www.hardwarezone.com.my


www.hardwarezone.com.my (https://forums.hardwarezone.com.my/index.php)
-   Off-Topic Discussion (https://forums.hardwarezone.com.my/forumdisplay.php?f=58)
-   -   InstaForex - Company News (https://forums.hardwarezone.com.my/showthread.php?t=9317)

|||||| 30-10-2018 10:42 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14954)
setiap bonus juga ada syarat2 leverage yang di benarkan . jadi trader kena alert.

setiap bonus ada kelebihan masing2. Kena fahami dan sesuaikan dgn strategi yg nk digunakan dengan akaun Instaforex kita nanti

azam575 30-10-2018 10:11 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14957)
setiap bonus ada kelebihan masing2. Kena fahami dan sesuaikan dgn strategi yg nk digunakan dengan akaun Instaforex kita nanti

setakat ini bonus paling selamat adalah instaforex 30% dengan leverage paling tinggi 1:1000

Michael scotfield 30-10-2018 10:28 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14956)
betul tuan, bukan semua org hafal segala terma dan syarat yg ada di Instaforex ni, kena saling2 mengingatkan

Utk memahami terma dan syarat perlu penelitian terutama dlm bonus instaforex

|||||| 31-10-2018 10:13 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14960)
Utk memahami terma dan syarat perlu penelitian terutama dlm bonus instaforex

betul tu tuan, dalam apa2 keadaan pun mesti fahami sepenuhnya apa yg telah ditetapkan oleh pihak Instaforex bagi mengelakan sebarang kekeliruan nanti

|||||| 31-10-2018 10:14 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14959)
setakat ini bonus paling selamat adalah instaforex 30% dengan leverage paling tinggi 1:1000

kalau bonus2 lain di Instaforex ni leverage boleh guna tak 1:1000 mcm bonus 30% ni?

azam575 31-10-2018 11:45 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14962)
kalau bonus2 lain di Instaforex ni leverage boleh guna tak 1:1000 mcm bonus 30% ni?

setiap bonus menawarkan leverage yang berbeza dan stop out level juga berbeza

Michael scotfield 01-11-2018 06:23 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14966)
setiap bonus menawarkan leverage yang berbeza dan stop out level juga berbeza

Jika tidak mahu pening memikirkan terma dan syarat bonus,depo ke akaun instaforex seperti biasa dan tidak claim bonus

instafx_N9 01-11-2018 11:28 AM

Tiga skor pertandingan InstaForex interim di rumuskan

http://i64.tinypic.com/9anwyh.jpg

Tiga lagi skor peringkat interim pertandingan InstaForex dirumuskan. Kami bersedia untuk mengumumkan nama-nama pemenang dalam pertandingan InstaForex Sniper, One Million Option, dan FX-1 Rally. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan ingin nasib baik kepada peserta lain dalam pertandingan seterusnya.

Instaforex Sniper
Pedagang yang paling pantas dan paling tepat biasanya menang di InstaForex Sniper. Kali ini, Artem Permyakov terbukti menjadi seorang peniaga. Beliau mengalahkan peserta lain dan menjaringkan kemenangan. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan bersukacita atas pencapaiannya. Anda juga boleh mendapat kejayaan dan berjaya. Kami mengingatkan anda bahawa tahap seterusnya InstaForex Sniper berjalan dari 5 November, 2018 hingga 9 November 2018.

One Million Option
One Million Option adalah salah satu pertandingan InstaForex yang paling popular. Ia mengumpulkan sejumlah besar peserta yang berminat menghadapi cabaran. Optimis sejati bersaing untuk tajuk peniaga pilihan terbaik. Kami gembira untuk mengumumkan nama pemenang bertuah. Tatyana Zyablova meraih kemenangan. Kami mengucapkan tahniah kepadanya dan mengingatkan bahawa pertandingan opsyen One Million Option seterusnya akan diadakan dari 5 November, 2018 hingga 9 November 2018.

FX-1 Rally
Mohammad Razibul Hossain dari Bangladesh mempamerkan hasil terbaik pada peringkat terkini pertandingan FX-1 Rally. Kami membongkar pemenang dan memintanya untuk mengesahkan gelaran pelumba terbaik dalam peringkat seterusnya. Jika anda tidak takut dengan pertembungan tegang dan persaingan sihat, anda dialu-alukan untuk mengambil bahagian dalam Rali FX-1. Anda boleh mendaftar dan menyertai pertandingan seterusnya yang akan diadakan dari 00:00 2 November 2018 hingga 23:59 2 November 2018.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/11321.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

|||||| 01-11-2018 05:14 PM

Quote:

Originally Posted by instafx_N9 (Post 14968)
Tiga skor pertandingan InstaForex interim di rumuskan

http://i64.tinypic.com/9anwyh.jpg

Tiga lagi skor peringkat interim pertandingan InstaForex dirumuskan. Kami bersedia untuk mengumumkan nama-nama pemenang dalam pertandingan InstaForex Sniper, One Million Option, dan FX-1 Rally. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan ingin nasib baik kepada peserta lain dalam pertandingan seterusnya.

Instaforex Sniper
Pedagang yang paling pantas dan paling tepat biasanya menang di InstaForex Sniper. Kali ini, Artem Permyakov terbukti menjadi seorang peniaga. Beliau mengalahkan peserta lain dan menjaringkan kemenangan. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan bersukacita atas pencapaiannya. Anda juga boleh mendapat kejayaan dan berjaya. Kami mengingatkan anda bahawa tahap seterusnya InstaForex Sniper berjalan dari 5 November, 2018 hingga 9 November 2018.

One Million Option
One Million Option adalah salah satu pertandingan InstaForex yang paling popular. Ia mengumpulkan sejumlah besar peserta yang berminat menghadapi cabaran. Optimis sejati bersaing untuk tajuk peniaga pilihan terbaik. Kami gembira untuk mengumumkan nama pemenang bertuah. Tatyana Zyablova meraih kemenangan. Kami mengucapkan tahniah kepadanya dan mengingatkan bahawa pertandingan opsyen One Million Option seterusnya akan diadakan dari 5 November, 2018 hingga 9 November 2018.

FX-1 Rally
Mohammad Razibul Hossain dari Bangladesh mempamerkan hasil terbaik pada peringkat terkini pertandingan FX-1 Rally. Kami membongkar pemenang dan memintanya untuk mengesahkan gelaran pelumba terbaik dalam peringkat seterusnya. Jika anda tidak takut dengan pertembungan tegang dan persaingan sihat, anda dialu-alukan untuk mengambil bahagian dalam Rali FX-1. Anda boleh mendaftar dan menyertai pertandingan seterusnya yang akan diadakan dari 00:00 2 November 2018 hingga 23:59 2 November 2018.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/11321.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

tahniah diucapkan kepada semua pemenang pertandingan Instaforex ini.

|||||| 01-11-2018 05:16 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14967)
Jika tidak mahu pening memikirkan terma dan syarat bonus,depo ke akaun instaforex seperti biasa dan tidak claim bonus

betul tu tuan, bg sy bonus ni tak penting sangat, yg penting adalah servis2 lain yg ditawarkan oleh Instaforex seperti withdrawal dll

Michael scotfield 01-11-2018 08:14 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14970)
betul tu tuan, bg sy bonus ni tak penting sangat, yg penting adalah servis2 lain yg ditawarkan oleh Instaforex seperti withdrawal dll

Memang menjadi keutamaan instaforex memperkemaskan lg proses wd

azam575 01-11-2018 08:41 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14970)
betul tu tuan, bg sy bonus ni tak penting sangat, yg penting adalah servis2 lain yg ditawarkan oleh Instaforex seperti withdrawal dll

bonus boleh digunakan utuk kuatkan margin .. bukan untuk tambah lot .. bahaya

|||||| 02-11-2018 10:44 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14971)
Memang menjadi keutamaan instaforex memperkemaskan lg proses wd

paling penting bagi seorang trader adalah urusan withdrawal. Instaforex jika boleh buat instant withdrawal mesti lebih menarik nanti

|||||| 02-11-2018 10:45 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14972)
bonus boleh digunakan utuk kuatkan margin .. bukan untuk tambah lot .. bahaya

camne tu maksud nak kuatkan margin akaun Instaforex kita tu ya tuan?

Michael scotfield 03-11-2018 06:39 AM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14974)
paling penting bagi seorang trader adalah urusan withdrawal. Instaforex jika boleh buat instant withdrawal mesti lebih menarik nanti

Betul tuan,jika ada ada wallet akaun instaforex pun menarik juga.tiadalah overtrade nanti


All times are GMT +8. The time now is 11:25 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © SPH Magazines Pte Ltd. All rights reserved.