www.hardwarezone.com.my


www.hardwarezone.com.my (https://forums.hardwarezone.com.my/index.php)
-   Off-Topic Discussion (https://forums.hardwarezone.com.my/forumdisplay.php?f=58)
-   -   Easy track claims (https://forums.hardwarezone.com.my/showthread.php?t=10407)

Roy234 09-02-2020 10:46 PM

Quote:

Originally Posted by fruiss (Post 18050)
ya, it's so convenient but many ppl now just use debit card more, mayb they dunno about this apps

yes , may be lar sebab apps ni bukan sgt terkenal lagi..slowly ...
tapi i rasa memang ok lar bila dah guna sblm ni i guna cc lepas tu i stop n guna apps ni senang naj record n takya beratur juga ..

mikkesho 09-02-2020 10:51 PM

Quote:

Originally Posted by cutifila@gmail.com (Post 18054)
pernah dengar apps ni tapi tak brapa confident nak guna ingat take org guna,..tapi bila read comment wah ada cash back ini , nama appa ni setel je ke apa...kena download from apps store ke apa?
sebab nak try guna je ....

Now dah ramai orang guna sebab convenient and easy to use. Senang and jimat masa Tak perlu beratur lagi dah nak isi minyak

mikkesho 09-02-2020 10:53 PM

Quote:

Originally Posted by Roy234 (Post 18056)
yes , may be lar sebab apps ni bukan sgt terkenal lagi..slowly ...
tapi i rasa memang ok lar bila dah guna sblm ni i guna cc lepas tu i stop n guna apps ni senang naj record n takya beratur juga ..

App ni launch Masa 2018, and skrg ramai guna sebab dpt cashback and jimat

bunnycomel 10-02-2020 12:49 AM

Quote:

Originally Posted by mikkesho (Post 18058)
App ni launch Masa 2018, and skrg ramai guna sebab dpt cashback and jimat

uish, 2018? biar betul, kenapa saya tak tahu pasal tu eh... hm

bunnycomel 10-02-2020 12:53 AM

Quote:

Originally Posted by cutifila@gmail.com (Post 18054)
pernah dengar apps ni tapi tak brapa confident nak guna ingat take org guna,..tapi bila read comment wah ada cash back ini , nama appa ni setel je ke apa...kena download from apps store ke apa?
sebab nak try guna je ....

haah saya pun nk thu jgk cmne, kena dw ke apa

bunnycomel 10-02-2020 01:09 AM

Quote:

Originally Posted by mikkesho (Post 18029)
People nowadays don't use it anymore since we got an app that can help us track what we spend

yessss betul tu. banyak app yg bole save money kat play store:s7:

meenie 10-02-2020 12:28 PM

Quote:

Originally Posted by Roy234 (Post 18055)
haaa....apps ni dah lama ..tapi baru macam dah boomb out sebab dah banyak orang guna sebab ada senang lagi pun takyah turun n beratur lama kt counter lepas tu fuel petrol...cuba guna !! syok2 ada cash bak niii

Senang je kan kalau mcm tu, tekan2 dlm kereta then terus je isi minyak.. Ada teng iklan kt tv, ada akak tu bwk anak tapi active sgt anak dia, nak isi minyak pun tak tenang hahaha

meenie 10-02-2020 12:29 PM

Quote:

Originally Posted by bunnycomel (Post 18064)
uish, 2018? biar betul, kenapa saya tak tahu pasal tu eh... hm

Dulu rasanya kt certain bandar besar je baru boleh guna setel ni, skrg diorg tghembangkan lagi utk satu Malaysia, so hoping for the best la from them hehe :D


All times are GMT +8. The time now is 04:43 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © SPH Magazines Pte Ltd. All rights reserved.