www.hardwarezone.com.my


www.hardwarezone.com.my (https://forums.hardwarezone.com.my/index.php)
-   Off-Topic Discussion (https://forums.hardwarezone.com.my/forumdisplay.php?f=58)
-   -   InstaForex - Company News (https://forums.hardwarezone.com.my/showthread.php?t=9317)

Michael scotfield 15-02-2018 09:59 PM

Quote:

Originally Posted by instafx_N9 (Post 14070)
Sebanyak enam lanjutan pertandingan InstaForex telah di rumuskan

http://i64.tinypic.com/9anwyh.jpg

Peringkat lanjutan enam pertandingan InstaForex telah berakhir dan kami bersedia untuk memperkenalkan pemenang! Sekarang mari kita bersorak untuk para finalis berikut: One Million Option, InstaForex Sniper, Lucky Trader, FX-1 Rally, Great Race, dan Real Scalping. Syarikat mengucapkan tahniah kepada pemenang dan ingin peserta lain mendapat skor cemerlang dalam pertandingan seterusnya.

FX-1 Rally
Tatyana Kondratyeva adalah yang paling berjaya untuk merangkumi jarak keseluruhan dalam peringkat baru-baru ini. Dia mempamerkan kemahiran berdagang dan perlumbaan terbaik. Kami mengucapkan tahniah kepada Tatyana ke atas prestasi yang cemerlang! Kami juga ingin beliau mengesahkan gelaran pedagang terbaik dalam peringkat seterusnya di FX-1 Rally. Jika anda merindukan perlawanan yang sukar dan ingin merasakan keseronokan perlumbaan - dialu-alukan untuk permulaan tahap FX-1 Rally terdekat. Jangan ragu untuk mendaftar untuk perlumbaan seterusnya yang bermula dari 00:00 16 Februari 2018 hingga 23:59 16 Februari 2018.

One Million Option
Pertandingan yang sangat popular dari InstaForex, One Million Option, menarik banyak peserta di setiap peringkat. Mereka bersedia untuk menghadapi cabaran dan bertanding untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Pedagang dari India Praveen Kumar Lath menunjukkan skor paling mengagumkan dalam peringkat terkini. Harap maklum bahawa pusingan seterusnya kejohanan One Million Option adalah sekitar sudut - dari 19 Februari, 2018 hingga 23 Februari 2018.

Lucky Trader
Tangan yang tegas, minda tangkas, dan fokus pada kejayaan adalah asas skor yang bagus dan kemenangan dalam maraton dua minggu yang disebut Lucky Trader. Jika anda cukup mahir untuk berdagang dengan sempurna semasa dua minggu pertandingan, anda mempunyai peluang yang adil untuk memenangi kejohanan seperti Andrey Chepurnoy. Kami ingin memaklumkan anda bahawa langkah seterusnya Lucky Trader akan berlangsung dari 19 Februari 2018 hingga 2 Mac 2018.

InstaForex Sniper
Peraduan ini dibuat khusus untuk pedagang yang paling tepat dan cepat. Berdasarkan keputusan peringkat terakhir, Alexander Mikhailov meraih hadiah pertama. Pertandingan terdekat akan diadakan dari 19 Februari 2018 sehingga 23 Februari 2018.

Real Scalping
Scalping adalah strategi perdagangan yang agak rumit yang memerlukan perhatian yang teliti. Hanya beberapa pedagang yang teliti, tumpuan, dan minda tangkas untuk berjaya dalam dagangan jangka pendek. Ciri-ciri seperti ini diperlukan di atas semua untuk hasil cemerlang dalam scalping. Kali ini, Albert Filimonenkov dapat memanipulasi semua ciri-ciri ini yang membantu dia untuk memastikan kemenangan dalam langkah baru-baru ini. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan menjemput pedagang lain, yang kurang berjaya, untuk mengambil bahagian dalam pertandingan seterusnya. Semua orang yang bersedia untuk menguji kemahiran scalping mereka boleh mendaftar untuk kejohanan yang akan bermula pada 5 Mac, 2018 dan berakhir pada 30 Mac, 2018.

Great Race
Vasiliy Astafyev memenangi hadiah pertama di peringkat terbaru dari InstaForex Great Race 2017. Tahniah! Selain itu, kami gembira untuk mengucapkan tahniah kepada penerima hadiah lain di peringkat pertengahan.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10575.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Tahniah kpd pemenang contest instaforex,yg belom berjaya boleh cuba lg

azam575 15-02-2018 11:49 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14077)
jom trade di instaforex dan saya akan berikan rebet 80% setiap minggu pada yag register link https://www.instaforex.com/?x=PDY

rebet akan masuk ke dalam akaun dalam masa 24jam . tak kira post anda profit atau loss. jangan close order dalam 0 usd sudah.

abu1985 16-02-2018 06:06 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14079)
rebet akan masuk ke dalam akaun dalam masa 24jam . tak kira post anda profit atau loss. jangan close order dalam 0 usd sudah.

betul2... profit or loss sudah tentu instaforex akan bayar rebet. hehe

azam575 16-02-2018 08:44 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14080)
betul2... profit or loss sudah tentu instaforex akan bayar rebet. hehe

betul tuan, yang penting jangan close order dalam keadaan zero profit.

Michael scotfield 16-02-2018 10:18 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14081)
betul tuan, yang penting jangan close order dalam keadaan zero profit.

Kena close berapa pip tuan sepatutnya utk dpt rebet dr instaforex?

azam575 19-02-2018 09:33 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14082)
Kena close berapa pip tuan sepatutnya utk dpt rebet dr instaforex?

yang penting jangan close pada 0 pips. mesti +1 atau -1 pips. baru dapat rebet

Michael scotfield 19-02-2018 11:04 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14086)
yang penting jangan close pada 0 pips. mesti +1 atau -1 pips. baru dapat rebet

Di instaforex boleh scalping ke tuan?

abu1985 19-02-2018 11:17 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14089)
Di instaforex boleh scalping ke tuan?

boleh tuan tak der masalah...

azam575 20-02-2018 10:41 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14089)
Di instaforex boleh scalping ke tuan?

untuk scalping ada syarat yang perlu dipatuhi, masa untuk close order mesti lebih dari 2 minit.

abu1985 20-02-2018 10:51 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14096)
untuk scalping ada syarat yang perlu dipatuhi, masa untuk close order mesti lebih dari 2 minit.

oo kena lebih 2 minit ke... jika close kurang 2 minit mcm mn plak tuan

Michael scotfield 20-02-2018 11:16 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14096)
untuk scalping ada syarat yang perlu dipatuhi, masa untuk close order mesti lebih dari 2 minit.

Jika trade news di instaforex di benarkan ke tuan?

Michael scotfield 21-02-2018 10:05 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14097)
oo kena lebih 2 minit ke... jika close kurang 2 minit mcm mn plak tuan

Boleh rupanya tp ada syarat ye scalp di instaforex

abu1985 21-02-2018 10:44 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14098)
Jika trade news di instaforex di benarkan ke tuan?

trade news saya pun tak der masalah...tp klw news mcm brexit tu... profit tak boleh lebih 10%

azam575 21-02-2018 10:55 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14097)
oo kena lebih 2 minit ke... jika close kurang 2 minit mcm mn plak tuan

boleh tapi jangan terlalu kerap dan profit yang dapat itu jangan terlalu banyak sangat. akaun trader boleh kena block jika ada unsur2 salah guna bonus dan buka lot terlampau maksima

Michael scotfield 22-02-2018 10:16 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14106)
boleh tapi jangan terlalu kerap dan profit yang dapat itu jangan terlalu banyak sangat. akaun trader boleh kena block jika ada unsur2 salah guna bonus dan buka lot terlampau maksima

Memang bertimbang rasa broker instaforex ni,mantap


All times are GMT +8. The time now is 04:52 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © SPH Magazines Pte Ltd. All rights reserved.