www.hardwarezone.com.my


www.hardwarezone.com.my (https://forums.hardwarezone.com.my/index.php)
-   Off-Topic Discussion (https://forums.hardwarezone.com.my/forumdisplay.php?f=58)
-   -   InstaForex - Company News (https://forums.hardwarezone.com.my/showthread.php?t=9317)

abu1985 14-03-2018 11:58 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14189)
persamaannya, kedua dua nya mempromosikan instaforex dan perbezaannya, affliate tak boleh menerima deposit dan ib instaforex boleh menerima deposit

dari dulu nak jadi IB tak dapat mcm mn yer

Michael scotfield 15-03-2018 10:50 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14190)
dari dulu nak jadi IB tak dapat mcm mn yer

Betul tuan,bagaimana nk jd ib instaforex ye

azam575 15-03-2018 11:36 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14191)
Betul tuan,bagaimana nk jd ib instaforex ye

saya pernah dioffer jadi IB instaforex tapi saya tak nak ... hehehe

setahu saya untuk jadi IB perlu pastikan kita dapat tarik trader untuk trade di instaforex guna affliate kita. bila sudah mencapai target tertentu instaforex baru akan dioffer jadi IB

abu1985 16-03-2018 12:28 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14192)
saya pernah dioffer jadi IB instaforex tapi saya tak nak ... hehehe

setahu saya untuk jadi IB perlu pastikan kita dapat tarik trader untuk trade di instaforex guna affliate kita. bila sudah mencapai target tertentu instaforex baru akan dioffer jadi IB

oo begitu saya tak dapat lagi offer lagi...belum sampai masanya lagi

Michael scotfield 16-03-2018 07:57 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14192)
saya pernah dioffer jadi IB instaforex tapi saya tak nak ... hehehe

setahu saya untuk jadi IB perlu pastikan kita dapat tarik trader untuk trade di instaforex guna affliate kita. bila sudah mencapai target tertentu instaforex baru akan dioffer jadi IB

Kalau jd ib instaforex tp kita taknak lakukan khidmat local depo/wd boleh ke tuan?

azam575 16-03-2018 08:41 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14195)
Kalau jd ib instaforex tp kita taknak lakukan khidmat local depo/wd boleh ke tuan?

kalau mcm tu baik jadi affliater saja . lebih mudah dan dpt komisen.

abu1985 16-03-2018 11:56 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14196)
kalau mcm tu baik jadi affliater saja . lebih mudah dan dpt komisen.

mmg mudah tp kena ada skill seperti beri servis signal atau kelas utk menarik minat trader..

Michael scotfield 19-03-2018 10:41 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14196)
kalau mcm tu baik jadi affliater saja . lebih mudah dan dpt komisen.

Bukan ib instaforex punya komisyen ada beza ke tuan?

azam575 19-03-2018 11:39 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14202)
Bukan ib instaforex punya komisyen ada beza ke tuan?

rasanya ada tambahan beberapa pips kalau tak silap. tak pasti berapa pula. kena tanya ib instaforex atau support instaforex

abu1985 20-03-2018 12:06 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14203)
rasanya ada tambahan beberapa pips kalau tak silap. tak pasti berapa pula. kena tanya ib instaforex atau support instaforex

sama jer cuma local IB ni ada komisen lain seperti jumlah depo dan target trader yg register so insta akan bg insemtif

Michael scotfield 20-03-2018 06:36 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14204)
sama jer cuma local IB ni ada komisen lain seperti jumlah depo dan target trader yg register so insta akan bg insemtif

Terima kasih tuan,penerangan mengenai ib instaforex

azam575 20-03-2018 08:18 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14204)
sama jer cuma local IB ni ada komisen lain seperti jumlah depo dan target trader yg register so insta akan bg insemtif

bagus juga begitu. cuma saya memilih lebih kepada affliate. lebih memudahkan saya.

instafx_N9 21-03-2018 11:08 AM

Daria Kasatkina: Jalan sukar ke 10 teratas
 
Daria Kasatkina: Jalan sukar ke 10 teratas

Selama lebih dari 30 tahun, sebuah bandar kecil di India Wells dengan populasi hanya 5,000 orang menjadi hub tenis di mana semua selebriti sukan berkumpul setiap bulan Mac.
Pertandingan Kejohanan Indian Wells Grand, yang berlangsung pada 7-18 Mac tahun ini, mempunyai status Mandatory Perdana. Status sedemikian dianggap paling berprestij selepas Grand Slam dan kejohanan terakhir tahun ini.
Bagi syarikat kami, India Wells Masters 2018 adalah acara yang sangat penting seperti Daria Kasatkina, pemain tenis muda yang cemerlang dan duta jenama untuk InstaForex, mengambil bahagian dalam kejohanan itu.
Kami menjangkakan beberapa keputusan hebat dari Daria, kerana dia berjaya menewaskan empat pemain tenis teratas dalam beberapa bulan yang lalu. Walau bagaimanapun, kita tidak dapat membayangkan bahawa dia akan menunjukkan prestasi yang luar biasa itu. Daria telah mengalahkan tiga pemain tenis teratas 15 berturut-turut, membuka jalan untuk perlawanan separuh akhir di mana dia bersaing dengan Venus Williams, legenda dunia tenis dan pemegang 49 gelaran dalam kategori perseorangan.
Atlet Amerika Syarikat, hampir dua kali lebih tua, lebih berpengalaman dan dinilai lebih tinggi daripada Daria, jelas ditentukan untuk memenangi permainan. Pertandingan ini sangat sukar dan menarik. Kasatkina memperoleh kemenangan dengan skor 4: 6, 6: 4, 7: 5. Oleh itu, dia layak untuk final Indian Wells Masters 2018.
Akhir kejohanan menyebabkan sensasi, memandangkan dua bakat sukan muda dan cita-cita. Kami telah banyak menceritakan tentang pencapaian Daria, dan bagi lawannya, pemain berusia 20 tahun, Naomi Osaka Jepun menunjukkan potensinya dalam pertandingan pertama pertandingan mengalahkan bintang tenis Maria Sharapova.
Menariknya, dua hari sebelum kejohanan itu, Daria menyiarkan video di mana dia mengajar Naomi bagaimana untuk memukul tweener, salah satu pukulan tenis yang paling hebat dan sukar. Keupayaan Daria untuk menyerang tweeners telah mengagumkan komuniti sukan global.
Setelah layak ke final India Wells Masters 2018, Daria telah meraih tempat ke-11 dalam penarafan WTA yang bermakna dia adalah No. 11 dalam dunia tenis dan unggulan utama Rusia. Dalam kes kemenangan di final, Daria akan membuatnya menjadi 10 teratas, mencapai tempat ke-9.
Bagaimanapun, Osaka memperoleh kemenangan dalam set straight: 6: 3, 6: 2. Walau bagaimanapun, kami yakin bahawa semangat Kasatkina cukup kuat untuk menahan kegagalan ini dan sebaliknya, ia akan memberi keyakinan dan kekuatan kepadanya untuk kemenangan besar di masa depan. Sementara itu, layak ke final Masters India Wells adalah satu pencapaian hebat yang telah memunculkan nama Daria Kasatkina dalam sejarah tenis dunia. Terdapat banyak kejohanan di hadapan, dan kami berharap Daria berkilauan dan tidak diragukan lagi kemenangan!

http://i65.tinypic.com/2lx2mh.jpg

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10649.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

azam575 21-03-2018 07:39 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14207)
Terima kasih tuan,penerangan mengenai ib instaforex

untuk maklumat lanjut tuanboleh hubungi support online instaforex

Michael scotfield 21-03-2018 08:05 PM

Quote:

Originally Posted by instafx_N9 (Post 14212)
Daria Kasatkina: Jalan sukar ke 10 teratas

Selama lebih dari 30 tahun, sebuah bandar kecil di India Wells dengan populasi hanya 5,000 orang menjadi hub tenis di mana semua selebriti sukan berkumpul setiap bulan Mac.
Pertandingan Kejohanan Indian Wells Grand, yang berlangsung pada 7-18 Mac tahun ini, mempunyai status Mandatory Perdana. Status sedemikian dianggap paling berprestij selepas Grand Slam dan kejohanan terakhir tahun ini.
Bagi syarikat kami, India Wells Masters 2018 adalah acara yang sangat penting seperti Daria Kasatkina, pemain tenis muda yang cemerlang dan duta jenama untuk InstaForex, mengambil bahagian dalam kejohanan itu.
Kami menjangkakan beberapa keputusan hebat dari Daria, kerana dia berjaya menewaskan empat pemain tenis teratas dalam beberapa bulan yang lalu. Walau bagaimanapun, kita tidak dapat membayangkan bahawa dia akan menunjukkan prestasi yang luar biasa itu. Daria telah mengalahkan tiga pemain tenis teratas 15 berturut-turut, membuka jalan untuk perlawanan separuh akhir di mana dia bersaing dengan Venus Williams, legenda dunia tenis dan pemegang 49 gelaran dalam kategori perseorangan.
Atlet Amerika Syarikat, hampir dua kali lebih tua, lebih berpengalaman dan dinilai lebih tinggi daripada Daria, jelas ditentukan untuk memenangi permainan. Pertandingan ini sangat sukar dan menarik. Kasatkina memperoleh kemenangan dengan skor 4: 6, 6: 4, 7: 5. Oleh itu, dia layak untuk final Indian Wells Masters 2018.
Akhir kejohanan menyebabkan sensasi, memandangkan dua bakat sukan muda dan cita-cita. Kami telah banyak menceritakan tentang pencapaian Daria, dan bagi lawannya, pemain berusia 20 tahun, Naomi Osaka Jepun menunjukkan potensinya dalam pertandingan pertama pertandingan mengalahkan bintang tenis Maria Sharapova.
Menariknya, dua hari sebelum kejohanan itu, Daria menyiarkan video di mana dia mengajar Naomi bagaimana untuk memukul tweener, salah satu pukulan tenis yang paling hebat dan sukar. Keupayaan Daria untuk menyerang tweeners telah mengagumkan komuniti sukan global.
Setelah layak ke final India Wells Masters 2018, Daria telah meraih tempat ke-11 dalam penarafan WTA yang bermakna dia adalah No. 11 dalam dunia tenis dan unggulan utama Rusia. Dalam kes kemenangan di final, Daria akan membuatnya menjadi 10 teratas, mencapai tempat ke-9.
Bagaimanapun, Osaka memperoleh kemenangan dalam set straight: 6: 3, 6: 2. Walau bagaimanapun, kami yakin bahawa semangat Kasatkina cukup kuat untuk menahan kegagalan ini dan sebaliknya, ia akan memberi keyakinan dan kekuatan kepadanya untuk kemenangan besar di masa depan. Sementara itu, layak ke final Masters India Wells adalah satu pencapaian hebat yang telah memunculkan nama Daria Kasatkina dalam sejarah tenis dunia. Terdapat banyak kejohanan di hadapan, dan kami berharap Daria berkilauan dan tidak diragukan lagi kemenangan!

http://i65.tinypic.com/2lx2mh.jpg

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10649.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Selamat maju jaya duta instaforex


All times are GMT +8. The time now is 11:18 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © SPH Magazines Pte Ltd. All rights reserved.