www.hardwarezone.com.my


www.hardwarezone.com.my (https://forums.hardwarezone.com.my/index.php)
-   Off-Topic Discussion (https://forums.hardwarezone.com.my/forumdisplay.php?f=58)
-   -   InstaForex - Company News (https://forums.hardwarezone.com.my/showthread.php?t=9317)

Michael scotfield 01-03-2018 11:09 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14135)
jika mengguna mobile phone download app mt4.. dan login dengan pilih broker instaforex

Apa beza mt4 app dgn instaforex app tuan?

azam575 01-03-2018 11:40 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14137)
Apa beza mt4 app dgn instaforex app tuan?

dedua apps adalah sama. cuma mt4 apps dibawah metaquotes tapi perlukan cari nama broker instaforex.

Michael scotfield 02-03-2018 04:57 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14138)
dedua apps adalah sama. cuma mt4 apps dibawah metaquotes tapi perlukan cari nama broker instaforex.

Tp sy buka kedua2 app tersebut interface tak sama pun tuan, kalau app instaforex mcm web terminal,manakala app mt4 lebih kurang mt4 computer

azam575 02-03-2018 10:24 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14141)
Tp sy buka kedua2 app tersebut interface tak sama pun tuan, kalau app instaforex mcm web terminal,manakala app mt4 lebih kurang mt4 computer

ya tuan. persamaan mereka tak boleh masukkan custom indicator

abu1985 02-03-2018 11:41 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14143)
ya tuan. persamaan mereka tak boleh masukkan custom indicator

ooo baru tahu ada insta apps... maknanya kita boleh trade mcm biasa la.. klw guna teknik naked chart tiada masalah guna insta apps ni

Michael scotfield 05-03-2018 10:57 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14143)
ya tuan. persamaan mereka tak boleh masukkan custom indicator

Owh,rupanya itu persamaannya.sy ingatkan app yg sama cuma nama berbeza mcm mt4 instaforex versi komputer dgn mt4 yg lain.

azam575 05-03-2018 11:17 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14144)
ooo baru tahu ada insta apps... maknanya kita boleh trade mcm biasa la.. klw guna teknik naked chart tiada masalah guna insta apps ni

kalau tuan tak nak install apps , tuan boleh gunakan instaforex web trader. lagi bagus ..

abu1985 06-03-2018 02:35 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14146)
kalau tuan tak nak install apps , tuan boleh gunakan instaforex web trader. lagi bagus ..

yg ni hanya utk guna destop sahaja kan

azam575 06-03-2018 09:59 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14148)
yg ni hanya utk guna destop sahaja kan

instaforex web trader boleh digunakan di mana mana device . yang penting ada browser

Michael scotfield 06-03-2018 10:50 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14136)
di instaforex ada akaun micro tak....? apa beza mikro dengan akaun cent?

Di instaforex ada 3 jenis akaun shj.standard,cent dan eurica

abu1985 06-03-2018 11:50 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14130)
instaforex ada menyediakan perkhidmatan untuk menutup posisi order dengan menggunakan telefon atau email . hanya hubungi support instaforex untuk berbuat demikian

jika sabtu ahad boleh tak utk close posisi

InstaForex Shah Alam 07-03-2018 03:50 PM

PEMENANG SIRI PERTANDINGAN INSTAFOREX YANG LAIN DIUMUMKAN

https://www.instaforex.com/i/img/com...ault_img_1.png

Keputusan langkah-langkah terbaru dari persaingan InstaForex telah disimpulkan. Kami bersedia menamakan para pemenang pertandingan berikut: One Million Option, InstaForex Sniper, Trader Trader, FX-1 Rally, dan Real Scalping. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang mengenai hasil yang hebat dan ingin peserta lain mencari nama mereka dalam pencapaian seterusnya. Cepat atau lambat, nasib akan berada di pihak anda!

One Million Option
Pertandingan InstaForex One Million Option, yang dikasihi oleh pedagang, mengumpulkan banyak peserta pada setiap pusingan. Mereka bersaing sengit untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Kali ini Victor Pichkur menunjukkan hasil terbaik dalam peringkat baru-baru ini. Langkah seterusnya akan bermula dari 12 Mac, 2018 hingga 16 Mac, 2018.

InstaForex Sniper
Pedagang terpantas dan paling tepat mengambil bahagian dalam persaingan InstaForex Sniper yang ingin memenangi hadiah utama. Menurut keputusan peringkat baru-baru ini, Aleksandr Meshcheryakov adalah yang terbaik. Pusingan peraduan akan bermula pada 12 Mac 2018 dan berakhir pada 16 Mac, 2018.

FX-1 Rally
Anna Mylnikova menunjukkan prestasi yang terbaik dalam pertandingan FX-1 Rally yang baru-baru ini, membuktikan kemahiran dagangan dan reaksi yang tajam dan menjadikan dirinya sebagai hadiah untuk 8 Mac. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan memintanya untuk meraih kemenangan di peringkat masa depan daripada pertandingan RX FX-1. Sekiranya anda mempunyai persaingan yang sengit dan bersedia untuk perlumbaan yang menarik, dialu-alukan untuk memulakan pusingan FX-1 Rally! Anda boleh mendaftar untuk perhimpunan terdekat yang akan berlangsung dari 00:00 9 Mac 2018 hingga 23:59 9 Mac 2018.

Lucky Trader
Jika anda berjaya berdagang dengan sempurna dalam masa dua minggu, anda akan dapat memenangi pertandingan Lucky Trader, seperti Joao Antonio Ribeiro Dias Marinho de Mesquita dari Portugal melakukannya. Pedagang menunjukkan kemahiran yang sangat baik dan hasil terbaik di kalangan ratusan peserta lain. Tahniah kepada pemenang dan semoga berjaya! Peringkat seterusnya pertandingan Lucky Trader akan diadakan dari 19 Mac, 2018 hingga 30 Mac, 2018.

Real Scalping

Dagangan jangka pendek adalah proses yang agak rumit yang memerlukan perhatian yang sangat dekat. Kadang-kadang pedagang kurang perhatian, tumpuan, dan kelajuan tindak balas untuk berjaya dalam pertandingan Real Scalping. Walau bagaimanapun, Victor L Simbar memaparkan semua ciri-ciri ini dan meraih tempat pertama. InstaForex mengucapkan selamat kepada pemenang dan menjemput pedagang lain untuk mencuba tangan mereka di peraduan ini. Semua orang yang bersedia menguji kemahiran mereka boleh mendaftar untuk pertandingan Real Scalping di laman web rasmi InstaForex. Pertandingan seterusnya akan berlangsung dari 2 April, 2018 hingga 27 April, 2018.

Ketahui lebih lanjut mengenai pertandingan

Foto dan komen para finalis

https://www.instaforex.com/company_news/10623.html

Michael scotfield 07-03-2018 07:14 PM

Quote:

Originally Posted by InstaForex Shah Alam (Post 14162)
PEMENANG SIRI PERTANDINGAN INSTAFOREX YANG LAIN DIUMUMKAN

https://www.instaforex.com/i/img/com...ault_img_1.png

Keputusan langkah-langkah terbaru dari persaingan InstaForex telah disimpulkan. Kami bersedia menamakan para pemenang pertandingan berikut: One Million Option, InstaForex Sniper, Trader Trader, FX-1 Rally, dan Real Scalping. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang mengenai hasil yang hebat dan ingin peserta lain mencari nama mereka dalam pencapaian seterusnya. Cepat atau lambat, nasib akan berada di pihak anda!

One Million Option
Pertandingan InstaForex One Million Option, yang dikasihi oleh pedagang, mengumpulkan banyak peserta pada setiap pusingan. Mereka bersaing sengit untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Kali ini Victor Pichkur menunjukkan hasil terbaik dalam peringkat baru-baru ini. Langkah seterusnya akan bermula dari 12 Mac, 2018 hingga 16 Mac, 2018.

InstaForex Sniper
Pedagang terpantas dan paling tepat mengambil bahagian dalam persaingan InstaForex Sniper yang ingin memenangi hadiah utama. Menurut keputusan peringkat baru-baru ini, Aleksandr Meshcheryakov adalah yang terbaik. Pusingan peraduan akan bermula pada 12 Mac 2018 dan berakhir pada 16 Mac, 2018.

FX-1 Rally
Anna Mylnikova menunjukkan prestasi yang terbaik dalam pertandingan FX-1 Rally yang baru-baru ini, membuktikan kemahiran dagangan dan reaksi yang tajam dan menjadikan dirinya sebagai hadiah untuk 8 Mac. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan memintanya untuk meraih kemenangan di peringkat masa depan daripada pertandingan RX FX-1. Sekiranya anda mempunyai persaingan yang sengit dan bersedia untuk perlumbaan yang menarik, dialu-alukan untuk memulakan pusingan FX-1 Rally! Anda boleh mendaftar untuk perhimpunan terdekat yang akan berlangsung dari 00:00 9 Mac 2018 hingga 23:59 9 Mac 2018.

Lucky Trader
Jika anda berjaya berdagang dengan sempurna dalam masa dua minggu, anda akan dapat memenangi pertandingan Lucky Trader, seperti Joao Antonio Ribeiro Dias Marinho de Mesquita dari Portugal melakukannya. Pedagang menunjukkan kemahiran yang sangat baik dan hasil terbaik di kalangan ratusan peserta lain. Tahniah kepada pemenang dan semoga berjaya! Peringkat seterusnya pertandingan Lucky Trader akan diadakan dari 19 Mac, 2018 hingga 30 Mac, 2018.

Real Scalping

Dagangan jangka pendek adalah proses yang agak rumit yang memerlukan perhatian yang sangat dekat. Kadang-kadang pedagang kurang perhatian, tumpuan, dan kelajuan tindak balas untuk berjaya dalam pertandingan Real Scalping. Walau bagaimanapun, Victor L Simbar memaparkan semua ciri-ciri ini dan meraih tempat pertama. InstaForex mengucapkan selamat kepada pemenang dan menjemput pedagang lain untuk mencuba tangan mereka di peraduan ini. Semua orang yang bersedia menguji kemahiran mereka boleh mendaftar untuk pertandingan Real Scalping di laman web rasmi InstaForex. Pertandingan seterusnya akan berlangsung dari 2 April, 2018 hingga 27 April, 2018.

Ketahui lebih lanjut mengenai pertandingan

Foto dan komen para finalis

https://www.instaforex.com/company_news/10623.html

Tahniah kpd pemenang contest instaforex

azam575 07-03-2018 10:36 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14152)
jika sabtu ahad boleh tak utk close posisi

sabtu dan ahad market forex tutup tuan. hanya market crptocurrency jer yang aktif

abu1985 07-03-2018 10:37 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14164)
sabtu dan ahad market forex tutup tuan. hanya market crptocurrency jer yang aktif

baru tahu cryto market yg aktif jd sabtu ahad masih boleh trade ke


All times are GMT +8. The time now is 05:57 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © SPH Magazines Pte Ltd. All rights reserved.