www.hardwarezone.com.my


www.hardwarezone.com.my (https://forums.hardwarezone.com.my/index.php)
-   Off-Topic Discussion (https://forums.hardwarezone.com.my/forumdisplay.php?f=58)
-   -   InstaForex - Company News (https://forums.hardwarezone.com.my/showthread.php?t=9317)

Michael scotfield 20-11-2018 09:54 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15096)
pilihan SWAP boleh diubah di kabinet klien , begitu juga nilai leverage akaun instaforex

Sgt berguna kabinet akaun instaforex

Michael scotfield 21-11-2018 10:51 PM

Quote:

Originally Posted by InstaForex Shah Alam (Post 12404)
INSTAFOREX MENJAMIN KESELAMATAN KETAT AKAUN ANDA

InstaForex mereka satu sistem pengesahan dua faktor untuk kemudahan dan keselamatan pelanggan. Pengesahan dua faktor tersebut adalah prosedur yang memastikan keselamatan yang lebih tinggi daripada akaun berbanding dengan kata laluan. Apabila anda log masuk ke Kabinet Pelanggan, sistem memerlukan nombor pengenalan peribadi (PIN) yang dihasilkan oleh Google Authenticator sebagai tambahan kepada permohonan kata laluan. Aplikasi tersebut bekerja di luar talian.

Pelanggan dapat membolehkan dan melumpuhkan pilihan sendiri dalam kabinet Pelanggan. InstaForex mengukuhkan perlindungan maklumat peribadi pelanggan dengan memastikan keselamatan data dari setiap akaun.

https://www.instaforex.com/company_news/7631.html

Keselamatan akaun trader instaforex menjadi keutamaan syarikat

azam575 21-11-2018 10:52 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15097)
Sgt berguna kabinet akaun instaforex

buka akaun live instaforex untuk melihat apa yang ada di kabinet klien instaforex atau buka akaun demo pun boleh

Michael scotfield 22-11-2018 10:14 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15106)
buka akaun live instaforex untuk melihat apa yang ada di kabinet klien instaforex atau buka akaun demo pun boleh

Claim bonus no depo dr instaforex

azam575 22-11-2018 11:42 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15122)
Claim bonus no depo dr instaforex

boleh guna di instaforex PAMM ...

azam575 23-11-2018 10:22 PM

jom daftar ke makan malam instaforex malam ini juga. tempat duduk semakin terhad. pengangkutan disediakan

Michael scotfield 23-11-2018 10:56 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15131)
jom daftar ke makan malam instaforex malam ini juga. tempat duduk semakin terhad. pengangkutan disediakan

Perlu depo 400usd dan trade 20 lot utk sertai dinner instaforex

|||||| 26-11-2018 09:46 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15132)
Perlu depo 400usd dan trade 20 lot utk sertai dinner instaforex

kalau baru nak buka akaun rasa macam tak sempat je daftar dinner instaforex ni

|||||| 26-11-2018 09:48 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15123)
boleh guna di instaforex PAMM ...

yang penting kena buat profit dulu di akaun instaforex tersebut

Michael scotfield 26-11-2018 06:54 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 15137)
kalau baru nak buka akaun rasa macam tak sempat je daftar dinner instaforex ni

Jika tak sempat trade shj seperti biasa, yg penting buat profit di instaforex

azam575 26-11-2018 11:44 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 15137)
kalau baru nak buka akaun rasa macam tak sempat je daftar dinner instaforex ni

begitu la nampaknya, tapi cuba hubungi dahulu pejabat ib instaforex berdekatan. mungkin ada kelonggaran dari segi trade 20 lot itu

|||||| 27-11-2018 10:09 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15140)
begitu la nampaknya, tapi cuba hubungi dahulu pejabat ib instaforex berdekatan. mungkin ada kelonggaran dari segi trade 20 lot itu

rasanya kalau ada sedikit kelonggaran mesti ramai pelanggan instaforex yg berminat nak menyertainya

|||||| 27-11-2018 10:10 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15139)
Jika tak sempat trade shj seperti biasa, yg penting buat profit di instaforex

kalau tak sempat trade sendiri, di instaforex boleh guna robot ataupun melanggan sahaja forexcopy atau pamm

|||||| 28-11-2018 09:27 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15131)
jom daftar ke makan malam instaforex malam ini juga. tempat duduk semakin terhad. pengangkutan disediakan

pengangkutan pun tersedia memang memudahkan pelanggan la instaforex ni

|||||| 28-11-2018 09:28 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15122)
Claim bonus no depo dr instaforex

kalau pernah memohon dulu bonus no depo dari instaforex, boleh cuba lagi dengan menggunakan alamat email baru pula


All times are GMT +8. The time now is 01:04 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © SPH Magazines Pte Ltd. All rights reserved.