www.hardwarezone.com.my


www.hardwarezone.com.my (https://forums.hardwarezone.com.my/index.php)
-   Off-Topic Discussion (https://forums.hardwarezone.com.my/forumdisplay.php?f=58)
-   -   InstaForex - Company News (https://forums.hardwarezone.com.my/showthread.php?t=9317)

abu1985 14-03-2018 11:58 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14189)
persamaannya, kedua dua nya mempromosikan instaforex dan perbezaannya, affliate tak boleh menerima deposit dan ib instaforex boleh menerima deposit

dari dulu nak jadi IB tak dapat mcm mn yer

Michael scotfield 15-03-2018 10:50 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14190)
dari dulu nak jadi IB tak dapat mcm mn yer

Betul tuan,bagaimana nk jd ib instaforex ye

azam575 15-03-2018 11:36 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14191)
Betul tuan,bagaimana nk jd ib instaforex ye

saya pernah dioffer jadi IB instaforex tapi saya tak nak ... hehehe

setahu saya untuk jadi IB perlu pastikan kita dapat tarik trader untuk trade di instaforex guna affliate kita. bila sudah mencapai target tertentu instaforex baru akan dioffer jadi IB

abu1985 16-03-2018 12:28 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14192)
saya pernah dioffer jadi IB instaforex tapi saya tak nak ... hehehe

setahu saya untuk jadi IB perlu pastikan kita dapat tarik trader untuk trade di instaforex guna affliate kita. bila sudah mencapai target tertentu instaforex baru akan dioffer jadi IB

oo begitu saya tak dapat lagi offer lagi...belum sampai masanya lagi

Michael scotfield 16-03-2018 07:57 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14192)
saya pernah dioffer jadi IB instaforex tapi saya tak nak ... hehehe

setahu saya untuk jadi IB perlu pastikan kita dapat tarik trader untuk trade di instaforex guna affliate kita. bila sudah mencapai target tertentu instaforex baru akan dioffer jadi IB

Kalau jd ib instaforex tp kita taknak lakukan khidmat local depo/wd boleh ke tuan?

azam575 16-03-2018 08:41 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14195)
Kalau jd ib instaforex tp kita taknak lakukan khidmat local depo/wd boleh ke tuan?

kalau mcm tu baik jadi affliater saja . lebih mudah dan dpt komisen.

abu1985 16-03-2018 11:56 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14196)
kalau mcm tu baik jadi affliater saja . lebih mudah dan dpt komisen.

mmg mudah tp kena ada skill seperti beri servis signal atau kelas utk menarik minat trader..

Michael scotfield 19-03-2018 10:41 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14196)
kalau mcm tu baik jadi affliater saja . lebih mudah dan dpt komisen.

Bukan ib instaforex punya komisyen ada beza ke tuan?

azam575 19-03-2018 11:39 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14202)
Bukan ib instaforex punya komisyen ada beza ke tuan?

rasanya ada tambahan beberapa pips kalau tak silap. tak pasti berapa pula. kena tanya ib instaforex atau support instaforex

abu1985 20-03-2018 12:06 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14203)
rasanya ada tambahan beberapa pips kalau tak silap. tak pasti berapa pula. kena tanya ib instaforex atau support instaforex

sama jer cuma local IB ni ada komisen lain seperti jumlah depo dan target trader yg register so insta akan bg insemtif

Michael scotfield 20-03-2018 06:36 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14204)
sama jer cuma local IB ni ada komisen lain seperti jumlah depo dan target trader yg register so insta akan bg insemtif

Terima kasih tuan,penerangan mengenai ib instaforex

azam575 20-03-2018 08:18 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14204)
sama jer cuma local IB ni ada komisen lain seperti jumlah depo dan target trader yg register so insta akan bg insemtif

bagus juga begitu. cuma saya memilih lebih kepada affliate. lebih memudahkan saya.

instafx_N9 21-03-2018 11:08 AM

Daria Kasatkina: Jalan sukar ke 10 teratas
 
Daria Kasatkina: Jalan sukar ke 10 teratas

Selama lebih dari 30 tahun, sebuah bandar kecil di India Wells dengan populasi hanya 5,000 orang menjadi hub tenis di mana semua selebriti sukan berkumpul setiap bulan Mac.
Pertandingan Kejohanan Indian Wells Grand, yang berlangsung pada 7-18 Mac tahun ini, mempunyai status Mandatory Perdana. Status sedemikian dianggap paling berprestij selepas Grand Slam dan kejohanan terakhir tahun ini.
Bagi syarikat kami, India Wells Masters 2018 adalah acara yang sangat penting seperti Daria Kasatkina, pemain tenis muda yang cemerlang dan duta jenama untuk InstaForex, mengambil bahagian dalam kejohanan itu.
Kami menjangkakan beberapa keputusan hebat dari Daria, kerana dia berjaya menewaskan empat pemain tenis teratas dalam beberapa bulan yang lalu. Walau bagaimanapun, kita tidak dapat membayangkan bahawa dia akan menunjukkan prestasi yang luar biasa itu. Daria telah mengalahkan tiga pemain tenis teratas 15 berturut-turut, membuka jalan untuk perlawanan separuh akhir di mana dia bersaing dengan Venus Williams, legenda dunia tenis dan pemegang 49 gelaran dalam kategori perseorangan.
Atlet Amerika Syarikat, hampir dua kali lebih tua, lebih berpengalaman dan dinilai lebih tinggi daripada Daria, jelas ditentukan untuk memenangi permainan. Pertandingan ini sangat sukar dan menarik. Kasatkina memperoleh kemenangan dengan skor 4: 6, 6: 4, 7: 5. Oleh itu, dia layak untuk final Indian Wells Masters 2018.
Akhir kejohanan menyebabkan sensasi, memandangkan dua bakat sukan muda dan cita-cita. Kami telah banyak menceritakan tentang pencapaian Daria, dan bagi lawannya, pemain berusia 20 tahun, Naomi Osaka Jepun menunjukkan potensinya dalam pertandingan pertama pertandingan mengalahkan bintang tenis Maria Sharapova.
Menariknya, dua hari sebelum kejohanan itu, Daria menyiarkan video di mana dia mengajar Naomi bagaimana untuk memukul tweener, salah satu pukulan tenis yang paling hebat dan sukar. Keupayaan Daria untuk menyerang tweeners telah mengagumkan komuniti sukan global.
Setelah layak ke final India Wells Masters 2018, Daria telah meraih tempat ke-11 dalam penarafan WTA yang bermakna dia adalah No. 11 dalam dunia tenis dan unggulan utama Rusia. Dalam kes kemenangan di final, Daria akan membuatnya menjadi 10 teratas, mencapai tempat ke-9.
Bagaimanapun, Osaka memperoleh kemenangan dalam set straight: 6: 3, 6: 2. Walau bagaimanapun, kami yakin bahawa semangat Kasatkina cukup kuat untuk menahan kegagalan ini dan sebaliknya, ia akan memberi keyakinan dan kekuatan kepadanya untuk kemenangan besar di masa depan. Sementara itu, layak ke final Masters India Wells adalah satu pencapaian hebat yang telah memunculkan nama Daria Kasatkina dalam sejarah tenis dunia. Terdapat banyak kejohanan di hadapan, dan kami berharap Daria berkilauan dan tidak diragukan lagi kemenangan!

http://i65.tinypic.com/2lx2mh.jpg

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10649.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

azam575 21-03-2018 07:39 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14207)
Terima kasih tuan,penerangan mengenai ib instaforex

untuk maklumat lanjut tuanboleh hubungi support online instaforex

Michael scotfield 21-03-2018 08:05 PM

Quote:

Originally Posted by instafx_N9 (Post 14212)
Daria Kasatkina: Jalan sukar ke 10 teratas

Selama lebih dari 30 tahun, sebuah bandar kecil di India Wells dengan populasi hanya 5,000 orang menjadi hub tenis di mana semua selebriti sukan berkumpul setiap bulan Mac.
Pertandingan Kejohanan Indian Wells Grand, yang berlangsung pada 7-18 Mac tahun ini, mempunyai status Mandatory Perdana. Status sedemikian dianggap paling berprestij selepas Grand Slam dan kejohanan terakhir tahun ini.
Bagi syarikat kami, India Wells Masters 2018 adalah acara yang sangat penting seperti Daria Kasatkina, pemain tenis muda yang cemerlang dan duta jenama untuk InstaForex, mengambil bahagian dalam kejohanan itu.
Kami menjangkakan beberapa keputusan hebat dari Daria, kerana dia berjaya menewaskan empat pemain tenis teratas dalam beberapa bulan yang lalu. Walau bagaimanapun, kita tidak dapat membayangkan bahawa dia akan menunjukkan prestasi yang luar biasa itu. Daria telah mengalahkan tiga pemain tenis teratas 15 berturut-turut, membuka jalan untuk perlawanan separuh akhir di mana dia bersaing dengan Venus Williams, legenda dunia tenis dan pemegang 49 gelaran dalam kategori perseorangan.
Atlet Amerika Syarikat, hampir dua kali lebih tua, lebih berpengalaman dan dinilai lebih tinggi daripada Daria, jelas ditentukan untuk memenangi permainan. Pertandingan ini sangat sukar dan menarik. Kasatkina memperoleh kemenangan dengan skor 4: 6, 6: 4, 7: 5. Oleh itu, dia layak untuk final Indian Wells Masters 2018.
Akhir kejohanan menyebabkan sensasi, memandangkan dua bakat sukan muda dan cita-cita. Kami telah banyak menceritakan tentang pencapaian Daria, dan bagi lawannya, pemain berusia 20 tahun, Naomi Osaka Jepun menunjukkan potensinya dalam pertandingan pertama pertandingan mengalahkan bintang tenis Maria Sharapova.
Menariknya, dua hari sebelum kejohanan itu, Daria menyiarkan video di mana dia mengajar Naomi bagaimana untuk memukul tweener, salah satu pukulan tenis yang paling hebat dan sukar. Keupayaan Daria untuk menyerang tweeners telah mengagumkan komuniti sukan global.
Setelah layak ke final India Wells Masters 2018, Daria telah meraih tempat ke-11 dalam penarafan WTA yang bermakna dia adalah No. 11 dalam dunia tenis dan unggulan utama Rusia. Dalam kes kemenangan di final, Daria akan membuatnya menjadi 10 teratas, mencapai tempat ke-9.
Bagaimanapun, Osaka memperoleh kemenangan dalam set straight: 6: 3, 6: 2. Walau bagaimanapun, kami yakin bahawa semangat Kasatkina cukup kuat untuk menahan kegagalan ini dan sebaliknya, ia akan memberi keyakinan dan kekuatan kepadanya untuk kemenangan besar di masa depan. Sementara itu, layak ke final Masters India Wells adalah satu pencapaian hebat yang telah memunculkan nama Daria Kasatkina dalam sejarah tenis dunia. Terdapat banyak kejohanan di hadapan, dan kami berharap Daria berkilauan dan tidak diragukan lagi kemenangan!

http://i65.tinypic.com/2lx2mh.jpg

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10649.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Selamat maju jaya duta instaforex

abu1985 21-03-2018 10:57 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14213)
untuk maklumat lanjut tuanboleh hubungi support online instaforex

bagaimana nak contact support instaforex melalui whatsap...Whatsapp:
+447418450528

mcm mn nak masukkan dalam hp

azam575 22-03-2018 08:20 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14215)
bagaimana nak contact support instaforex melalui whatsap...Whatsapp:
+447418450528

mcm mn nak masukkan dalam hp

masukkan sebagai new contact di telefon . dan secara automatik kan boleh whatsapp

Michael scotfield 22-03-2018 10:58 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14217)
masukkan sebagai new contact di telefon . dan secara automatik kan boleh whatsapp

Bila waktu kita boleh berhubung dgn instaforex suppport ye tuan?

abu1985 22-03-2018 11:52 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14217)
masukkan sebagai new contact di telefon . dan secara automatik kan boleh whatsapp

saya dah cuba tak boleh la... tu yg tanya di sini

azam575 23-03-2018 08:05 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14219)
Bila waktu kita boleh berhubung dgn instaforex suppport ye tuan?

jika di laman web instaforex adalah isnin hingga jumaat waktu rusia di galakkan berhubung

Michael scotfield 23-03-2018 08:21 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14224)
jika di laman web instaforex adalah isnin hingga jumaat waktu rusia di galakkan berhubung

Jika berhubung dgn support instaforex melalui wasap pula?

abu1985 24-03-2018 12:07 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14225)
Jika berhubung dgn support instaforex melalui wasap pula?

saya rasa melalui waap lebih cepatkan

Michael scotfield 26-03-2018 06:21 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14226)
saya rasa melalui waap lebih cepatkan

Tuan sudah dpt berhubung support instaforex melalui wasap ke?

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14220)
saya dah cuba tak boleh la... tu yg tanya di sini


azam575 26-03-2018 09:42 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14225)
Jika berhubung dgn support instaforex melalui wasap pula?

saya belum pernah cuba hubungi melalui wasap. biasa hanya melalui online support

abu1985 26-03-2018 11:05 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14228)
Tuan sudah dpt berhubung support instaforex melalui wasap ke?

saya berhubung melalui skype.. pun cepat jugak response

Michael scotfield 27-03-2018 06:45 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14230)
saya berhubung melalui skype.. pun cepat jugak response

Bagaimana utk berhubung staff instaforex melalui skype pula tuan?

azam575 27-03-2018 10:20 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14233)
Bagaimana utk berhubung staff instaforex melalui skype pula tuan?

saya pernah sekali berhubung menggunakan skype tapi bukan melalui sykpe call la .... biasa saya tanya online support

abu1985 27-03-2018 11:57 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14234)
saya pernah sekali berhubung menggunakan skype tapi bukan melalui sykpe call la .... biasa saya tanya online support

oo yer ker... tu la klw skype kadang2 pun lambat jugak reply

Michael scotfield 28-03-2018 09:29 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14234)
saya pernah sekali berhubung menggunakan skype tapi bukan melalui sykpe call la .... biasa saya tanya online support

Tak dikenakan cas ke tuan beehubung staf instaforex melalui skype?

azam575 28-03-2018 11:15 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14239)
Tak dikenakan cas ke tuan beehubung staf instaforex melalui skype?

kalau guna skype call rasanya boleh minta instaforex callback jadi tak kena cas la kita

abu1985 29-03-2018 12:16 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14240)
kalau guna skype call rasanya boleh minta instaforex callback jadi tak kena cas la kita

biasa mereka akan direct call guna hp terus nnt boleh request kat support -- callback

Michael scotfield 29-03-2018 07:00 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14240)
kalau guna skype call rasanya boleh minta instaforex callback jadi tak kena cas la kita

Berapa lama masa di ambil utk instaforex callback ye tuan?boleh kita set kan time tak,takut pula dia call waktu kita tidur

InstaForex Shah Alam 29-03-2018 01:50 PM

KEPUTUSAN EMPAT PERINGKAT PERADUAN DARI INSTAFOREX DISIMPULKAN

https://www.instaforex.com/i/img/com...ault_img_1.png

Pemenang empat pertandingan dari InstaForex ditentukan. Kali ini, kami bersedia menamakan yang terbaik dalam peraduan berikut: One Million Option, InstaForex Sniper, FX-1 Rally, dan Lucky Trader. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang-pemenang peringkat tetap pada keputusan cemerlang dan ingin peserta lain untuk mencari nama mereka dalam pencapaian peraduan seterusnya.

One Million Option from InstaForex
One Million Option adalah pertandingan yang sangat popular yang diadakan oleh InstaForex. Setiap langkah mengumpulkan banyak peserta yang bertanding dengan tajuk pedagang pilihan terbaik. Berikutan keputusan peringkat regular pertandingan, hasil terbaik ditunjukkan oleh Anatoly Yurevich Shevchenko. Kami ingin mengingatkan anda bahawa tahap One Million Option dari InstaForex akan diadakan tidak lama lagi - dari 2 April, 2018 hingga 6 April 2018.

InstaForex Sniper
Pedagang yang paling canggih dan paling cepat bersaing dalam pertandingan InstaForex Sniper. Menurut keputusan peringkat terakhir InstaForex Sniper, Alexander Anatolyevich Nefyodov ternyata menjadi yang terbaik. Ingat bahawa peringkat seterusnya pertandingan InstaForex Sniper akan diadakan dari 2 April, 2018 hingga 6 April 2018.

Lucky Trader
Tangan mantap, kepala yang sejuk, dan kepekatan pada kejayaan adalah asas untuk kemenangan dan hasil yang sempurna dalam dua minggu Lucky Trader marathon. Sekiranya anda dapat menghabiskan dua minggu dagangan dengan sempurna dalam rangka peraduan Lucky Trader, seperti yang dilakukan Alexander Alexander Nikolayevich Remenyuk, anda juga akan mendapat kesempatan untuk menjadi pemenang salah satu tahapan. Ingat bahawa peringkat seterusnya peraduan akan diadakan dari 2 April, 2018 hingga 13 April, 2018.

FX-1 Rally
Prestasi terbaik semasa FX-1 Rally peringkat biasa ditunjukkan oleh Jalpinkumar V Khira, seorang pedagang dari India, yang mampu menunjukkan kualiti perdagangan dan perlumbaan yang cemerlang. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang mengenai prestasi cemerlang dan ingin dia mengesahkan reputasi juruterbang terbaik dalam peringkat seterusnya dalam peraduan FX-1 Rally. Jika anda memerlukan pertempuran yang rapat dan anda sudah bersedia untuk mengambil bahagian dalam perlumbaan yang menakjubkan ke puncak, kemudian dialu-alukan untuk memulakan peringkat tetap FX-1 Rally! Anda boleh mendaftar dan menyertai perlumbaan seterusnya yang akan diadakan dari 00:00 6 April 2018 hingga 23:59 6 April 2018.

Ketahui lebih lanjut mengenai pertandingan
Foto dan komen para finalis

https://www.instaforex.com/company_news/10672.html

azam575 29-03-2018 11:19 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14241)
biasa mereka akan direct call guna hp terus nnt boleh request kat support -- callback

instaforex memang terbaik. siap ada perkhidmatan callback servis

abu1985 29-03-2018 11:32 PM

Quote:

Originally Posted by InstaForex Shah Alam (Post 14245)
KEPUTUSAN EMPAT PERINGKAT PERADUAN DARI INSTAFOREX DISIMPULKAN

https://www.instaforex.com/i/img/com...ault_img_1.png

Pemenang empat pertandingan dari InstaForex ditentukan. Kali ini, kami bersedia menamakan yang terbaik dalam peraduan berikut: One Million Option, InstaForex Sniper, FX-1 Rally, dan Lucky Trader. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang-pemenang peringkat tetap pada keputusan cemerlang dan ingin peserta lain untuk mencari nama mereka dalam pencapaian peraduan seterusnya.

One Million Option from InstaForex
One Million Option adalah pertandingan yang sangat popular yang diadakan oleh InstaForex. Setiap langkah mengumpulkan banyak peserta yang bertanding dengan tajuk pedagang pilihan terbaik. Berikutan keputusan peringkat regular pertandingan, hasil terbaik ditunjukkan oleh Anatoly Yurevich Shevchenko. Kami ingin mengingatkan anda bahawa tahap One Million Option dari InstaForex akan diadakan tidak lama lagi - dari 2 April, 2018 hingga 6 April 2018.

InstaForex Sniper
Pedagang yang paling canggih dan paling cepat bersaing dalam pertandingan InstaForex Sniper. Menurut keputusan peringkat terakhir InstaForex Sniper, Alexander Anatolyevich Nefyodov ternyata menjadi yang terbaik. Ingat bahawa peringkat seterusnya pertandingan InstaForex Sniper akan diadakan dari 2 April, 2018 hingga 6 April 2018.

Lucky Trader
Tangan mantap, kepala yang sejuk, dan kepekatan pada kejayaan adalah asas untuk kemenangan dan hasil yang sempurna dalam dua minggu Lucky Trader marathon. Sekiranya anda dapat menghabiskan dua minggu dagangan dengan sempurna dalam rangka peraduan Lucky Trader, seperti yang dilakukan Alexander Alexander Nikolayevich Remenyuk, anda juga akan mendapat kesempatan untuk menjadi pemenang salah satu tahapan. Ingat bahawa peringkat seterusnya peraduan akan diadakan dari 2 April, 2018 hingga 13 April, 2018.

FX-1 Rally
Prestasi terbaik semasa FX-1 Rally peringkat biasa ditunjukkan oleh Jalpinkumar V Khira, seorang pedagang dari India, yang mampu menunjukkan kualiti perdagangan dan perlumbaan yang cemerlang. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang mengenai prestasi cemerlang dan ingin dia mengesahkan reputasi juruterbang terbaik dalam peringkat seterusnya dalam peraduan FX-1 Rally. Jika anda memerlukan pertempuran yang rapat dan anda sudah bersedia untuk mengambil bahagian dalam perlumbaan yang menakjubkan ke puncak, kemudian dialu-alukan untuk memulakan peringkat tetap FX-1 Rally! Anda boleh mendaftar dan menyertai perlumbaan seterusnya yang akan diadakan dari 00:00 6 April 2018 hingga 23:59 6 April 2018.

Ketahui lebih lanjut mengenai pertandingan
Foto dan komen para finalis

https://www.instaforex.com/company_news/10672.html

tahniah kepada pemenang jomjoint contest demo pun ada:s12::s12:

Michael scotfield 30-03-2018 06:48 AM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14247)
tahniah kepada pemenang jomjoint contest demo pun ada:s12::s12:

Ada lg ke contest instaforex ni tuan?

azam575 30-03-2018 07:11 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14248)
Ada lg ke contest instaforex ni tuan?

pertandingan akaun demo ini setiap minggu tuan. tuan daftar hari ini dan akan bertanding pada minggu hadapan

abu1985 31-03-2018 12:03 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14255)
pertandingan akaun demo ini setiap minggu tuan. tuan daftar hari ini dan akan bertanding pada minggu hadapan


sabtu ahad ada masa lagi janji sebelum pukul 5 pagi mt4 open

instafx_N9 02-04-2018 11:30 AM

Perubahan pada waktu dagangan untuk 30.03.2018 dan 02.04.2018 disebabkan Cuti "Easter"
 
Perubahan pada waktu dagangan untuk 30.03.2018 dan 02.04.2018 disebabkan Cuti "Easter"

http://i66.tinypic.com/2a9cn55.jpg

Keutamaan utama kami adalah untuk menyediakan keadaan yang sempurna untuk perdagangan yang mudah dan menguntungkan, oleh itu, kami memaklumkan kepada anda tentang perubahan dalam jadual perdagangan untuk 30.03.2018 dan 02.04.2018.

30.03. - Tiada perdagangan spot untuk semua logam, niaga hadapan, stok, dan indeks.

02.04. - Dagangan dijalankan seperti biasa untuk semua instrumen, kecuali indeks #FTSE, #HSI, dan #DAX. Ini tidak akan tersedia sepanjang hari.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10684.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Michael scotfield 02-04-2018 08:43 PM

Quote:

Originally Posted by instafx_N9 (Post 14257)
Perubahan pada waktu dagangan untuk 30.03.2018 dan 02.04.2018 disebabkan Cuti "Easter"

http://i66.tinypic.com/2a9cn55.jpg

Keutamaan utama kami adalah untuk menyediakan keadaan yang sempurna untuk perdagangan yang mudah dan menguntungkan, oleh itu, kami memaklumkan kepada anda tentang perubahan dalam jadual perdagangan untuk 30.03.2018 dan 02.04.2018.

30.03. - Tiada perdagangan spot untuk semua logam, niaga hadapan, stok, dan indeks.

02.04. - Dagangan dijalankan seperti biasa untuk semua instrumen, kecuali indeks #FTSE, #HSI, dan #DAX. Ini tidak akan tersedia sepanjang hari.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10684.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Terima kasih tuan atas makluman bekenaan instaforex

azam575 02-04-2018 11:19 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14256)
sabtu ahad ada masa lagi janji sebelum pukul 5 pagi mt4 open

Jika trade bitcoin , sabtu dan ahad juga boleh trade tuan

abu1985 02-04-2018 11:24 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14260)
Jika trade bitcoin , sabtu dan ahad juga boleh trade tuan

betul ker baru tahu tp pergerakannya active tk

Michael scotfield 03-04-2018 05:19 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14261)
betul ker baru tahu tp pergerakannya active tk

Sentiasa aktif tuan,sebab tu spread 15000pip di instaforex

azam575 03-04-2018 09:28 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14265)
Sentiasa aktif tuan,sebab tu spread 15000pip di instaforex

pergerakannya sangat agresif sehingga instaforex menurunkan nilai leverage kepada 1:50 ... maknanya margin yang besar diperlukan untuk buka 1 lot

abu1985 04-04-2018 12:25 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14266)
pergerakannya sangat agresif sehingga instaforex menurunkan nilai leverage kepada 1:50 ... maknanya margin yang besar diperlukan untuk buka 1 lot

tu la tuan bila la bitcoint ni nak naik ni...masih belum ada tanda2 nak naik lagi

Michael scotfield 04-04-2018 09:44 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14266)
pergerakannya sangat agresif sehingga instaforex menurunkan nilai leverage kepada 1:50 ... maknanya margin yang besar diperlukan untuk buka 1 lot

Bukan shj bitcoin malah semua crypto spread melebihi ratus pip spread di instaforex

abu1985 04-04-2018 11:34 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14269)
Bukan shj bitcoin malah semua crypto spread melebihi ratus pip spread di instaforex

tu la lebih baik trade gold... pergerakan pun laju jugak... spread gold di instaforex 60 pips jer

azam575 04-04-2018 11:54 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14269)
Bukan shj bitcoin malah semua crypto spread melebihi ratus pip spread di instaforex

leverage untuk cryptocurrency agak rendah. dimana margin yang besar diperlukan untuk membuka 1 lot

azam575 05-04-2018 09:13 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14270)
tu la lebih baik trade gold... pergerakan pun laju jugak... spread gold di instaforex 60 pips jer

saya pun trade gold tuan. rebatenya besar juga . dengan 0.01 lot boleh dpt rebate 1usd huhuhuhu

Michael scotfield 05-04-2018 09:26 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14270)
tu la lebih baik trade gold... pergerakan pun laju jugak... spread gold di instaforex 60 pips jer

Bagaimana pula dgn margin yg digunakan tuan?sama mcm pair lain yg ditawarkan instaforex ke?


All times are GMT +8. The time now is 09:08 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © SPH Magazines Pte Ltd. All rights reserved.