www.hardwarezone.com.my


www.hardwarezone.com.my (https://forums.hardwarezone.com.my/index.php)
-   Off-Topic Discussion (https://forums.hardwarezone.com.my/forumdisplay.php?f=58)
-   -   InstaForex - Company News (https://forums.hardwarezone.com.my/showthread.php?t=9317)

abu1985 29-03-2018 12:16 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14240)
kalau guna skype call rasanya boleh minta instaforex callback jadi tak kena cas la kita

biasa mereka akan direct call guna hp terus nnt boleh request kat support -- callback

Michael scotfield 29-03-2018 07:00 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14240)
kalau guna skype call rasanya boleh minta instaforex callback jadi tak kena cas la kita

Berapa lama masa di ambil utk instaforex callback ye tuan?boleh kita set kan time tak,takut pula dia call waktu kita tidur

InstaForex Shah Alam 29-03-2018 01:50 PM

KEPUTUSAN EMPAT PERINGKAT PERADUAN DARI INSTAFOREX DISIMPULKAN

https://www.instaforex.com/i/img/com...ault_img_1.png

Pemenang empat pertandingan dari InstaForex ditentukan. Kali ini, kami bersedia menamakan yang terbaik dalam peraduan berikut: One Million Option, InstaForex Sniper, FX-1 Rally, dan Lucky Trader. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang-pemenang peringkat tetap pada keputusan cemerlang dan ingin peserta lain untuk mencari nama mereka dalam pencapaian peraduan seterusnya.

One Million Option from InstaForex
One Million Option adalah pertandingan yang sangat popular yang diadakan oleh InstaForex. Setiap langkah mengumpulkan banyak peserta yang bertanding dengan tajuk pedagang pilihan terbaik. Berikutan keputusan peringkat regular pertandingan, hasil terbaik ditunjukkan oleh Anatoly Yurevich Shevchenko. Kami ingin mengingatkan anda bahawa tahap One Million Option dari InstaForex akan diadakan tidak lama lagi - dari 2 April, 2018 hingga 6 April 2018.

InstaForex Sniper
Pedagang yang paling canggih dan paling cepat bersaing dalam pertandingan InstaForex Sniper. Menurut keputusan peringkat terakhir InstaForex Sniper, Alexander Anatolyevich Nefyodov ternyata menjadi yang terbaik. Ingat bahawa peringkat seterusnya pertandingan InstaForex Sniper akan diadakan dari 2 April, 2018 hingga 6 April 2018.

Lucky Trader
Tangan mantap, kepala yang sejuk, dan kepekatan pada kejayaan adalah asas untuk kemenangan dan hasil yang sempurna dalam dua minggu Lucky Trader marathon. Sekiranya anda dapat menghabiskan dua minggu dagangan dengan sempurna dalam rangka peraduan Lucky Trader, seperti yang dilakukan Alexander Alexander Nikolayevich Remenyuk, anda juga akan mendapat kesempatan untuk menjadi pemenang salah satu tahapan. Ingat bahawa peringkat seterusnya peraduan akan diadakan dari 2 April, 2018 hingga 13 April, 2018.

FX-1 Rally
Prestasi terbaik semasa FX-1 Rally peringkat biasa ditunjukkan oleh Jalpinkumar V Khira, seorang pedagang dari India, yang mampu menunjukkan kualiti perdagangan dan perlumbaan yang cemerlang. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang mengenai prestasi cemerlang dan ingin dia mengesahkan reputasi juruterbang terbaik dalam peringkat seterusnya dalam peraduan FX-1 Rally. Jika anda memerlukan pertempuran yang rapat dan anda sudah bersedia untuk mengambil bahagian dalam perlumbaan yang menakjubkan ke puncak, kemudian dialu-alukan untuk memulakan peringkat tetap FX-1 Rally! Anda boleh mendaftar dan menyertai perlumbaan seterusnya yang akan diadakan dari 00:00 6 April 2018 hingga 23:59 6 April 2018.

Ketahui lebih lanjut mengenai pertandingan
Foto dan komen para finalis

https://www.instaforex.com/company_news/10672.html

azam575 29-03-2018 11:19 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14241)
biasa mereka akan direct call guna hp terus nnt boleh request kat support -- callback

instaforex memang terbaik. siap ada perkhidmatan callback servis

abu1985 29-03-2018 11:32 PM

Quote:

Originally Posted by InstaForex Shah Alam (Post 14245)
KEPUTUSAN EMPAT PERINGKAT PERADUAN DARI INSTAFOREX DISIMPULKAN

https://www.instaforex.com/i/img/com...ault_img_1.png

Pemenang empat pertandingan dari InstaForex ditentukan. Kali ini, kami bersedia menamakan yang terbaik dalam peraduan berikut: One Million Option, InstaForex Sniper, FX-1 Rally, dan Lucky Trader. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang-pemenang peringkat tetap pada keputusan cemerlang dan ingin peserta lain untuk mencari nama mereka dalam pencapaian peraduan seterusnya.

One Million Option from InstaForex
One Million Option adalah pertandingan yang sangat popular yang diadakan oleh InstaForex. Setiap langkah mengumpulkan banyak peserta yang bertanding dengan tajuk pedagang pilihan terbaik. Berikutan keputusan peringkat regular pertandingan, hasil terbaik ditunjukkan oleh Anatoly Yurevich Shevchenko. Kami ingin mengingatkan anda bahawa tahap One Million Option dari InstaForex akan diadakan tidak lama lagi - dari 2 April, 2018 hingga 6 April 2018.

InstaForex Sniper
Pedagang yang paling canggih dan paling cepat bersaing dalam pertandingan InstaForex Sniper. Menurut keputusan peringkat terakhir InstaForex Sniper, Alexander Anatolyevich Nefyodov ternyata menjadi yang terbaik. Ingat bahawa peringkat seterusnya pertandingan InstaForex Sniper akan diadakan dari 2 April, 2018 hingga 6 April 2018.

Lucky Trader
Tangan mantap, kepala yang sejuk, dan kepekatan pada kejayaan adalah asas untuk kemenangan dan hasil yang sempurna dalam dua minggu Lucky Trader marathon. Sekiranya anda dapat menghabiskan dua minggu dagangan dengan sempurna dalam rangka peraduan Lucky Trader, seperti yang dilakukan Alexander Alexander Nikolayevich Remenyuk, anda juga akan mendapat kesempatan untuk menjadi pemenang salah satu tahapan. Ingat bahawa peringkat seterusnya peraduan akan diadakan dari 2 April, 2018 hingga 13 April, 2018.

FX-1 Rally
Prestasi terbaik semasa FX-1 Rally peringkat biasa ditunjukkan oleh Jalpinkumar V Khira, seorang pedagang dari India, yang mampu menunjukkan kualiti perdagangan dan perlumbaan yang cemerlang. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang mengenai prestasi cemerlang dan ingin dia mengesahkan reputasi juruterbang terbaik dalam peringkat seterusnya dalam peraduan FX-1 Rally. Jika anda memerlukan pertempuran yang rapat dan anda sudah bersedia untuk mengambil bahagian dalam perlumbaan yang menakjubkan ke puncak, kemudian dialu-alukan untuk memulakan peringkat tetap FX-1 Rally! Anda boleh mendaftar dan menyertai perlumbaan seterusnya yang akan diadakan dari 00:00 6 April 2018 hingga 23:59 6 April 2018.

Ketahui lebih lanjut mengenai pertandingan
Foto dan komen para finalis

https://www.instaforex.com/company_news/10672.html

tahniah kepada pemenang jomjoint contest demo pun ada:s12::s12:

Michael scotfield 30-03-2018 06:48 AM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14247)
tahniah kepada pemenang jomjoint contest demo pun ada:s12::s12:

Ada lg ke contest instaforex ni tuan?

azam575 30-03-2018 07:11 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14248)
Ada lg ke contest instaforex ni tuan?

pertandingan akaun demo ini setiap minggu tuan. tuan daftar hari ini dan akan bertanding pada minggu hadapan

abu1985 31-03-2018 12:03 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14255)
pertandingan akaun demo ini setiap minggu tuan. tuan daftar hari ini dan akan bertanding pada minggu hadapan


sabtu ahad ada masa lagi janji sebelum pukul 5 pagi mt4 open

instafx_N9 02-04-2018 11:30 AM

Perubahan pada waktu dagangan untuk 30.03.2018 dan 02.04.2018 disebabkan Cuti "Easter"
 
Perubahan pada waktu dagangan untuk 30.03.2018 dan 02.04.2018 disebabkan Cuti "Easter"

http://i66.tinypic.com/2a9cn55.jpg

Keutamaan utama kami adalah untuk menyediakan keadaan yang sempurna untuk perdagangan yang mudah dan menguntungkan, oleh itu, kami memaklumkan kepada anda tentang perubahan dalam jadual perdagangan untuk 30.03.2018 dan 02.04.2018.

30.03. - Tiada perdagangan spot untuk semua logam, niaga hadapan, stok, dan indeks.

02.04. - Dagangan dijalankan seperti biasa untuk semua instrumen, kecuali indeks #FTSE, #HSI, dan #DAX. Ini tidak akan tersedia sepanjang hari.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10684.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Michael scotfield 02-04-2018 08:43 PM

Quote:

Originally Posted by instafx_N9 (Post 14257)
Perubahan pada waktu dagangan untuk 30.03.2018 dan 02.04.2018 disebabkan Cuti "Easter"

http://i66.tinypic.com/2a9cn55.jpg

Keutamaan utama kami adalah untuk menyediakan keadaan yang sempurna untuk perdagangan yang mudah dan menguntungkan, oleh itu, kami memaklumkan kepada anda tentang perubahan dalam jadual perdagangan untuk 30.03.2018 dan 02.04.2018.

30.03. - Tiada perdagangan spot untuk semua logam, niaga hadapan, stok, dan indeks.

02.04. - Dagangan dijalankan seperti biasa untuk semua instrumen, kecuali indeks #FTSE, #HSI, dan #DAX. Ini tidak akan tersedia sepanjang hari.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10684.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Terima kasih tuan atas makluman bekenaan instaforex

azam575 02-04-2018 11:19 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14256)
sabtu ahad ada masa lagi janji sebelum pukul 5 pagi mt4 open

Jika trade bitcoin , sabtu dan ahad juga boleh trade tuan

abu1985 02-04-2018 11:24 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14260)
Jika trade bitcoin , sabtu dan ahad juga boleh trade tuan

betul ker baru tahu tp pergerakannya active tk

Michael scotfield 03-04-2018 05:19 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14261)
betul ker baru tahu tp pergerakannya active tk

Sentiasa aktif tuan,sebab tu spread 15000pip di instaforex

azam575 03-04-2018 09:28 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14265)
Sentiasa aktif tuan,sebab tu spread 15000pip di instaforex

pergerakannya sangat agresif sehingga instaforex menurunkan nilai leverage kepada 1:50 ... maknanya margin yang besar diperlukan untuk buka 1 lot

abu1985 04-04-2018 12:25 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14266)
pergerakannya sangat agresif sehingga instaforex menurunkan nilai leverage kepada 1:50 ... maknanya margin yang besar diperlukan untuk buka 1 lot

tu la tuan bila la bitcoint ni nak naik ni...masih belum ada tanda2 nak naik lagi


All times are GMT +8. The time now is 04:17 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © SPH Magazines Pte Ltd. All rights reserved.