www.hardwarezone.com.my


www.hardwarezone.com.my (https://forums.hardwarezone.com.my/index.php)
-   Off-Topic Discussion (https://forums.hardwarezone.com.my/forumdisplay.php?f=58)
-   -   InstaForex - Company News (https://forums.hardwarezone.com.my/showthread.php?t=9317)

|||||| 25-02-2019 10:20 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15535)
Sgt mudah utk sertai contest instaforex ini hanya lakukan depo dan reg

besar nilai cabutan bertuah yg disediakan oleh instaforex, jangan lepaskan peluang ini

azam575 25-02-2019 09:29 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 15539)
besar nilai cabutan bertuah yg disediakan oleh instaforex, jangan lepaskan peluang ini

jika ingin trade live akaun, tujuk ib instaforex untuk kupon instaforex

Michael scotfield 25-02-2019 09:51 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15542)
jika ingin trade live akaun, tujuk ib instaforex untuk kupon instaforex

Macam mana tu tuan,berapa usd kupon instaforex tu...

|||||| 26-02-2019 09:41 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15543)
Macam mana tu tuan,berapa usd kupon instaforex tu...

ni kupon instaforex yg usd 10 tu rasanya kan?

|||||| 26-02-2019 09:43 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15536)
hanya perlu ke instaforex.com dan langgan analisa pakar forex dari instaforex

bila dah langgan analisa dari instaforex nanti akan terus dihantar ke email setiap hari

instafx_N9 26-02-2019 11:39 AM

Empat lagi peringkat interim peraduan InstaForex dirumuskan

http://i64.tinypic.com/9anwyh.jpg

Empat lagi peringkat interim peraduan InstaForex telah berakhir. Keputusan telah di rumuskan, pemenang ditentukan! Hari ini kita mempunyai empat juara dalam pertandingan InstaForex berikut: One Million Option, Lucky Trader, FX-1 Rally, dan Real Scalping. Kami dengan senang hati mengucapkan tahniah kepada pemenang kami dan semoga berjaya kepada semua peserta lain dengan kegembiraan yang lebih besar!

One Million Option
Peserta yang berani berjuang akan dipanggil pedagang opsyen terbaik di setiap peringkat pertandingan InstaForex yang disayangi dan popular One Million Option. Hari ini AndriPurnomo, seorang pedagang dari Indonesia, mendapat kemenangan dalam peraduan ini. Beri tepukan kepada pemenang! Kami mengingatkan anda bahawa peraduan One Million Option seterusnya akan diadakan dari 4 Mac, 2019 hingga 8 Mac 2019.

Lucky Trader
Semangat yang kuat, orientasi yang berjaya, ketabahan, dan kesabaran adalah kunci untuk menang dalam pertandingan Lucky Trader. Mungkin, anda boleh melakukan lebih baik daripada Andrey Nikolaevich Popenko dari Belorussia. Walau bagaimanapun, beliau adalah orang yang menunjukkan hasil cemerlang dalam peringkat pertandingan bertuah Lucky Trader. Hari ini dia menjadi tumpuan! Datang dan ambil peluang untuk menang! Peringkat seterusnya pertandingan akan berlangsung dari 4 Mac, 2019 hingga 15 Mac, 2019.

FX-1 Rally
Oleg Sergeevich Nedin dari Ukraine adalah yang terbaik dalam peraduan peringkat FX-1 Rally. Kami memberi tabik hormat kepada juara dan ingin dia membuktikan gelaran ini dalam peringkat FX-1 Rally yang akan datang. Sekiranya anda bersedia untuk pertembungan dan cabaran perlumbaan untuk kepimpinan yang kuat - anda dialu-alukan untuk memulakan peraduan FX-1 Rally seterusnya. Anda boleh mendaftar dan menyertai perlumbaan akan datang yang akan diadakan dari jam 00:00 pada 1 Mac, 2019 hingga 23:59 pada 1 Mac, 2019.

Real Scalping

Pertandingan Real Scalping memerlukan reaksi tajam, rasa ingin tahu yang mencukupi, dan keinginan untuk belajar. Pengalaman mengajar dengan perlahan dan dengan kos kesilapan. Oleh itu, seorang pedagang perlu mengasah kemahiran secara berterusan. Hari ini, Sergey Mikhailovich Molozhon dari Ukraine adalah nombor satu di dalamnya. Tahniah! teruskan dengan cara ini! Kami menjemput semua pedagang untuk menggunakan peluang ini untuk melawan dan memenangi peringkat seterusnya pertandingan yang akan berlangsung dari 4 Mac, 2019 hingga 29 Mac, 2019.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/11668.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Michael scotfield 26-02-2019 10:42 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 15545)
bila dah langgan analisa dari instaforex nanti akan terus dihantar ke email setiap hari

Mudah shj mendapatkan analisa dr instaforex

azam575 26-02-2019 11:18 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15550)
Mudah shj mendapatkan analisa dr instaforex

daftar di instaforex.com dan mulakan analisa anda

|||||| 27-02-2019 11:18 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15555)
daftar di instaforex.com dan mulakan analisa anda

banyak penganalisa yg bagus2 ada di instaforex ni

|||||| 27-02-2019 11:18 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15550)
Mudah shj mendapatkan analisa dr instaforex

berlanggan terus dengan instaforex supaya boleh dapat analisa terus ke email anda setiap hari

Michael scotfield 27-02-2019 03:31 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 15557)
berlanggan terus dengan instaforex supaya boleh dapat analisa terus ke email anda setiap hari

Dengan adanya analisa dr instaforex, keyakinan makin bertambah sblm masuk posisi

azam575 27-02-2019 09:37 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15559)
Dengan adanya analisa dr instaforex, keyakinan makin bertambah sblm masuk posisi

analisa pakar instaforex dpt membantu trader untuk membuat keputusan

|||||| 28-02-2019 10:20 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15560)
analisa pakar instaforex dpt membantu trader untuk membuat keputusan

tak perlu susah payah nak mencari analisa, semuanya ada di instaforex

|||||| 28-02-2019 10:20 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15559)
Dengan adanya analisa dr instaforex, keyakinan makin bertambah sblm masuk posisi

sy setuju tuan, ada ramai pakar2 di instaforex yg sentiasa memberi analisa mereka

Michael scotfield 28-02-2019 06:50 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 15567)
tak perlu susah payah nak mencari analisa, semuanya ada di instaforex

Jika selari analisa instaforex dgn analisa kita jadi keyakinan makin bertambah


All times are GMT +8. The time now is 03:40 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © SPH Magazines Pte Ltd. All rights reserved.