www.hardwarezone.com.my


www.hardwarezone.com.my (https://forums.hardwarezone.com.my/index.php)
-   Off-Topic Discussion (https://forums.hardwarezone.com.my/forumdisplay.php?f=58)
-   -   InstaForex - Company News (https://forums.hardwarezone.com.my/showthread.php?t=9317)

abu1985 21-03-2018 10:57 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14213)
untuk maklumat lanjut tuanboleh hubungi support online instaforex

bagaimana nak contact support instaforex melalui whatsap...Whatsapp:
+447418450528

mcm mn nak masukkan dalam hp

azam575 22-03-2018 08:20 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14215)
bagaimana nak contact support instaforex melalui whatsap...Whatsapp:
+447418450528

mcm mn nak masukkan dalam hp

masukkan sebagai new contact di telefon . dan secara automatik kan boleh whatsapp

Michael scotfield 22-03-2018 10:58 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14217)
masukkan sebagai new contact di telefon . dan secara automatik kan boleh whatsapp

Bila waktu kita boleh berhubung dgn instaforex suppport ye tuan?

abu1985 22-03-2018 11:52 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14217)
masukkan sebagai new contact di telefon . dan secara automatik kan boleh whatsapp

saya dah cuba tak boleh la... tu yg tanya di sini

azam575 23-03-2018 08:05 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14219)
Bila waktu kita boleh berhubung dgn instaforex suppport ye tuan?

jika di laman web instaforex adalah isnin hingga jumaat waktu rusia di galakkan berhubung

Michael scotfield 23-03-2018 08:21 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14224)
jika di laman web instaforex adalah isnin hingga jumaat waktu rusia di galakkan berhubung

Jika berhubung dgn support instaforex melalui wasap pula?

abu1985 24-03-2018 12:07 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14225)
Jika berhubung dgn support instaforex melalui wasap pula?

saya rasa melalui waap lebih cepatkan

Michael scotfield 26-03-2018 06:21 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14226)
saya rasa melalui waap lebih cepatkan

Tuan sudah dpt berhubung support instaforex melalui wasap ke?

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14220)
saya dah cuba tak boleh la... tu yg tanya di sini


azam575 26-03-2018 09:42 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14225)
Jika berhubung dgn support instaforex melalui wasap pula?

saya belum pernah cuba hubungi melalui wasap. biasa hanya melalui online support

abu1985 26-03-2018 11:05 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14228)
Tuan sudah dpt berhubung support instaforex melalui wasap ke?

saya berhubung melalui skype.. pun cepat jugak response

Michael scotfield 27-03-2018 06:45 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14230)
saya berhubung melalui skype.. pun cepat jugak response

Bagaimana utk berhubung staff instaforex melalui skype pula tuan?

azam575 27-03-2018 10:20 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14233)
Bagaimana utk berhubung staff instaforex melalui skype pula tuan?

saya pernah sekali berhubung menggunakan skype tapi bukan melalui sykpe call la .... biasa saya tanya online support

abu1985 27-03-2018 11:57 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14234)
saya pernah sekali berhubung menggunakan skype tapi bukan melalui sykpe call la .... biasa saya tanya online support

oo yer ker... tu la klw skype kadang2 pun lambat jugak reply

Michael scotfield 28-03-2018 09:29 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14234)
saya pernah sekali berhubung menggunakan skype tapi bukan melalui sykpe call la .... biasa saya tanya online support

Tak dikenakan cas ke tuan beehubung staf instaforex melalui skype?

azam575 28-03-2018 11:15 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14239)
Tak dikenakan cas ke tuan beehubung staf instaforex melalui skype?

kalau guna skype call rasanya boleh minta instaforex callback jadi tak kena cas la kita


All times are GMT +8. The time now is 05:57 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © SPH Magazines Pte Ltd. All rights reserved.