www.hardwarezone.com.my


www.hardwarezone.com.my (https://forums.hardwarezone.com.my/index.php)
-   Off-Topic Discussion (https://forums.hardwarezone.com.my/forumdisplay.php?f=58)
-   -   InstaForex - Company News (https://forums.hardwarezone.com.my/showthread.php?t=9317)

azam575 24-01-2018 11:49 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 13990)
Untung trader malaysia trade di instaforex

sangat beruntung tuan. pertandingan kereta mazda 6 instaforex, hanya untuk trader malaysia sahaja

Michael scotfield 25-01-2018 09:38 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14006)
sangat beruntung tuan. pertandingan kereta mazda 6 instaforex, hanya untuk trader malaysia sahaja

Depo dan register shj utk contest instaforex ni kn tuan?

azam575 25-01-2018 10:55 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14008)
Depo dan register shj utk contest instaforex ni kn tuan?

jika sudah ada akaun dengan jumlah minima mneyertai pertandingan ini pun sudah boleh masuk . kemudian perlu trade dengan jumlah lot yang dikehendaki

Michael scotfield 26-01-2018 09:31 PM

Quote:

Originally Posted by InstaForex Shah Alam (Post 12163)
Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Salam perkenalan kepada semua warga forum malaysiahardwarezone.com. Kami adalah wakil rasmi daripada pejabat Instaforex Shah Alam.

MAKLUMAT PEJABAT INSTAFOREX SHAH ALAM

Waktu bekerja:
Hari: Isnin - Jumaat (kecuali cuti umum)
Masa: 10.00 pagi - 7 petang

Alamat pejabat:
No. 8.02, Level 8, Plaza Masalam,
Jalan Tengku Ampuan Zabedah E9/E,
40100 Shah Alam, Selangor.

No. telefon:
03-55116121 (Talian tetap)
016-7237523 (Support Manager - Anuar)
016-7237525 (Admin - Asma)

*Sebelum kunjungan ke ofis, sila buat temujanji dahulu dengan Support Manager. :)
*Sila hubungi kami untuk sebarang pertanyaan. Kami sedia membantu anda. :s7:

Yg berdekatan boleh kunjungi wakil instaforex

azam575 26-01-2018 11:46 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14011)
Yg berdekatan boleh kunjungi wakil instaforex

setiap negeri di malaysia ada ib instaforex nya. trader boleh layari laman web instforex untuk senarai penuh

Michael scotfield 29-01-2018 10:19 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14012)
setiap negeri di malaysia ada ib instaforex nya. trader boleh layari laman web instforex untuk senarai penuh

Setiap negeri ada ye tuan opis instaforex?

azam575 29-01-2018 11:37 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14013)
Setiap negeri ada ye tuan opis instaforex?

setiap negeri mempunyai perwakilan instaforex. tuan boleh dapatkan maklumat lanjut di laman web rasmi instaforex

InstaForex Shah Alam 30-01-2018 11:44 AM

KEPUTUSAN LIMA PERINGKAT PERADUAN DARI INSTAFOREX DISIMPULKAN

https://forex-images.ifxdb.com/compa...390x270_v3.png

One Million Option from InstaForex
One Million Option adalah pertandingan yang sangat popular dalam julat InstaForex. Setiap langkah mengumpulkan banyak peserta yang bertanding dengan gelaran pedagang pilihan terbaik. Berikutan keputusan peringkat reguler pertandingan, hasil terbaik ditunjukkan oleh Oleg Nedin, seorang peniaga fom Ukraine.

Mari kita ingatkan bahawa peringkat seterusnya dari One Million Option dari pertandingan InstaForex akan diadakan tidak lama lagi - mulai 5 Februari 2018 hingga 9 Februari 2018.

InstaForex Sniper
Pedagang terpantas dan paling tepat bersaing dalam pertandingan Sniper InstaForex. Menurut keputusan peringkat terakhir InstaForex Sniper, Alexander Grigoriev ternyata menjadi yang terbaik. Ingatlah bahawa peringkat seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan diadakan dari 5 Februari, 2018 hingga 9 Februari 2018.

FX-1 Rally
Yang terbaik meliputi jarak dari tahap tetap FX-1 Rally ditunjukkan oleh Aexey Chmykhalo yang mampu menunjukkan sifat perdagangan dan perlumbaannya. Kami mengalahkan pemenang dalam prestasi cemerlang dan ingin dia mengesahkan reputasi juruterbang terbaik dalam peringkat seterusnya dalam peraduan FX-1 Rally. Jika anda memerlukan pertempuran yang rapat dan anda sudah bersedia untuk mengambil bahagian dalam perlumbaan yang menakjubkan ke puncak, kemudian dialu-alukan untuk memulakan peringkat tetap FX-1 Rally! Anda boleh mendaftar dan menyertai perlumbaan seterusnya yang akan diadakan dari 00:00 2 Feb, 2018 hingga 23:59 2 Februari 2018.

Real Scalping
Dagangan jangka pendek adalah jenis dagangan yang agak rumit dan sungguh-sungguh yang memerlukan perhatian terarah. Jauh dari semua orang mempunyai perhatian, tumpuan, dan kelajuan membuat keputusan untuk berjaya dalam jenis perdagangan ini. Tetapi ini adalah kualiti, yang diperlukan untuk mencapai hasil tinggi dalam scalping. Kali ini, Aloise Boamin, seorang pedagang dari Côte d'Ivoire, berjaya membuktikan kemahiran yang disebut di atas dan mengambil tempat pertama dalam peringkat biasa pertandingan Real Scalping. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan mengundang semua orang, yang telah dilewati oleh nasib kali ini, untuk mengambil bahagian dalam peringkat seterusnya pertandingan. Sesiapa yang ingin menguji kekuatan mereka dalam pertandingan ini boleh mendaftar di peringkat seterusnya, yang akan diadakan dari 5 Februari, 2018 hingga 23 Februari, 2018.

Lucky Trader
Dua minggu dagangan yang sempurna dan anda akan memastikan kemenangan di peringkat seterusnya pertandingan Lucky Trader, sebagai pedagang dari Latvia Oleg Vannahs, yang menunjukkan bentuk dagangan yang sangat baik dan mencapai hasil terbaik di kalangan beberapa ratus peserta. Kami dengan sukacitanya mengucapkan tahniah kepada pemenang baru atas hasil yang hebat dan kami ingin beliau meneruskan tradisi yang menang di tahap lain Lucky Trader. Mari kita ingatkan bahawa peringkat seterusnya pertandingan Lucky Trader akan diadakan dari 5 Februari, 2018 hingga 16 Februari 2018.

Ketahui lebih lanjut mengenai pertandingan
Foto dan komen para finalis

https://www.instaforex.com/company_news/10543.html

azam575 30-01-2018 10:29 PM

Quote:

Originally Posted by InstaForex Shah Alam (Post 14019)
KEPUTUSAN LIMA PERINGKAT PERADUAN DARI INSTAFOREX DISIMPULKAN

https://forex-images.ifxdb.com/compa...390x270_v3.png

One Million Option from InstaForex
One Million Option adalah pertandingan yang sangat popular dalam julat InstaForex. Setiap langkah mengumpulkan banyak peserta yang bertanding dengan gelaran pedagang pilihan terbaik. Berikutan keputusan peringkat reguler pertandingan, hasil terbaik ditunjukkan oleh Oleg Nedin, seorang peniaga fom Ukraine.

Mari kita ingatkan bahawa peringkat seterusnya dari One Million Option dari pertandingan InstaForex akan diadakan tidak lama lagi - mulai 5 Februari 2018 hingga 9 Februari 2018.

InstaForex Sniper
Pedagang terpantas dan paling tepat bersaing dalam pertandingan Sniper InstaForex. Menurut keputusan peringkat terakhir InstaForex Sniper, Alexander Grigoriev ternyata menjadi yang terbaik. Ingatlah bahawa peringkat seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan diadakan dari 5 Februari, 2018 hingga 9 Februari 2018.

FX-1 Rally
Yang terbaik meliputi jarak dari tahap tetap FX-1 Rally ditunjukkan oleh Aexey Chmykhalo yang mampu menunjukkan sifat perdagangan dan perlumbaannya. Kami mengalahkan pemenang dalam prestasi cemerlang dan ingin dia mengesahkan reputasi juruterbang terbaik dalam peringkat seterusnya dalam peraduan FX-1 Rally. Jika anda memerlukan pertempuran yang rapat dan anda sudah bersedia untuk mengambil bahagian dalam perlumbaan yang menakjubkan ke puncak, kemudian dialu-alukan untuk memulakan peringkat tetap FX-1 Rally! Anda boleh mendaftar dan menyertai perlumbaan seterusnya yang akan diadakan dari 00:00 2 Feb, 2018 hingga 23:59 2 Februari 2018.

Real Scalping
Dagangan jangka pendek adalah jenis dagangan yang agak rumit dan sungguh-sungguh yang memerlukan perhatian terarah. Jauh dari semua orang mempunyai perhatian, tumpuan, dan kelajuan membuat keputusan untuk berjaya dalam jenis perdagangan ini. Tetapi ini adalah kualiti, yang diperlukan untuk mencapai hasil tinggi dalam scalping. Kali ini, Aloise Boamin, seorang pedagang dari Côte d'Ivoire, berjaya membuktikan kemahiran yang disebut di atas dan mengambil tempat pertama dalam peringkat biasa pertandingan Real Scalping. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan mengundang semua orang, yang telah dilewati oleh nasib kali ini, untuk mengambil bahagian dalam peringkat seterusnya pertandingan. Sesiapa yang ingin menguji kekuatan mereka dalam pertandingan ini boleh mendaftar di peringkat seterusnya, yang akan diadakan dari 5 Februari, 2018 hingga 23 Februari, 2018.

Lucky Trader
Dua minggu dagangan yang sempurna dan anda akan memastikan kemenangan di peringkat seterusnya pertandingan Lucky Trader, sebagai pedagang dari Latvia Oleg Vannahs, yang menunjukkan bentuk dagangan yang sangat baik dan mencapai hasil terbaik di kalangan beberapa ratus peserta. Kami dengan sukacitanya mengucapkan tahniah kepada pemenang baru atas hasil yang hebat dan kami ingin beliau meneruskan tradisi yang menang di tahap lain Lucky Trader. Mari kita ingatkan bahawa peringkat seterusnya pertandingan Lucky Trader akan diadakan dari 5 Februari, 2018 hingga 16 Februari 2018.

Ketahui lebih lanjut mengenai pertandingan
Foto dan komen para finalis

https://www.instaforex.com/company_news/10543.html

jangan lupa mendaftar minggu ini untuk layak bertanding pada minggu hadapan. dan baca terma dan syarat setiap pertandingan

Michael scotfield 30-01-2018 10:48 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14025)
jangan lupa mendaftar minggu ini untuk layak bertanding pada minggu hadapan. dan baca terma dan syarat setiap pertandingan

Semua contest ni setiap mggu ke tuan?

Michael scotfield 31-01-2018 10:36 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14014)
setiap negeri mempunyai perwakilan instaforex. tuan boleh dapatkan maklumat lanjut di laman web rasmi instaforex

Patut la instaforex dpt anugerah broker terbaik

azam575 31-01-2018 11:44 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14030)
Patut la instaforex dpt anugerah broker terbaik

boleh dikatakan instaforex ada perwakilan di kebanyakan negara. dan instaforex juga telah sponsor beberapa pasukan bola sepak, atlit sukan dan lain lain. ini menunjukkan instaforex adalah broker yang terbaik dan bukan bucket broker

InstaForex Shah Alam 01-02-2018 12:25 PM

KEPERLUAN MARGIN UNTUK BEBERAPA INSTRUMEN DAGANGAN AKAN DIUBAH

https://forex-images.ifxdb.com/compa..._v2[1].png

Sila ambil perhatian bahawa, sebahagian daripada proses mengoptimumkan keadaan perdagangan, bermula pada 7 Februari 2018, margin untuk semua CFDs pada saham dan indeks saham akan berubah. Lihat maklumat mengenai keperluan margin baru di laman web dengan spesifikasi instrumen perdagangan.

https://www.instaforex.com/company_news/10557.html

Michael scotfield 01-02-2018 09:44 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14031)
boleh dikatakan instaforex ada perwakilan di kebanyakan negara. dan instaforex juga telah sponsor beberapa pasukan bola sepak, atlit sukan dan lain lain. ini menunjukkan instaforex adalah broker yang terbaik dan bukan bucket broker

Instaforex mmg broker yg diyakini utk kita trade

azam575 01-02-2018 10:36 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14033)
Instaforex mmg broker yg diyakini utk kita trade

jangan lupa juga dengan khidmat local IB instaforex. khitmat mereka sangat pantas

azam575 02-02-2018 08:31 PM

Quote:

Originally Posted by InstaForex Shah Alam (Post 14032)
KEPERLUAN MARGIN UNTUK BEBERAPA INSTRUMEN DAGANGAN AKAN DIUBAH

https://forex-images.ifxdb.com/compa..._v2[1].png

Sila ambil perhatian bahawa, sebahagian daripada proses mengoptimumkan keadaan perdagangan, bermula pada 7 Februari 2018, margin untuk semua CFDs pada saham dan indeks saham akan berubah. Lihat maklumat mengenai keperluan margin baru di laman web dengan spesifikasi instrumen perdagangan.

https://www.instaforex.com/company_news/10557.html

untuk maklumat lanjut mengenai margin yang berubah, trader boleh ke laman web rasmi instaforex

Michael scotfield 02-02-2018 10:24 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14034)
jangan lupa juga dengan khidmat local IB instaforex. khitmat mereka sangat pantas

Biasa berapa lama proses jika guna khidmat ib instaforex tuan?

Michael scotfield 05-02-2018 10:50 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14035)
untuk maklumat lanjut mengenai margin yang berubah, trader boleh ke laman web rasmi instaforex

Macam2 ada ye tuan di web instaforex

azam575 05-02-2018 11:52 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14036)
Biasa berapa lama proses jika guna khidmat ib instaforex tuan?

proses deposit dan withdrawal dengan ib instaforex dijanjikan dalam masa 24jam tapi kebiasaannya kurang 12 jam dah settle

Michael scotfield 06-02-2018 10:53 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14039)
proses deposit dan withdrawal dengan ib instaforex dijanjikan dalam masa 24jam tapi kebiasaannya kurang 12 jam dah settle

Jika tak clear juga wd,boleh hubungi semula ib instaforex

azam575 06-02-2018 11:37 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14038)
Macam2 ada ye tuan di web instaforex

kebanyakan maklumat ada di laman web rasmi instaforex. tuan boleh layari dengan menggunakan pelbagai jenis device

azam575 07-02-2018 09:43 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14043)
Jika tak clear juga wd,boleh hubungi semula ib instaforex

kebiasaannya masalah WD berlaku apabila akaun trader itu ada memohon bonus dan jumlah withdrawal meliputi bonus.

Michael scotfield 07-02-2018 11:30 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14046)
kebiasaannya masalah WD berlaku apabila akaun trader itu ada memohon bonus dan jumlah withdrawal meliputi bonus.

Jd kena semak dahulu di cabinet instaforex,jika ada claim bonus ye tuan?

Michael scotfield 08-02-2018 09:51 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14035)
untuk maklumat lanjut mengenai margin yang berubah, trader boleh ke laman web rasmi instaforex

Sudah ada update terbaru ke tuan mengenai perubahan margin di website instaforex?

azam575 08-02-2018 11:22 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14047)
Jd kena semak dahulu di cabinet instaforex,jika ada claim bonus ye tuan?

semak bonus statistik jika kita nak withdrawal bonus atau nak withdraw selamat tanpa usik bonus kita

Michael scotfield 09-02-2018 08:17 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14049)
semak bonus statistik jika kita nak withdrawal bonus atau nak withdraw selamat tanpa usik bonus kita

Sy tak habis lg explore cabinet instaforex,byk betul kegunaan ye tuan

azam575 09-02-2018 09:56 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14051)
Sy tak habis lg explore cabinet instaforex,byk betul kegunaan ye tuan

untuk aktifkan instaforex PAMM dan forexcopy juga perlu aktifkan di kabinet klien.

abu1985 09-02-2018 11:28 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14039)
proses deposit dan withdrawal dengan ib instaforex dijanjikan dalam masa 24jam tapi kebiasaannya kurang 12 jam dah settle

dalam website 48 jam harir bekerja...tp klw akaun tak der masalah mmg berdesup

Michael scotfield 12-02-2018 10:13 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14053)
dalam website 48 jam harir bekerja...tp klw akaun tak der masalah mmg berdesup

Jd kalau hari mggu tidak dpt la req dr akaun instaforex la ye tuan?

abu1985 12-02-2018 11:15 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14056)
Jd kalau hari mggu tidak dpt la req dr akaun instaforex la ye tuan?

boleh request tp tunggu waktu working hour utk deduct dari acount trading

azam575 12-02-2018 11:48 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14056)
Jd kalau hari mggu tidak dpt la req dr akaun instaforex la ye tuan?

jika withdrawal dengan ib instaforex , setakat ini tiada masalah jika withdraw pada hari off trading. dalam masa 24 jam settle

Michael scotfield 13-02-2018 10:08 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14057)
boleh request tp tunggu waktu working hour utk deduct dari acount trading

Jd maksudnya jika req hari mggu tidak ditolak dr akaun instaforex la ye tuan?

azam575 13-02-2018 10:23 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14057)
boleh request tp tunggu waktu working hour utk deduct dari acount trading

kebiasaannya withdrawal dengan ib amik masa 24jam. jika masih tak settle boleh hubungi saport online instaforex

abu1985 13-02-2018 11:49 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14066)
kebiasaannya withdrawal dengan ib amik masa 24jam. jika masih tak settle boleh hubungi saport online instaforex

biasa klw lama tu kena ikut timing waktu finance instaforex buka office

digalakkan withdraw dari pagi hingga ptg waktu malaysia...

instafx_N9 14-02-2018 02:44 PM

Chancy Deposit: 10 000 USD hanya pada bulan Februari
 
Chancy Deposit: 10 000 USD hanya pada bulan Februari

Pedagang yang dihormati!

Untuk menghormati Sukan Olimpik Musim Sejuk di Pyeongchang pada bulan Februari, kami meningkatkan bonus sehingga 10 000 USD dalam kempen Chancy Deposit! Jadi sekarang, jika anda mendepositkan akaun anda sehingga 28 Februari, anda akan berpeluang untuk memenangi 10 000 USD. Kempen Chancy Deposit diadakan di kalangan pelanggan InstaForex setiap bulan, dan setiap kali jumlah bonus berubah.

Ikuti keputusan Sukan Olimpik dengan kami dan dapatkan 10 000 USD untuk akaun dagangan anda pada bulan Februari ini!

http://i68.tinypic.com/1z2k5fd.jpg

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10583.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

instafx_N9 14-02-2018 02:50 PM

Sebanyak enam lanjutan pertandingan InstaForex telah di rumuskan
 
Sebanyak enam lanjutan pertandingan InstaForex telah di rumuskan

http://i64.tinypic.com/9anwyh.jpg

Peringkat lanjutan enam pertandingan InstaForex telah berakhir dan kami bersedia untuk memperkenalkan pemenang! Sekarang mari kita bersorak untuk para finalis berikut: One Million Option, InstaForex Sniper, Lucky Trader, FX-1 Rally, Great Race, dan Real Scalping. Syarikat mengucapkan tahniah kepada pemenang dan ingin peserta lain mendapat skor cemerlang dalam pertandingan seterusnya.

FX-1 Rally
Tatyana Kondratyeva adalah yang paling berjaya untuk merangkumi jarak keseluruhan dalam peringkat baru-baru ini. Dia mempamerkan kemahiran berdagang dan perlumbaan terbaik. Kami mengucapkan tahniah kepada Tatyana ke atas prestasi yang cemerlang! Kami juga ingin beliau mengesahkan gelaran pedagang terbaik dalam peringkat seterusnya di FX-1 Rally. Jika anda merindukan perlawanan yang sukar dan ingin merasakan keseronokan perlumbaan - dialu-alukan untuk permulaan tahap FX-1 Rally terdekat. Jangan ragu untuk mendaftar untuk perlumbaan seterusnya yang bermula dari 00:00 16 Februari 2018 hingga 23:59 16 Februari 2018.

One Million Option
Pertandingan yang sangat popular dari InstaForex, One Million Option, menarik banyak peserta di setiap peringkat. Mereka bersedia untuk menghadapi cabaran dan bertanding untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Pedagang dari India Praveen Kumar Lath menunjukkan skor paling mengagumkan dalam peringkat terkini. Harap maklum bahawa pusingan seterusnya kejohanan One Million Option adalah sekitar sudut - dari 19 Februari, 2018 hingga 23 Februari 2018.

Lucky Trader
Tangan yang tegas, minda tangkas, dan fokus pada kejayaan adalah asas skor yang bagus dan kemenangan dalam maraton dua minggu yang disebut Lucky Trader. Jika anda cukup mahir untuk berdagang dengan sempurna semasa dua minggu pertandingan, anda mempunyai peluang yang adil untuk memenangi kejohanan seperti Andrey Chepurnoy. Kami ingin memaklumkan anda bahawa langkah seterusnya Lucky Trader akan berlangsung dari 19 Februari 2018 hingga 2 Mac 2018.

InstaForex Sniper
Peraduan ini dibuat khusus untuk pedagang yang paling tepat dan cepat. Berdasarkan keputusan peringkat terakhir, Alexander Mikhailov meraih hadiah pertama. Pertandingan terdekat akan diadakan dari 19 Februari 2018 sehingga 23 Februari 2018.

Real Scalping
Scalping adalah strategi perdagangan yang agak rumit yang memerlukan perhatian yang teliti. Hanya beberapa pedagang yang teliti, tumpuan, dan minda tangkas untuk berjaya dalam dagangan jangka pendek. Ciri-ciri seperti ini diperlukan di atas semua untuk hasil cemerlang dalam scalping. Kali ini, Albert Filimonenkov dapat memanipulasi semua ciri-ciri ini yang membantu dia untuk memastikan kemenangan dalam langkah baru-baru ini. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan menjemput pedagang lain, yang kurang berjaya, untuk mengambil bahagian dalam pertandingan seterusnya. Semua orang yang bersedia untuk menguji kemahiran scalping mereka boleh mendaftar untuk kejohanan yang akan bermula pada 5 Mac, 2018 dan berakhir pada 30 Mac, 2018.

Great Race
Vasiliy Astafyev memenangi hadiah pertama di peringkat terbaru dari InstaForex Great Race 2017. Tahniah! Selain itu, kami gembira untuk mengucapkan tahniah kepada penerima hadiah lain di peringkat pertengahan.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10575.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Michael scotfield 14-02-2018 10:35 PM

Quote:

Originally Posted by instafx_N9 (Post 14068)
Chancy Deposit: 10 000 USD hanya pada bulan Februari

Pedagang yang dihormati!

Untuk menghormati Sukan Olimpik Musim Sejuk di Pyeongchang pada bulan Februari, kami meningkatkan bonus sehingga 10 000 USD dalam kempen Chancy Deposit! Jadi sekarang, jika anda mendepositkan akaun anda sehingga 28 Februari, anda akan berpeluang untuk memenangi 10 000 USD. Kempen Chancy Deposit diadakan di kalangan pelanggan InstaForex setiap bulan, dan setiap kali jumlah bonus berubah.

Ikuti keputusan Sukan Olimpik dengan kami dan dapatkan 10 000 USD untuk akaun dagangan anda pada bulan Februari ini!

http://i68.tinypic.com/1z2k5fd.jpg

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10583.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Menangi hadiah 10000usd dgn menyertai contest instaforex,syaratnya depo sekurang2 1000usd

azam575 14-02-2018 10:36 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14067)
biasa klw lama tu kena ikut timing waktu finance instaforex buka office

digalakkan withdraw dari pagi hingga ptg waktu malaysia...

betul tuan. tapi tak kisah withdraw atau deposit bila bila masa pun. paling mudah sebelum withdraw atau deposit hubungi ib dahulu. lebih mudah

abu1985 14-02-2018 11:47 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14074)
betul tuan. tapi tak kisah withdraw atau deposit bila bila masa pun. paling mudah sebelum withdraw atau deposit hubungi ib dahulu. lebih mudah

mmg boleh cara begitu...tp nak tunggu ib reply kadang2 amik masa juga... jadi lebih selamat dan cepat withdraw la waktu pagi dan petang...

abu1985 15-02-2018 04:33 PM

jom trade di instaforex dan saya akan berikan rebet 80% setiap minggu pada yag register link https://www.instaforex.com/?x=PDY

Michael scotfield 15-02-2018 09:59 PM

Quote:

Originally Posted by instafx_N9 (Post 14070)
Sebanyak enam lanjutan pertandingan InstaForex telah di rumuskan

http://i64.tinypic.com/9anwyh.jpg

Peringkat lanjutan enam pertandingan InstaForex telah berakhir dan kami bersedia untuk memperkenalkan pemenang! Sekarang mari kita bersorak untuk para finalis berikut: One Million Option, InstaForex Sniper, Lucky Trader, FX-1 Rally, Great Race, dan Real Scalping. Syarikat mengucapkan tahniah kepada pemenang dan ingin peserta lain mendapat skor cemerlang dalam pertandingan seterusnya.

FX-1 Rally
Tatyana Kondratyeva adalah yang paling berjaya untuk merangkumi jarak keseluruhan dalam peringkat baru-baru ini. Dia mempamerkan kemahiran berdagang dan perlumbaan terbaik. Kami mengucapkan tahniah kepada Tatyana ke atas prestasi yang cemerlang! Kami juga ingin beliau mengesahkan gelaran pedagang terbaik dalam peringkat seterusnya di FX-1 Rally. Jika anda merindukan perlawanan yang sukar dan ingin merasakan keseronokan perlumbaan - dialu-alukan untuk permulaan tahap FX-1 Rally terdekat. Jangan ragu untuk mendaftar untuk perlumbaan seterusnya yang bermula dari 00:00 16 Februari 2018 hingga 23:59 16 Februari 2018.

One Million Option
Pertandingan yang sangat popular dari InstaForex, One Million Option, menarik banyak peserta di setiap peringkat. Mereka bersedia untuk menghadapi cabaran dan bertanding untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Pedagang dari India Praveen Kumar Lath menunjukkan skor paling mengagumkan dalam peringkat terkini. Harap maklum bahawa pusingan seterusnya kejohanan One Million Option adalah sekitar sudut - dari 19 Februari, 2018 hingga 23 Februari 2018.

Lucky Trader
Tangan yang tegas, minda tangkas, dan fokus pada kejayaan adalah asas skor yang bagus dan kemenangan dalam maraton dua minggu yang disebut Lucky Trader. Jika anda cukup mahir untuk berdagang dengan sempurna semasa dua minggu pertandingan, anda mempunyai peluang yang adil untuk memenangi kejohanan seperti Andrey Chepurnoy. Kami ingin memaklumkan anda bahawa langkah seterusnya Lucky Trader akan berlangsung dari 19 Februari 2018 hingga 2 Mac 2018.

InstaForex Sniper
Peraduan ini dibuat khusus untuk pedagang yang paling tepat dan cepat. Berdasarkan keputusan peringkat terakhir, Alexander Mikhailov meraih hadiah pertama. Pertandingan terdekat akan diadakan dari 19 Februari 2018 sehingga 23 Februari 2018.

Real Scalping
Scalping adalah strategi perdagangan yang agak rumit yang memerlukan perhatian yang teliti. Hanya beberapa pedagang yang teliti, tumpuan, dan minda tangkas untuk berjaya dalam dagangan jangka pendek. Ciri-ciri seperti ini diperlukan di atas semua untuk hasil cemerlang dalam scalping. Kali ini, Albert Filimonenkov dapat memanipulasi semua ciri-ciri ini yang membantu dia untuk memastikan kemenangan dalam langkah baru-baru ini. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan menjemput pedagang lain, yang kurang berjaya, untuk mengambil bahagian dalam pertandingan seterusnya. Semua orang yang bersedia untuk menguji kemahiran scalping mereka boleh mendaftar untuk kejohanan yang akan bermula pada 5 Mac, 2018 dan berakhir pada 30 Mac, 2018.

Great Race
Vasiliy Astafyev memenangi hadiah pertama di peringkat terbaru dari InstaForex Great Race 2017. Tahniah! Selain itu, kami gembira untuk mengucapkan tahniah kepada penerima hadiah lain di peringkat pertengahan.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10575.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Tahniah kpd pemenang contest instaforex,yg belom berjaya boleh cuba lg

azam575 15-02-2018 11:49 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14077)
jom trade di instaforex dan saya akan berikan rebet 80% setiap minggu pada yag register link https://www.instaforex.com/?x=PDY

rebet akan masuk ke dalam akaun dalam masa 24jam . tak kira post anda profit atau loss. jangan close order dalam 0 usd sudah.

abu1985 16-02-2018 06:06 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14079)
rebet akan masuk ke dalam akaun dalam masa 24jam . tak kira post anda profit atau loss. jangan close order dalam 0 usd sudah.

betul2... profit or loss sudah tentu instaforex akan bayar rebet. hehe

azam575 16-02-2018 08:44 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14080)
betul2... profit or loss sudah tentu instaforex akan bayar rebet. hehe

betul tuan, yang penting jangan close order dalam keadaan zero profit.

Michael scotfield 16-02-2018 10:18 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14081)
betul tuan, yang penting jangan close order dalam keadaan zero profit.

Kena close berapa pip tuan sepatutnya utk dpt rebet dr instaforex?

azam575 19-02-2018 09:33 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14082)
Kena close berapa pip tuan sepatutnya utk dpt rebet dr instaforex?

yang penting jangan close pada 0 pips. mesti +1 atau -1 pips. baru dapat rebet

Michael scotfield 19-02-2018 11:04 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14086)
yang penting jangan close pada 0 pips. mesti +1 atau -1 pips. baru dapat rebet

Di instaforex boleh scalping ke tuan?

abu1985 19-02-2018 11:17 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14089)
Di instaforex boleh scalping ke tuan?

boleh tuan tak der masalah...

azam575 20-02-2018 10:41 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14089)
Di instaforex boleh scalping ke tuan?

untuk scalping ada syarat yang perlu dipatuhi, masa untuk close order mesti lebih dari 2 minit.

abu1985 20-02-2018 10:51 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14096)
untuk scalping ada syarat yang perlu dipatuhi, masa untuk close order mesti lebih dari 2 minit.

oo kena lebih 2 minit ke... jika close kurang 2 minit mcm mn plak tuan


All times are GMT +8. The time now is 10:04 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © SPH Magazines Pte Ltd. All rights reserved.