www.hardwarezone.com.my

www.hardwarezone.com.my (https://forums.hardwarezone.com.my/index.php)
-   GAX (https://forums.hardwarezone.com.my/forumdisplay.php?f=65)
-   -   gaming hub (https://forums.hardwarezone.com.my/showthread.php?t=10424)

BootNephewInlove 12-03-2020 11:00 AM

gaming hub
 
Saya ingat nak buka gaming hub. Saya plan dkt kedai saya tu akan ada game PS4, and klau PS5 dah keluar nanti ha akan ada juga. Then ada juga PC gaming. Modal saya skrg dah ada sikit tp rasanya mcm tak cukup... lot kedai dah jumpa and dah booking so skrg ni tinggal nak buat loan utk beli tv, game console and pc... Korang ada cadangan tk mana nak buat loan?


All times are GMT +8. The time now is 04:22 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © SPH Magazines Pte Ltd. All rights reserved.