www.hardwarezone.com.my


www.hardwarezone.com.my (https://forums.hardwarezone.com.my/index.php)
-   Off-Topic Discussion (https://forums.hardwarezone.com.my/forumdisplay.php?f=58)
-   -   InstaForex - Company News (https://forums.hardwarezone.com.my/showthread.php?t=9317)

|||||| 04-12-2018 09:39 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15163)
boleh tuan., trader boleh explore kabinet klien instaforex.

sy tak pernah lagi dengar ada broker selain dari instaforex menyediakan kabinet pelanggan bagi akaun demo

|||||| 04-12-2018 09:39 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15162)
Jika ada akaun demo instaforex,kita boleh login cabinet instaforex

boleh tak guna akaun demo utk cuba langgan pamm atau forex copy instaforex ya tuan?

instafx_N9 04-12-2018 04:16 PM

Keputusan pusingan tetap peraduan InstaForex di rumuskan

http://i64.tinypic.com/9anwyh.jpg

Keputusan telah di rumuskan, dan pemenang ditentukan. Hari ini, kami akan menamakan pemenang One Million Option, Lucky Trader, dan FX-1 Rally contests. Kami gembira mengucapkan tahniah kepada pemenang, dan mengucapkan semoga berjaya kepada semua peserta lain! Percaya kepada nasib; kejayaan datang kepada mereka yang membuat kesabaran dan usaha gigih!

One Million Option
One Million Option dari InstaForex adalah pertandingan paling popular di kalangan pedagang. Setiap pusingan peserta yang berani bersaing untuk mendapatkan gelaran pedagang pilihan terbaik dalam tekun dan bersusah payah. Berikutan keputusan peringkat baru-baru ini, pemenang ternyata menjadi milik Andrey Nikolaevich Dyumin. Kami mengucapkan tahniah kepadanya dan berharap ini bukan kemenangan terakhir dan bukan kemenangan yang tidak disengaja untuknya. Oleh itu, kami menjemput anda untuk menyertai kami dan ingatkan bahawa pusingan seterusnya akan bermula tidak lama lagi - pada 10 Disember 2018 dan akan berakhir pada 14 Disember 2018.

Lucky Trader
Keazaman, kepekaan pada kejayaan, kesungguhan, dan kesabaran adalah kunci kemenangan dan hasil yang sangat baik dalam pertandingan Lucky Trader. Mungkin anda akan dapat mengatasi pencapaian Oleg Stanislavovich Zharsky, tetapi hari ini, dia adalah orang yang telah mencapai kemenangan gemilang di peringkat tetap pertandingan Lucky Trader. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan berharap dia terus berjaya. Oleh itu, jangan buang peluang untuk menjadi pemenang! Peringkat seterusnya pertandingan akan diadakan dari 10 Disember 2018 hingga 21 Disember 2018.

FX-1 Rally
Prestasi terbaik semasa Rally FX-1 Rally telah ditunjukkan oleh Oleg Aleksandrovich Yashchishen. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan minta beliau mengesahkan reputasi pedagang terbaik dalam peringkat seterusnya dalam peraduan FX-1 Rally. Sekiranya anda ingin bertarung dan menarik dan anda sudah bersedia untuk mengambil bahagian dalam perlumbaan yang menakjubkan untuk kepimpinan, dialu-alukan untuk memulakan peringkat tetap FX-1 Rally! Anda boleh mendaftar dan menyertai perlumbaan seterusnya yang akan diadakan dari 00:00 7 Disember 2018 hingga 23:59 7 Disember 2018.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/11401.html
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

azam575 04-12-2018 08:16 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 15165)
boleh tak guna akaun demo utk cuba langgan pamm atau forex copy instaforex ya tuan?

lebih baik guna akaun bonus tanpa deposit 1500usd, tuan.

akaun demo hanya untuk explore sahaja kabinet klien

Michael scotfield 04-12-2018 10:09 PM

Quote:

Originally Posted by instafx_N9 (Post 15166)
Keputusan pusingan tetap peraduan InstaForex di rumuskan

http://i64.tinypic.com/9anwyh.jpg

Keputusan telah di rumuskan, dan pemenang ditentukan. Hari ini, kami akan menamakan pemenang One Million Option, Lucky Trader, dan FX-1 Rally contests. Kami gembira mengucapkan tahniah kepada pemenang, dan mengucapkan semoga berjaya kepada semua peserta lain! Percaya kepada nasib; kejayaan datang kepada mereka yang membuat kesabaran dan usaha gigih!

One Million Option
One Million Option dari InstaForex adalah pertandingan paling popular di kalangan pedagang. Setiap pusingan peserta yang berani bersaing untuk mendapatkan gelaran pedagang pilihan terbaik dalam tekun dan bersusah payah. Berikutan keputusan peringkat baru-baru ini, pemenang ternyata menjadi milik Andrey Nikolaevich Dyumin. Kami mengucapkan tahniah kepadanya dan berharap ini bukan kemenangan terakhir dan bukan kemenangan yang tidak disengaja untuknya. Oleh itu, kami menjemput anda untuk menyertai kami dan ingatkan bahawa pusingan seterusnya akan bermula tidak lama lagi - pada 10 Disember 2018 dan akan berakhir pada 14 Disember 2018.

Lucky Trader
Keazaman, kepekaan pada kejayaan, kesungguhan, dan kesabaran adalah kunci kemenangan dan hasil yang sangat baik dalam pertandingan Lucky Trader. Mungkin anda akan dapat mengatasi pencapaian Oleg Stanislavovich Zharsky, tetapi hari ini, dia adalah orang yang telah mencapai kemenangan gemilang di peringkat tetap pertandingan Lucky Trader. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan berharap dia terus berjaya. Oleh itu, jangan buang peluang untuk menjadi pemenang! Peringkat seterusnya pertandingan akan diadakan dari 10 Disember 2018 hingga 21 Disember 2018.

FX-1 Rally
Prestasi terbaik semasa Rally FX-1 Rally telah ditunjukkan oleh Oleg Aleksandrovich Yashchishen. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan minta beliau mengesahkan reputasi pedagang terbaik dalam peringkat seterusnya dalam peraduan FX-1 Rally. Sekiranya anda ingin bertarung dan menarik dan anda sudah bersedia untuk mengambil bahagian dalam perlumbaan yang menakjubkan untuk kepimpinan, dialu-alukan untuk memulakan peringkat tetap FX-1 Rally! Anda boleh mendaftar dan menyertai perlumbaan seterusnya yang akan diadakan dari 00:00 7 Disember 2018 hingga 23:59 7 Disember 2018.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/11401.html
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Peluang masih terbuka utk sertai contest dr instaforex

|||||| 05-12-2018 08:55 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15168)
Peluang masih terbuka utk sertai contest dr instaforex

pertandingan mingguan pun ada di instaforex ni kan tuan?

|||||| 05-12-2018 08:56 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15167)
lebih baik guna akaun bonus tanpa deposit 1500usd, tuan.

akaun demo hanya untuk explore sahaja kabinet klien

betul tu tuan, rasanya lebih bagus begitu, ada juga peluang jana keuntungan dengan instaforex nanti

InstaForex Shah Alam 05-12-2018 11:39 AM

PASARAN AKAN DITUTUP PADA HARI RABU UNTUK MENGHORMATI GEORGE H.W. BUSH

https://www.instaforex.com/i/img/com...ault_img_1.png

Sila ambil perhatian bahawa disebabkan kematian bekas Presiden AS George H.W. Bush yang tidak dijangka, Amerika Syarikat telah mengumumkan pada 5 Disember sebagai hari berkabung negara. Oleh itu, beberapa instrumen perdagangan tidak akan tersedia pada 05.12.2018. Antara instrumen perdagangan seperti CFD pada saham AS dan indeks saham AS.

https://www.instaforex.com/company_news/11421.html

azam575 05-12-2018 04:08 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 15170)
betul tu tuan, rasanya lebih bagus begitu, ada juga peluang jana keuntungan dengan instaforex nanti

ada banyak cara nak menjaba keuntungan di instaforex. yang penting trader membaca segala info di laman web rasmi instaforex.com

Michael scotfield 05-12-2018 10:01 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15172)
ada banyak cara nak menjaba keuntungan di instaforex. yang penting trader membaca segala info di laman web rasmi instaforex.com

Broker instaforex antara broker terbaik dlm membantu trader

|||||| 06-12-2018 10:06 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15175)
Broker instaforex antara broker terbaik dlm membantu trader

sy nampak instaforex banyak menyediakan kemudahan2 kepada pelanggan mereka, jauh lebih banyak dari broker2 lain

|||||| 06-12-2018 10:07 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15172)
ada banyak cara nak menjaba keuntungan di instaforex. yang penting trader membaca segala info di laman web rasmi instaforex.com

sekarang ni dah mudah nak menjana keuntungan di instaforex biar pun kita tidak mahir untuk trade sendiri

azam575 06-12-2018 08:22 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 15177)
sekarang ni dah mudah nak menjana keuntungan di instaforex biar pun kita tidak mahir untuk trade sendiri

betul tuan, trader boleh aktifkan instaforex PAMM atau forexcopy sahaja

Michael scotfield 07-12-2018 06:46 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15178)
betul tuan, trader boleh aktifkan instaforex PAMM atau forexcopy sahaja

Bagaimana bentuk pemilihan dlm memilih manager forexcopy instaforex mengikut cadangan tuan

|||||| 07-12-2018 09:06 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15178)
betul tuan, trader boleh aktifkan instaforex PAMM atau forexcopy sahaja

konsep pendapatan pasif di instaforex boleh dicuba oleh sesiapa yg berminat menambah pendapatan


All times are GMT +8. The time now is 03:24 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © SPH Magazines Pte Ltd. All rights reserved.