www.hardwarezone.com.my


www.hardwarezone.com.my (https://forums.hardwarezone.com.my/index.php)
-   Off-Topic Discussion (https://forums.hardwarezone.com.my/forumdisplay.php?f=58)
-   -   Talian Digi memang masalah (https://forums.hardwarezone.com.my/showthread.php?t=10335)

zandra 31-10-2019 04:11 PM

Talian Digi memang masalah
 
Okay aku nak cerita sikit adik aku dia pakai Digi. Kitaorg selalu main game mobile legends. Time tengah in game mesti ping adik aku terus tinggi hahaha entah apa masalah digi mmg nak minta maki kot. Cuba share sikit user digi ada masalah yg sama tak?

Farida 05-11-2019 07:10 AM

Quote:

Originally Posted by zandra (Post 16867)
Okay aku nak cerita sikit adik aku dia pakai Digi. Kitaorg selalu main game mobile legends. Time tengah in game mesti ping adik aku terus tinggi hahaha entah apa masalah digi mmg nak minta maki kot. Cuba share sikit user digi ada masalah yg sama tak?

Sama laa weh. Line digi teruk giler kt area aku. Aku nak tukar celcom laa senang baru line laju sikit pastu plan celcom pun lgi murah.

Muthusamy 05-11-2019 07:13 AM

Quote:

Originally Posted by Farida (Post 16888)
Sama laa weh. Line digi teruk giler kt area aku. Aku nak tukar celcom laa senang baru line laju sikit pastu plan celcom pun lgi murah.

Digi mmg asyik loading je masa main game. Bosan aku nak tnggu. Aku pun ada dgr celcom ada latest plan rm28 je basic plan dpt 1 gb.

Amylin 05-11-2019 07:23 AM

Quote:

Originally Posted by Muthusamy (Post 16889)
Digi mmg asyik loading je masa main game. Bosan aku nak tnggu. Aku pun ada dgr celcom ada latest plan rm28 je basic plan dpt 1 gb.

Unlimited calls pun dpt yg basic ni. Plan yg xp lite ni bagus jgk sbb boleh pair pass dlm satu plan. Ada dua pass, M & L.

Taufik 05-11-2019 07:30 AM

Nak tambah pass M 10 hinggit je murah giler dpt 4gb.

Baby Sayang 06-11-2019 02:34 PM

Quote:

Originally Posted by zandra (Post 16867)
Okay aku nak cerita sikit adik aku dia pakai Digi. Kitaorg selalu main game mobile legends. Time tengah in game mesti ping adik aku terus tinggi hahaha entah apa masalah digi mmg nak minta maki kot. Cuba share sikit user digi ada masalah yg sama tak?

Digi okay lagi kalau umobile lagi haukkkk

Baby Sayang 06-11-2019 02:35 PM

Quote:

Originally Posted by Muthusamy (Post 16889)
Digi mmg asyik loading je masa main game. Bosan aku nak tnggu. Aku pun ada dgr celcom ada latest plan rm28 je basic plan dpt 1 gb.

1GB nak buat apa boss? aku ni kaki layan drama mesti quota kena unlimited adoi

Mahirasharma 08-11-2019 05:12 PM

Great Inforamtion was very useful of me...

Digital Marketing Courses In Hyderabad

Mahirasharma 08-11-2019 07:22 PM

Great Information was very useful for me..

Digital Marketing Courses In Hyderabad

Loga a/l Muthu 10-11-2019 10:04 AM

Quote:

Originally Posted by Baby Sayang (Post 16899)
Digi okay lagi kalau umobile lagi haukkkk

Digi line mmg slow. Umobile ok laa jgk line tpi still hrga plan cekik darah mahal. Celcom je laa murah and flexible sebab boleh amik pass M or L.

Fin167 10-11-2019 10:07 AM

Quote:

Originally Posted by Amylin (Post 16890)
Unlimited calls pun dpt yg basic ni. Plan yg xp lite ni bagus jgk sbb boleh pair pass dlm satu plan. Ada dua pass, M & L.

Nak tambah L pass la sebab dpt free unlimited internet tiap2 hari sejam tpi boleh je tambah hour lgi.

Ameena 10-11-2019 10:15 AM

Quote:

Originally Posted by Loga a/l Muthu (Post 16932)
Digi line mmg slow. Umobile ok laa jgk line tpi still hrga plan cekik darah mahal. Celcom je laa murah and flexible sebab boleh amik pass M or L.

Betul tu. Bulan2 byr rm38 je tak pun rm58. Duk tukar2 hrga tu je sebab boleh tambah pass bila nak data lebih sikit. Tambah pass pun dpt 3gb free video walla lgi.

Yunani 10-11-2019 10:18 AM

Quote:

Originally Posted by Ameena (Post 16934)
Betul tu. Bulan2 byr rm38 je tak pun rm58. Duk tukar2 hrga tu je sebab boleh tambah pass bila nak data lebih sikit. Tambah pass pun dpt 3gb free video walla lgi.

RM28 je byr bulan2 utk basic plan pun dh ok sbb aku dah ada wifi kt rumah. Murah jgk kalau nak tambah pass.

Yunani 10-11-2019 10:20 AM

Quote:

Originally Posted by Fin167 (Post 16933)
Nak tambah L pass la sebab dpt free unlimited internet tiap2 hari sejam tpi boleh je tambah hour lgi.

Aku ada tengok wesite celcom haritu sejam RM1 je. Kalau 24 jam RM8 je murah benor.

Lee Jia 10-11-2019 11:30 PM

Quote:

Originally Posted by Yunani (Post 16936)
Aku ada tengok wesite celcom haritu sejam RM1 je. Kalau 24 jam RM8 je murah benor.

Murahnya sejam seringgit je. Boleh je tambah hour smpai 24 jam sbb bru murah. Lgipun yg free tu unlimited internet boleh laa add on hours masa weekend layan drama.


All times are GMT +8. The time now is 04:23 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © SPH Magazines Pte Ltd. All rights reserved.