www.hardwarezone.com.my


www.hardwarezone.com.my (https://forums.hardwarezone.com.my/index.php)
-   Off-Topic Discussion (https://forums.hardwarezone.com.my/forumdisplay.php?f=58)
-   -   InstaForex - Company News (https://forums.hardwarezone.com.my/showthread.php?t=9317)

|||||| 05-11-2018 09:48 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14976)
Betul tuan,jika ada ada wallet akaun instaforex pun menarik juga.tiadalah overtrade nanti

ye la tuan, baik ada wallet instaforex ni boleh kita asingkan siap2 profit yg dijana tu nanti

|||||| 05-11-2018 09:56 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14972)
bonus boleh digunakan utuk kuatkan margin .. bukan untuk tambah lot .. bahaya

kalau tambah lot tu nanti jika tak ada margin la silap gaya boleh mc akaun instaforex tu

Michael scotfield 05-11-2018 10:00 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14978)
ye la tuan, baik ada wallet instaforex ni boleh kita asingkan siap2 profit yg dijana tu nanti

Harap ada penambahan baru didalam cabinet instaforex

azam575 05-11-2018 10:49 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14978)
ye la tuan, baik ada wallet instaforex ni boleh kita asingkan siap2 profit yg dijana tu nanti

penggunaan instawallet sangat mudah .... dan ianya tidak perlukan third party .... hanya guna kabinet klien instaforex sahaja

Michael scotfield 06-11-2018 10:04 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14981)
penggunaan instawallet sangat mudah .... dan ianya tidak perlukan third party .... hanya guna kabinet klien instaforex sahaja

Memang terbaik perkhidmatan instaforex kpd trader

azam575 06-11-2018 11:39 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14983)
Memang terbaik perkhidmatan instaforex kpd trader

paling mudah trader boleh menjana keuntungan sebagai PAMM Trader atau MAnager forexcopy. aktifkan di kabinet klien sekarang

|||||| 07-11-2018 09:29 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14984)
paling mudah trader boleh menjana keuntungan sebagai PAMM Trader atau MAnager forexcopy. aktifkan di kabinet klien sekarang

kedua dua perkhidmatan ni adalah antara servis yg sy paling suka di instaforex, bersama dengan instawallet

|||||| 07-11-2018 09:30 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14981)
penggunaan instawallet sangat mudah .... dan ianya tidak perlukan third party .... hanya guna kabinet klien instaforex sahaja

betul tu tuan, dana kita selamat ada dengan instaforex terus

Michael scotfield 07-11-2018 06:25 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14986)
betul tu tuan, dana kita selamat ada dengan instaforex terus

Instaforex memastikan keselamatan akaun trader adalah terjamin

azam575 07-11-2018 11:40 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14987)
Instaforex memastikan keselamatan akaun trader adalah terjamin

aktifkan sistem keselamatan 2 faktor di kabinet klien anda sekarang

instafx_N9 08-11-2018 12:19 PM

Tiga lagi peringkat interim peraduan InstaForex di rumuskan

http://i64.tinypic.com/9anwyh.jpg

Hari ini kami bersedia untuk mengumumkan nama-nama pemenang dalam pertandingan InstaForex Sniper, One Million Option, dan FX-1 Rally. Kami dengan sukacitanya mengucapkan tahniah kepada para pemenang dan mengharapkan semua peserta untuk menakluki puncak baru! Jangan berputus asa, nasib memilih pilihan yang berterusan dan bersabar!

InstaForex Sniper
Penembak tepat yang cepat adalah orang yang merebut kejayaan dalam pertandingan InstaForex Sniper. Mata yang tajam, tangan tangkas dan ketahanan, serta sedikit nasib. Keputusan peringkat pertandingan InstaForex Sniper yang terakhir ditakrifkan sebagai Viktor Aleksandrovich Titov sebagai pemenang. Teruskan juga - daftar dan menyertai peraduan! Peraduan InstaForex Sniper seterusnya bermula dari 12 November, 2018 hingga 16 November 2018.

One Million Option
One million option adalah kegemaran pedagang dan salah satu pertandingan InstaForex yang paling popular. Dalam setiap peringkat, peserta berani menentang satu sama lain dalam pertempuran sukar untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Kali ini, pusingan kali ini dimenangi oleh Yuriy Pavlovich Batura, seorang pedagang dari Ukraine. Kami mengingatkan anda bahawa peringkat seterusnya pertandingan One Million Option akan diadakan tidak lama lagi - dari 12 November, 2018 hingga 16 November 2018.

FX-1 Rally
Denis Leonidovich Afanasiev menunjukkan keputusan cemerlang pada peringkat terbaru pertandingan FX-1 Rally. Kami mengucapkan tahniah kepada juara dan minta beliau membuktikan gelaran pedagang terbaik dalam peringkat pertandingan FX-1 Rally. Sekiranya anda ingin merasai perasaan hebat untuk kepimpinan dan bersedia untuk pertembungan sengit - anda dialu-alukan untuk memulakan satu lagi peringkat Rali FX-1! Anda boleh mendaftar dan menyertai perlumbaan seterusnya yang akan diadakan dari jam 00:00 pada 9 November 2018 hingga 23:59 pada 9 November 2018

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/11333.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

|||||| 08-11-2018 01:37 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14971)
Memang menjadi keutamaan instaforex memperkemaskan lg proses wd

instaforex perlu pastikan proses wd ni sentiasa kemas dan pantas jangan sampai ambil masa terlalu lama

|||||| 08-11-2018 01:38 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14988)
aktifkan sistem keselamatan 2 faktor di kabinet klien anda sekarang

macam mana cara pengaktifan sistem keselamatan dua faktor di instaforex ni, perlu verify acc tak

azam575 08-11-2018 10:03 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14993)
macam mana cara pengaktifan sistem keselamatan dua faktor di instaforex ni, perlu verify acc tak

tak perlu lakukan verifikasi akaun tuan, cukup hanya ke kabinet klien dan aktikan sistem keselamatan 2 faktor itu

Michael scotfield 08-11-2018 10:08 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14992)
instaforex perlu pastikan proses wd ni sentiasa kemas dan pantas jangan sampai ambil masa terlalu lama

Sgt setuju dgn tuan,proses wd adalah sgt penting kpd trader instaforex


All times are GMT +8. The time now is 12:54 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © SPH Magazines Pte Ltd. All rights reserved.