www.hardwarezone.com.my


www.hardwarezone.com.my (https://forums.hardwarezone.com.my/index.php)
-   Off-Topic Discussion (https://forums.hardwarezone.com.my/forumdisplay.php?f=58)
-   -   InstaForex - Company News (https://forums.hardwarezone.com.my/showthread.php?t=9317)

instaforexns 08-03-2018 02:34 PM

Instaforex mengucapkan tahniah kepada semua wanita!

https://i62.servimg.com/u/f62/19/58/65/33/women_10.jpg

Kami mengucapkan tahniah kepada semua anak gadis dan para wanita sempena Hari Wanita Antarabangsa!

Kami berdoa anda sentiasa hebat dan berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi, juga kesejahteraan keluarga, bersama lelaki yang dicintai, dan menemui kebahagiaan sejati anda! Semoga setiap hari anda dipenuhi emosi keriangan dan bahagia daripada kejayaan berdagang forex hendaknya. Pasukan Instaforex berjanji untuk terus memberi sokongan kepada anda.
Penuhi hidup anda dengan kebahagian agar segala impian akan terus tercapai. Diharap keyakinan, kepercayaan dan sayang sentiasa dalam hidup anda.

Kami mendoakan anda terus maju, hebat dan ceria selepas musim bunga yang panjang ini!

Selamat bercuti, kepada para wanita!

Maklumat Lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/10633.html

Michael scotfield 08-03-2018 10:20 PM

Quote:

Originally Posted by instaforexns (Post 14168)
Instaforex mengucapkan tahniah kepada semua wanita!

https://i62.servimg.com/u/f62/19/58/65/33/women_10.jpg

Kami mengucapkan tahniah kepada semua anak gadis dan para wanita sempena Hari Wanita Antarabangsa!

Kami berdoa anda sentiasa hebat dan berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi, juga kesejahteraan keluarga, bersama lelaki yang dicintai, dan menemui kebahagiaan sejati anda! Semoga setiap hari anda dipenuhi emosi keriangan dan bahagia daripada kejayaan berdagang forex hendaknya. Pasukan Instaforex berjanji untuk terus memberi sokongan kepada anda.
Penuhi hidup anda dengan kebahagian agar segala impian akan terus tercapai. Diharap keyakinan, kepercayaan dan sayang sentiasa dalam hidup anda.

Kami mendoakan anda terus maju, hebat dan ceria selepas musim bunga yang panjang ini!

Selamat bercuti, kepada para wanita!

Maklumat Lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/10633.html

Tiada bonus khas utk trader wanita instaforex ke?

azam575 08-03-2018 10:26 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14165)
baru tahu cryto market yg aktif jd sabtu ahad masih boleh trade ke

market crypto boleh trade pada hari sabtu dan ahad juga tuan.

abu1985 08-03-2018 10:53 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14170)
market crypto boleh trade pada hari sabtu dan ahad juga tuan.

dah serik trade bitcoin.. spread besar sgt. 15000

Michael scotfield 09-03-2018 03:17 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14171)
dah serik trade bitcoin.. spread besar sgt. 15000

Mungkin pergerakkan seharian puluh ribu pip,jd instaforex terpaksa letak spread mcm tu

azam575 09-03-2018 09:14 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14174)
Mungkin pergerakkan seharian puluh ribu pip,jd instaforex terpaksa letak spread mcm tu

betul tuan. ini untuk keselamatan akaun trader itu sendiri.

abu1985 10-03-2018 12:02 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14175)
betul tuan. ini untuk keselamatan akaun trader itu sendiri.

utk trade crypto atau saham. sesuai utk swing trade... kita invest utk satu jangka masa berbulan2.. atau tahun...

azam575 12-03-2018 09:14 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14176)
utk trade crypto atau saham. sesuai utk swing trade... kita invest utk satu jangka masa berbulan2.. atau tahun...

betul tuan. sebaiknya begitu la .... trader digalakkan mencuba di akaun demo atau claim bonus startup ...

Michael scotfield 12-03-2018 10:03 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14180)
betul tuan. sebaiknya begitu la .... trader digalakkan mencuba di akaun demo atau claim bonus startup ...

Bagaimana inigin dpt aff sebyk 5.3pip di instaforex ye tuan?

abu1985 12-03-2018 11:28 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14181)
Bagaimana inigin dpt aff sebyk 5.3pip di instaforex ye tuan?

selain forex currency mmg boleh dapat 5.3 pips...

Michael scotfield 13-03-2018 06:35 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14182)
selain forex currency mmg boleh dapat 5.3 pips...

Terima kasih tuan atas makluman aff di instaforex

azam575 13-03-2018 09:56 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14183)
Terima kasih tuan atas makluman aff di instaforex

sangat mudah untuk buka akaun affliater. hanya guna akaun sedia ada tuan dan aktifkan partnetship. nanti akaun tuan jadi 2 in1

abu1985 14-03-2018 12:01 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14184)
sangat mudah untuk buka akaun affliater. hanya guna akaun sedia ada tuan dan aktifkan partnetship. nanti akaun tuan jadi 2 in1

bagus juga tu.... just promte jer link yg diberikan... dpt gak komisen

Michael scotfield 14-03-2018 05:56 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14184)
sangat mudah untuk buka akaun affliater. hanya guna akaun sedia ada tuan dan aktifkan partnetship. nanti akaun tuan jadi 2 in1

Apa beza aff dgn ib instaforex tuan?

azam575 14-03-2018 11:42 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14188)
Apa beza aff dgn ib instaforex tuan?

persamaannya, kedua dua nya mempromosikan instaforex dan perbezaannya, affliate tak boleh menerima deposit dan ib instaforex boleh menerima deposit


All times are GMT +8. The time now is 04:55 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © SPH Magazines Pte Ltd. All rights reserved.