www.hardwarezone.com.my


www.hardwarezone.com.my (https://forums.hardwarezone.com.my/index.php)
-   Off-Topic Discussion (https://forums.hardwarezone.com.my/forumdisplay.php?f=58)
-   -   InstaForex - Company News (https://forums.hardwarezone.com.my/showthread.php?t=9317)

azam575 22-02-2018 10:40 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14105)
trade news saya pun tak der masalah...tp klw news mcm brexit tu... profit tak boleh lebih 10%

ada perubahan terma dan syarat mengenai trade ketika news. tak silap saya profit boleh 100%

abu1985 22-02-2018 11:58 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14108)
ada perubahan terma dan syarat mengenai trade ketika news. tak silap saya profit boleh 100%

wau maknanya dah boleh trade news sepenuhnya di instaforex

azam575 23-02-2018 08:05 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14109)
wau maknanya dah boleh trade news sepenuhnya di instaforex

jika keuntungan lebih dari 100%, ianya akan ditolak secara automatik. diharap trader berhati hati trade semasa news besar untuk mengelakkan kerugian

Michael scotfield 23-02-2018 09:51 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14112)
jika keuntungan lebih dari 100%, ianya akan ditolak secara automatik. diharap trader berhati hati trade semasa news besar untuk mengelakkan kerugian

Ada syarat dr instaforex tak tuan,kekadang kita bukan tau pukul berapa news

abu1985 24-02-2018 12:00 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14113)
Ada syarat dr instaforex tak tuan,kekadang kita bukan tau pukul berapa news

tgk kat forex factory... situ ada news high impact berwarna merah :s13::s13:

azam575 26-02-2018 08:45 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14113)
Ada syarat dr instaforex tak tuan,kekadang kita bukan tau pukul berapa news

biasanya news yang berimpak tinggi . semua berita boleh di dapatkan di laman web rasmi instaforex

Michael scotfield 26-02-2018 10:00 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14122)
biasanya news yang berimpak tinggi . semua berita boleh di dapatkan di laman web rasmi instaforex

Jika satu hari berbagai news tak dpt la nk trade di instaforex hari tu ye tuan? Kalau berita tergempar mcm korea tembak peluru berpandu pula mcm mana tuan?

abu1985 26-02-2018 11:51 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14123)
Jika satu hari berbagai news tak dpt la nk trade di instaforex hari tu ye tuan? Kalau berita tergempar mcm korea tembak peluru berpandu pula mcm mana tuan?

tiada masalah pun... biasa broker akan bg tahu pada trader tentang kemungkina harga sangat volatile... pada news itu jadi pihak insta menggalakkan trader menutup posisi..

Michael scotfield 27-02-2018 11:50 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14122)
biasanya news yang berimpak tinggi . semua berita boleh di dapatkan di laman web rasmi instaforex

Macam2 yg kita boleh perolehi di web instaforex

abu1985 27-02-2018 11:54 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14128)
Macam2 yg kita boleh perolehi di web instaforex

cara mcm ni terasa instaforex dekat dengan kita

azam575 27-02-2018 11:56 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14123)
Jika satu hari berbagai news tak dpt la nk trade di instaforex hari tu ye tuan? Kalau berita tergempar mcm korea tembak peluru berpandu pula mcm mana tuan?

instaforex ada menyediakan perkhidmatan untuk menutup posisi order dengan menggunakan telefon atau email . hanya hubungi support instaforex untuk berbuat demikian

azam575 28-02-2018 07:38 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14129)
cara mcm ni terasa instaforex dekat dengan kita

trader boleh layari laman web instaforex dimana sahaja. malah boleh buka instaforex web trader di laman web rasmi instaforex

Michael scotfield 28-02-2018 10:58 PM

Quote:

Originally Posted by InstaForex Perak (Post 12153)
Salam Sejahtera,

Salam perkenalan dari kami kepada semua warga HWZ Forum. Kami merupakan wakil rasmi daripada pejabat InstaForex Perak. Thread ini akan dikemaskini secara harian oleh pihak kami. Jika ada sebarang pertanyaan/pendapat sila ajukan di thread ini.

Waktu Operasi Pejabat Sokongan Insta Forex Ipoh:

Isnin - Khamis (10pagi - 7petang)
(Jam 1petang - 2Petang Rehat)

Jumaat (10pagi - 6.45petang)
(Jam 12.30 tgh.hari - 2.30petang Rehat)

Untuk sebarang maklumat atau soalan, kami boleh di hubungi seperti berikut:

Alamat Pejabat:
Insta Learning Systems Sdn. Bhd.
E-1-6, Greentown Square,
Jalan Dato Seri Ahmad Said,
30450 Ipoh, Perak

Telifon dan Fax Pejabat:
05-2410453

Skype: ifx.perak

Trader berdekatan boleh kunjungi wakil instaforex

abu1985 01-03-2018 12:01 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14133)
trader boleh layari laman web instaforex dimana sahaja. malah boleh buka instaforex web trader di laman web rasmi instaforex

jika mengguna mobile phone download app mt4.. dan login dengan pilih broker instaforex

abu1985 01-03-2018 10:40 PM

di instaforex ada akaun micro tak....? apa beza mikro dengan akaun cent?


All times are GMT +8. The time now is 04:58 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © SPH Magazines Pte Ltd. All rights reserved.