www.hardwarezone.com.my


www.hardwarezone.com.my (https://forums.hardwarezone.com.my/index.php)
-   Off-Topic Discussion (https://forums.hardwarezone.com.my/forumdisplay.php?f=58)
-   -   InstaForex - Company News (https://forums.hardwarezone.com.my/showthread.php?t=9317)

Michael scotfield 13-12-2018 11:31 AM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 15202)
live support chat di laman web utama instaforex pun dah ada bahasa malaysia sekarang tuan

Menunjukkan instaforex mempunyai client pelbagai negara

Michael scotfield 13-12-2018 10:24 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 15203)
penting bagi para traders memahami peraturan2 yg ada di instaforex supaya boleh disesuaikan dengan strategi mereka

Perlu meneliti sebelum claim bonus dr instaforex

azam575 13-12-2018 11:56 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15204)
Menunjukkan instaforex mempunyai client pelbagai negara

jom sertai pertandingan akaun demo instaforex. dapatkan senarai pertandingan di instaforex.com

|||||| 14-12-2018 09:12 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15206)
Perlu meneliti sebelum claim bonus dr instaforex

betul tuan, tak susah nak memahami terma dan syarat yg ditetapkan kerana instaforex menyediakan pelbagai pilihan bahasa

|||||| 14-12-2018 09:13 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15197)
instaforex ada mengenakan beberapa syarat untuk scalping dan new trade. info lanjut di laman web rasmi instaforex.com

tiada mesalah untuk trade scalping atau news di instaforex asalkan kita mematuhi peraturan dan syarat yg telah ditetapkan

Michael scotfield 14-12-2018 08:54 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 15209)
tiada mesalah untuk trade scalping atau news di instaforex asalkan kita mematuhi peraturan dan syarat yg telah ditetapkan

Apa syarat instaforex tersebut tuan...

azam575 14-12-2018 11:54 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15212)
Apa syarat instaforex tersebut tuan...

trade perlu close order selepas 5 minit tapi boleh sahaja close bawah 5 minit .. jangan kerap sangat. nanti akaun kena beku

|||||| 17-12-2018 03:34 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15213)
trade perlu close order selepas 5 minit tapi boleh sahaja close bawah 5 minit .. jangan kerap sangat. nanti akaun kena beku

maksudnya instaforex bukan melarang tapi tidak menggalakkan la tu. Baru sy faham tuan..

|||||| 17-12-2018 03:35 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15206)
Perlu meneliti sebelum claim bonus dr instaforex

sy cadangkan pelanggan instaforex ambil bonus 30% sahaja dan gabungkannya dengan bonus kelab sekali jika perlu

azam575 17-12-2018 11:36 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 15217)
sy cadangkan pelanggan instaforex ambil bonus 30% sahaja dan gabungkannya dengan bonus kelab sekali jika perlu

untuk jadi ahli kelab instaforex, daftar di pejabat perwakilan instaforex di negeri masing masing

Michael scotfield 18-12-2018 07:30 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15213)
trade perlu close order selepas 5 minit tapi boleh sahaja close bawah 5 minit .. jangan kerap sangat. nanti akaun kena beku

Nampaknya instaforex masih ada sifat toleransi disitu

|||||| 18-12-2018 11:19 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15220)
Nampaknya instaforex masih ada sifat toleransi disitu

boleh di bawa berbincang instaforex ni, kalau tak melanggar sebarang syarat insyaAllah ok je

|||||| 18-12-2018 11:20 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15218)
untuk jadi ahli kelab instaforex, daftar di pejabat perwakilan instaforex di negeri masing masing

daftar di pejbat perwakilan berdekatan boleh dapat kad terus, kalau dari kabinet pelanggan instaforex kena tunggu di pos

InstaForex Shah Alam 18-12-2018 04:19 PM

PASUKAN INSTAFOREX LOPRAIS DI LALUAN KE DAKAR 2019

Rali Dakar 2019 akan bermula dalam beberapa minggu. Aleš Loprais, pelayar Sepanyolnya, Ferran Marco Alcayna, dan ketua mekanik Petr Pokora akan mengadakan serbuan pada 6 Januari di Lima. Pasukan perlumbaan perlu melalui 10 peringkat dalam kategori trak.

Pasukan itu telah memperhalusi Tatra mereka di bengkel di bandar Frenštát pod Radhoštěm sehingga berlepas. Akhirnya, Pasukan InstaForex Loprais pergi ke Le Havre, Perancis, untuk mengatur beberapa formaliti pentadbiran. Di sana, mereka akan memulakan kapal untuk berlayar ke Peru.

"Sekiranya kami diberi satu minggu lagi untuk persiapan, kami akan terus bekerja di dalam kereta kerana ada yang perlu dilakukan. Pembangunan perlumbaan Tatra kami adalah rutin harian kami dan ia adalah proses jangka panjang. Walaupun armada kami menuju ke Amerika, saya telah berpindah ke Dubai untuk berlatih di bukit pasir hingga akhir bulan sebagai penganjur Rali Dakar menjanjikan kira-kira 70 peratus pasir. "

Aleš Loprais memulakan kerjaya Dakar pada tahun 2006 sebagai pelayar untuk bapa saudaranya yang terkenal. Sejak itu, Aleš tidak terlepas perhimpunan tunggal. Pada keseluruhannya, beliau telah mengambil bahagian dalam 12 perlumbaan Dakar, memenangi 9 peringkat, dan selesai 5 kali dalam keseluruhan 10 peringkat. Pada awal Januari, trak Tatra dari InstaForex Loprais Team yang mempunyai nombor 507 akan menghadapi cabaran perlumbaan.

https://forex-images.ifxdb.com/compa...kar%202019.jpg

https://www.instaforex.com/company_news/11456.html

Michael scotfield 18-12-2018 11:45 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 15222)
daftar di pejbat perwakilan berdekatan boleh dapat kad terus, kalau dari kabinet pelanggan instaforex kena tunggu di pos

Sungguh mudah utk menjadi ahli instaforex


All times are GMT +8. The time now is 10:55 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © SPH Magazines Pte Ltd. All rights reserved.