.

https://www.instaforex.com/company_news/11249.html

tahniah diucapkan kepada para pemenang pertandingan miss Instaforex kali ini. Tunggu tahun depan pula kalau ada yg berminat nak sertai

|||||| 15-10-2018 12:59 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14873)
Mmg terbaik support di web instaforex,sentiasa menghulurkan bantuan

tak kira masa, ada je support di laman web Instaforex, memang terbaik la

Michael scotfield 15-10-2018 08:37 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14876)
tak kira masa, ada je support di laman web Instaforex, memang terbaik la

Tahniah sy ucapkan pd support instaforex

azam575 15-10-2018 09:29 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14876)
tak kira masa, ada je support di laman web Instaforex, memang terbaik la

jika ada masalah boleh juga bertanya disini. ramai akan membantu

instafx_N9 16-10-2018 01:43 PM

Skor empat pertandingan pertengahan InstaForex di rumuskan

http://i64.tinypic.com/9anwyh.jpg

Kami telah menilai skor dan akan mengumumkan pemenang pertandingan InstaForex. Hari ini kami bersedia untuk mengumumkan nama pemenang dalam pertandingan berikut: InstaForex Sniper, Lucky Trader, FX-1 Rally, dan One Million Option. Pihak syarikat mengucapkan tahniah kepada para pemenang atas kemenangan yang pantas dan mengucapkan sempga maju jaya kepada semua peserta lain pada pertandingan akan datang.

InstaForex Sniper
InstaForex Sniper dibuat khusus untuk pedagang yang paling tepat, terpantas dan cepat. Peringkat terakhir pertandingan mendedahkan bahawa Sergey Borisovitch Evseyev mengalahkan semua orang dan diisytiharkan sebagai pemenang. Kali ini, kekayaan itu ada di sisinya. Langkah seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan diadakan dari 22 Oktober 2018 hingga 26 Oktober 2018.

One Million Option
Pertandingan One Million Option, yang disukai oleh para pelanggan kami, mengumpulkan sejumlah besar peserta pada setiap pusingan. Mereka berani menghadapi pertempuran sengit, berjuang untuk mendapatkan gelaran pedagang pilihan terbaik. Kali ini, Denis Leonidovitch Afanasyev meraih kemenangan. Mari kita bersorak pemenang kita! pertandingan terdekat tidak lama lagi. Ia akan bermula pada 22 Oktober 2018 dan berakhir pada 26 Oktober 2018.

FX-1 Rally
Andrey Nikolaevitch Klimovets dari Ukraine menunjukkan keputusan terbaik pada peringkat terkini FX-1 Rally. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan memintanya untuk menjaga status pedagang terbaik pada peringkat seterusnya. Jika anda merindui persaingan yang sukar, cubalah diri anda dalam perlumbaan untuk kepimpinan. Selamat datang ke permulaan peringkat Rali FX-1 seterusnya! Jangan ragu untuk mendaftar dan mengambil bahagian dalam kejohanan terdekat yang akan berlangsung dari 00:00 19 Oktober 2018 hingga 23:59 19 Oktober 2018.

Lucky Trader
Tangan tangkas dan tumpuan pada kejayaan adalah kunci kepada kemenangan dalam dua minggu maraton Trader Lucky. Sekiranya anda berjaya melakukan perdagangan tanpa cacat selama dua minggu berturut-turut, anda akan dapat memenangi pertandingan ini, seperti Elena Petrovna Odnovalova melakukannya. Mari kita bersorak pemenang! Peringkat terdekat pertandingan Lucky Trader akan berlangsung dari 29 Oktober 2018 hingga 9 November 2018.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/11270.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

|||||| 16-10-2018 09:03 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14879)
jika ada masalah boleh juga bertanya disini. ramai akan membantu

betul la tuan, ramai kawan2 Instaforex di forum rupanya. Mudah nak bertanya kalau camni

|||||| 16-10-2018 09:04 PM

Quote:

Originally Posted by instafx_N9 (Post 14882)
Skor empat pertandingan pertengahan InstaForex di rumuskan

http://i64.tinypic.com/9anwyh.jpg

Kami telah menilai skor dan akan mengumumkan pemenang pertandingan InstaForex. Hari ini kami bersedia untuk mengumumkan nama pemenang dalam pertandingan berikut: InstaForex Sniper, Lucky Trader, FX-1 Rally, dan One Million Option. Pihak syarikat mengucapkan tahniah kepada para pemenang atas kemenangan yang pantas dan mengucapkan sempga maju jaya kepada semua peserta lain pada pertandingan akan datang.

InstaForex Sniper
InstaForex Sniper dibuat khusus untuk pedagang yang paling tepat, terpantas dan cepat. Peringkat terakhir pertandingan mendedahkan bahawa Sergey Borisovitch Evseyev mengalahkan semua orang dan diisytiharkan sebagai pemenang. Kali ini, kekayaan itu ada di sisinya. Langkah seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan diadakan dari 22 Oktober 2018 hingga 26 Oktober 2018.

One Million Option
Pertandingan One Million Option, yang disukai oleh para pelanggan kami, mengumpulkan sejumlah besar peserta pada setiap pusingan. Mereka berani menghadapi pertempuran sengit, berjuang untuk mendapatkan gelaran pedagang pilihan terbaik. Kali ini, Denis Leonidovitch Afanasyev meraih kemenangan. Mari kita bersorak pemenang kita! pertandingan terdekat tidak lama lagi. Ia akan bermula pada 22 Oktober 2018 dan berakhir pada 26 Oktober 2018.

FX-1 Rally
Andrey Nikolaevitch Klimovets dari Ukraine menunjukkan keputusan terbaik pada peringkat terkini FX-1 Rally. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan memintanya untuk menjaga status pedagang terbaik pada peringkat seterusnya. Jika anda merindui persaingan yang sukar, cubalah diri anda dalam perlumbaan untuk kepimpinan. Selamat datang ke permulaan peringkat Rali FX-1 seterusnya! Jangan ragu untuk mendaftar dan mengambil bahagian dalam kejohanan terdekat yang akan berlangsung dari 00:00 19 Oktober 2018 hingga 23:59 19 Oktober 2018.

Lucky Trader
Tangan tangkas dan tumpuan pada kejayaan adalah kunci kepada kemenangan dalam dua minggu maraton Trader Lucky. Sekiranya anda berjaya melakukan perdagangan tanpa cacat selama dua minggu berturut-turut, anda akan dapat memenangi pertandingan ini, seperti Elena Petrovna Odnovalova melakukannya. Mari kita bersorak pemenang! Peringkat terdekat pertandingan Lucky Trader akan berlangsung dari 29 Oktober 2018 hingga 9 November 2018.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/11270.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

tahniah diucapkan kepada pemenang semua. Yg tak berjaya boleh cuba lagi sertai pertandingan2 di Instaforex ni

Michael scotfield 16-10-2018 10:28 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14883)
betul la tuan, ramai kawan2 Instaforex di forum rupanya. Mudah nak bertanya kalau camni

Instaforex memang terbaik dlm melayani trader2, tidak mustahil makin bertambah lg trader di instaforex

azam575 16-10-2018 10:41 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14883)
betul la tuan, ramai kawan2 Instaforex di forum rupanya. Mudah nak bertanya kalau camni

instaforex online supporter ada juga dalam bahasa melayu. jadi pastikan guna bahasa malaysia di website instaforex

instafx_N9 17-10-2018 09:41 AM

Adakah impian akan menjadi kenyataan? Tujukan persoalan ini kepada pedagang InstaForex!

http://i66.tinypic.com/2h590kx.jpg

Cabutan bagi pusingan baharu, Mazda 6 dari InstaForex telah berakhir. Ahmad Saiful Azim Bin Mohd Ariff telah dinobatkan sebagai pemenang bertuah. Pada penghujung kempen, 21 September 2018 yang lalu, nombor akaun dagangan milik Ahmad Saiful Azim adalah yang paling hampir dengan nombor pembentukkan Mazda.

Kami dengan sukacitanya ingin merakamkan setinggi-tinggi ucapan tahniah kepada pemenang dan mendoakan kejayaan beliau dalam perdagangan. Setiap pelanggan InstaForex berpeluang untuk mengambil bahagian dalam cabutan bertuah yang menawarkan ganjaran lumayan seperti kereta mewah. Oleh yang demikian, ikuti berita syarikat dan surat berita. Pemenang akan ditentukan secara rawak, oleh itu, setiap peserta mempunyai peluang yang sama untuk muncul sebagai juara.

Adakah anda masih tidak yakin bahawa anda boleh memenangi sebuah kereta mewah? Bertanyalah kepada pedagang kami tentangnya!

Sumber: https://www.instaforex.com/ms/company_news/11262.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

|||||| 17-10-2018 11:19 AM

Quote:

Originally Posted by instafx_N9 (Post 14890)
Adakah impian akan menjadi kenyataan? Tujukan persoalan ini kepada pedagang InstaForex!

http://i66.tinypic.com/2h590kx.jpg

Cabutan bagi pusingan baharu, Mazda 6 dari InstaForex telah berakhir. Ahmad Saiful Azim Bin Mohd Ariff telah dinobatkan sebagai pemenang bertuah. Pada penghujung kempen, 21 September 2018 yang lalu, nombor akaun dagangan milik Ahmad Saiful Azim adalah yang paling hampir dengan nombor pembentukkan Mazda.

Kami dengan sukacitanya ingin merakamkan setinggi-tinggi ucapan tahniah kepada pemenang dan mendoakan kejayaan beliau dalam perdagangan. Setiap pelanggan InstaForex berpeluang untuk mengambil bahagian dalam cabutan bertuah yang menawarkan ganjaran lumayan seperti kereta mewah. Oleh yang demikian, ikuti berita syarikat dan surat berita. Pemenang akan ditentukan secara rawak, oleh itu, setiap peserta mempunyai peluang yang sama untuk muncul sebagai juara.

Adakah anda masih tidak yakin bahawa anda boleh memenangi sebuah kereta mewah? Bertanyalah kepada pedagang kami tentangnya!

Sumber: https://www.instaforex.com/ms/company_news/11262.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

tahniah diucapkan kepada pemenang bertuah kereta mazda 6 dari Instaforex ini.


All times are GMT +8. The time now is 10:55 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © SPH Magazines Pte Ltd. All rights reserved.