www.hardwarezone.com.my


www.hardwarezone.com.my (https://forums.hardwarezone.com.my/index.php)
-   Off-Topic Discussion (https://forums.hardwarezone.com.my/forumdisplay.php?f=58)
-   -   rangkaian umobile bermasalah? (https://forums.hardwarezone.com.my/showthread.php?t=10370)

Kaka Azra 27-12-2019 02:52 PM

Quote:

Originally Posted by AsiaMan (Post 17497)
aku igt aku sorg jer pasan mende ni. kan dedua telco ni memang award open signal

Mestilah champion boss sbb telco lain semua mcm taik line mcm apa tah haha

Kaka Azra 27-12-2019 02:53 PM

Quote:

Originally Posted by AsiaMan (Post 17498)
a'ah bro betul ler tu cakap ko. Org tahu komplen je mslh yg sehari dua. Tapi TT tu mslh 3 tahun tu mmg patut la komplen

contoh mcm umobile dari dulu saya nampak ada org complain wakakaka

zandra 27-12-2019 03:32 PM

Quote:

Originally Posted by Kaka Azra (Post 17501)
contoh mcm umobile dari dulu saya nampak ada org complain wakakaka

org complain kerana servis internet mereka berikan tidak okay. Sama saja mana-mana telco. Pilih yang terbaik mcm servis dari celcom


All times are GMT +8. The time now is 10:13 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © SPH Magazines Pte Ltd. All rights reserved.