www.hardwarezone.com.my


www.hardwarezone.com.my (https://forums.hardwarezone.com.my/index.php)
-   Off-Topic Discussion (https://forums.hardwarezone.com.my/forumdisplay.php?f=58)
-   -   InstaForex - Company News (https://forums.hardwarezone.com.my/showthread.php?t=9317)

|||||| 04-02-2019 09:16 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15459)
Sukan tempatan kurang liputan pula nti,berbanding motogp dgn penambahan litar dithailand dan pasukan dr petronas yg baru shj dilancarkan pd tahun ini.memang berbaloi instaforex jika sponsor

pasukan2 tempatan seperti petronas mungkin sesuai untuk instaforex taja

azam575 04-02-2019 07:22 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 15462)
dah boleh mula cuba2 menggunakan terminal mt5 dari instaforex la kan

jom cuba sekarang mt5 . info lanjut di instaforex.com

Michael scotfield 04-02-2019 11:17 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 15463)
pasukan2 tempatan seperti petronas mungkin sesuai untuk instaforex taja

Macam mana utk salurkan pendapat pd instaforex

Michael scotfield 05-02-2019 06:29 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15464)
jom cuba sekarang mt5 . info lanjut di instaforex.com

Jika menggunakan aplikasi mt5 android mcm mana pula tuan,tak jumpa server instaforex

azam575 05-02-2019 09:35 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15467)
Jika menggunakan aplikasi mt5 android mcm mana pula tuan,tak jumpa server instaforex

buat masa ini mt5 instaforex ada untuk desktop pc. dapatkan di instaforex.com

Michael scotfield 06-02-2019 05:55 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15468)
buat masa ini mt5 instaforex ada untuk desktop pc. dapatkan di instaforex.com

Nampaknya trader yg tiada pc tidak dpt mencuba trade menggunakan mt5 instaforex

azam575 06-02-2019 11:04 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15469)
Nampaknya trader yg tiada pc tidak dpt mencuba trade menggunakan mt5 instaforex

tuan boleh bertanya kepada online support instaforex utnuk mengetahui lebih lanjut cara berdagang forex menggunakan mt5 instaforex

|||||| 07-02-2019 10:11 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15469)
Nampaknya trader yg tiada pc tidak dpt mencuba trade menggunakan mt5 instaforex

sy berharap mt5 akan mendapat lebih sokongan dari instaforex supaya mudah bagi pedagang2 nanti beralih

|||||| 07-02-2019 10:12 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15470)
tuan boleh bertanya kepada online support instaforex utnuk mengetahui lebih lanjut cara berdagang forex menggunakan mt5 instaforex

sekarang ni online support instaforex boleh berbahasa melayu, mudah pelanggan tempatan mendapatkan bantuan

instafx_N9 07-02-2019 10:40 AM

InstaForex dan HKm Zvolen menyasarkan untuk menyatakan kepimpinan

http://i64.tinypic.com/2w568vn.jpg

InstaForex berhati-hati mengawasi perkembangan dalam kejohanan liga Slovakia, salah satu kejohanan hoki ais prestij di Eropah. Alasan kepentingan istimewa itu ialah penyertaan HKm Zvolen kerana syarikat kami telah menjadi penaja kelab teratas hoki ais ini selama bertahun-tahun.
Pada masa ini, HKm Zvolen memimpin dalam kejohanan itu, mempunyai prospek yang cerah untuk kemenangan dalam kedudukan keseluruhan. Walaupun Liga Slovakia Tipsport lebih daripada separuh jalan, pemain perlu terus maju. Sesungguhnya, lebih mudah untuk memenangi perlawanan pertama daripada memastikan kepimpinan seseorang sehingga wisel pengadil penamat dalam perlawanan akhir. Sekarang pasukan dari Zvolen menghadapi cabaran yang sukar. Kedua-dua pemain dan jurulatih mereka perlu memastikan mereka mempunyai tenaga yang cukup sehingga akhir kejohanan tetapi tidak berpuas hati dengan kejayaan mereka. Wira kita memerlukan minda dan semangat yang sihat untuk memperoleh sekurang-kurangnya angka yang sama sebagai pesaing utama mereka.
InstaForex dan para pelanggannya berkongsi pengalaman serupa yang terlalu mudah untuk diberikan kepada percubaan dan dikelirukan dengan kejayaan awal. Perkara penting yang penting adalah untuk memberi fokus, sabar, dan tenang. Kami tahu bahawa setiap kejayaan, termasuk kewangan, bergantung pada kerja keras, tekad, kesabaran, dan cita-cita. Jadi, orang-orang dari pasukan Zvolen dan peniaga InstaForex mempunyai banyak persamaan. Mereka adalah pelindung tinggi, bertujuan untuk membangun dan mencapai lebih banyak.
Mari kita mengucapkan semoga maju jaya untuk pasukan hoki Zvolen kami dan semua pedagang InstaForex yang berkongsi perjalanan yang sama untuk berjaya!

Maklumat lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/11594.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Michael scotfield 07-02-2019 02:42 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15470)
tuan boleh bertanya kepada online support instaforex utnuk mengetahui lebih lanjut cara berdagang forex menggunakan mt5 instaforex

Harap tuan dpt tlg tanyakan kepada online support instaforex

azam575 07-02-2019 10:40 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15474)
Harap tuan dpt tlg tanyakan kepada online support instaforex

tuan dah cuba cari soalan FAQ di instaforex.com . kebiasaannya sorang lazim ditanya ada dibahagian tersebut

|||||| 08-02-2019 09:39 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15476)
tuan dah cuba cari soalan FAQ di instaforex.com . kebiasaannya sorang lazim ditanya ada dibahagian tersebut

bagi sy lebih senang kalau kita bercakap terus dengan online support instaforex

|||||| 08-02-2019 09:41 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15474)
Harap tuan dpt tlg tanyakan kepada online support instaforex

bagus rakan2 instaforex saling bantu membantu bila ada mesalah

instafx_N9 08-02-2019 07:21 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15465)
Macam mana utk salurkan pendapat pd instaforex

encik boleh email ke bahagian support@instaforex.com sekiranya encik mempunyai pendapat yang ingin encik ajukan.


All times are GMT +8. The time now is 05:33 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © SPH Magazines Pte Ltd. All rights reserved.