www.hardwarezone.com.my


www.hardwarezone.com.my (https://forums.hardwarezone.com.my/index.php)
-   Off-Topic Discussion (https://forums.hardwarezone.com.my/forumdisplay.php?f=58)
-   -   InstaForex - Company News (https://forums.hardwarezone.com.my/showthread.php?t=9317)

|||||| 17-10-2018 11:20 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14886)
instaforex online supporter ada juga dalam bahasa melayu. jadi pastikan guna bahasa malaysia di website instaforex

kat mana nak cari online supporter Instaforex ni ya tuan

Michael scotfield 17-10-2018 08:27 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14886)
instaforex online supporter ada juga dalam bahasa melayu. jadi pastikan guna bahasa malaysia di website instaforex

Untung trader malaysia kerana instaforex menyediakan perkhidmatan tersebut

azam575 17-10-2018 10:09 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14892)
kat mana nak cari online supporter Instaforex ni ya tuan

mudah saja layari laman web rasmi instaforex.com

|||||| 18-10-2018 10:15 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14895)
mudah saja layari laman web rasmi instaforex.com

terima kasih tuan, nanti sy ke laman web rasmi Instaforex jika perlu berurusan dengan online supporter

|||||| 18-10-2018 10:16 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14894)
Untung trader malaysia kerana instaforex menyediakan perkhidmatan tersebut

kelebihan Instaforex adalah mereka menyediakan perkhidmatan yang menyeluruh di dalam perkhidmatan. One stop service center tak perlu ke mana2 lagi

azam575 18-10-2018 08:24 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14899)
kelebihan Instaforex adalah mereka menyediakan perkhidmatan yang menyeluruh di dalam perkhidmatan. One stop service center tak perlu ke mana2 lagi

semua ada dalam satu kabinet klien instaforex. kebanyakan perkhidmatan di aktifkan di kabinet sahaja

Michael scotfield 18-10-2018 10:04 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14895)
mudah saja layari laman web rasmi instaforex.com

Boleh pilih bahasa pilihan semasa berurusan dgn support instaforex

|||||| 19-10-2018 10:49 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14905)
Boleh pilih bahasa pilihan semasa berurusan dgn support instaforex

rakyat Malaysia tak perlu risau, ada pilihan bahasa Melayu di kabinet pelanggan Instaforex

|||||| 19-10-2018 10:57 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14904)
semua ada dalam satu kabinet klien instaforex. kebanyakan perkhidmatan di aktifkan di kabinet sahaja

perlu bagi pelanggan mahirkan diri dengan kabinet pelanggan Instaforex ni bagi memudahkan segala urusan mereka nanti

Michael scotfield 19-10-2018 09:37 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14906)
rakyat Malaysia tak perlu risau, ada pilihan bahasa Melayu di kabinet pelanggan Instaforex

Layanan instaforex terhadap pelanggan mmg profesional

azam575 19-10-2018 10:18 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14907)
perlu bagi pelanggan mahirkan diri dengan kabinet pelanggan Instaforex ni bagi memudahkan segala urusan mereka nanti

trader boleh aktifkan pelbagai perkhidmatan instaforex disana.

|||||| 22-10-2018 10:40 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14910)
trader boleh aktifkan pelbagai perkhidmatan instaforex disana.

pengaktifan dilakukan secara automatik melalui kabinet pelanggan Instaforex tanpa perlu menunggu

|||||| 22-10-2018 10:42 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14909)
Layanan instaforex terhadap pelanggan mmg profesional

penting bagi pelanggan mendapatkan layanan setaraf begini dan Instaforex menyediakan perkhidmatan yg menyeluruh

InstaForex Shah Alam 22-10-2018 04:51 PM

MAZDA 6 UNTUK MALAYSIA DARI INSTAFOREX

https://forex-images.ifxdb.com/compa...mazda_2019.jpg

Kereta mewah terbaru Mazda 6 Sedan boleh menjadi milik anda - Jadikan impian anda satu kenyataan.

Syarikat InstaForex mengumumkan cabutan bertuah yang merupakan sebuah kereta mewah terbaru Mazda 6 sedan.

Peraduan ini akan diadakan dari 15 Oktober 2018 sehingga 18 Oktober 2019. Sepanjang tempoh itu, anda boleh turut serta mengikuti kempen Mazda 6 yang telah dianjurkan.

Apa yang anda perlukan adalah:

1. Pendaftaran,

2. Membuat deposit sekurang-kurangnya AS $ 1,000 ke akaun baru atau sedia ada anda; AS $ 500, jika anda seorang ahli kelab.

Kemudian sistem akan secara automatik menambah anda ke dalam senarai calon untuk penerima hadiah utama. Jika anda ingin meningkatkan peluang anda untuk menang, buka beberapa akaun sebanyak yang boleh! Syarikat tidak akan mengehadkan bilangan akaun yang dibuka.

Jadi daftarkan sekarang!

https://www.instaforex.com/ms/company_news/11297.html

Michael scotfield 22-10-2018 09:26 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14910)
trader boleh aktifkan pelbagai perkhidmatan instaforex disana.

Byk kemudahan disediakan di cabinet instaforex, menjadikan proses lebih cepat dan teratur

azam575 22-10-2018 10:41 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14929)
Byk kemudahan disediakan di cabinet instaforex, menjadikan proses lebih cepat dan teratur

paling penting, trader perlu aktifkan sistem keselamatan 2 langkah .. aktifkan di kabinet klien instaforex mereka

|||||| 23-10-2018 01:50 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14930)
paling penting, trader perlu aktifkan sistem keselamatan 2 langkah .. aktifkan di kabinet klien instaforex mereka

mudah sahaja nak aktifkan melalui kabinet pelanggan Instaforex tu, semuanya secara instant sahaja

|||||| 23-10-2018 01:52 PM

Quote:

Originally Posted by InstaForex Shah Alam (Post 14928)
MAZDA 6 UNTUK MALAYSIA DARI INSTAFOREX

https://forex-images.ifxdb.com/compa...mazda_2019.jpg

Kereta mewah terbaru Mazda 6 Sedan boleh menjadi milik anda - Jadikan impian anda satu kenyataan.

Syarikat InstaForex mengumumkan cabutan bertuah yang merupakan sebuah kereta mewah terbaru Mazda 6 sedan.

Peraduan ini akan diadakan dari 15 Oktober 2018 sehingga 18 Oktober 2019. Sepanjang tempoh itu, anda boleh turut serta mengikuti kempen Mazda 6 yang telah dianjurkan.

Apa yang anda perlukan adalah:

1. Pendaftaran,

2. Membuat deposit sekurang-kurangnya AS $ 1,000 ke akaun baru atau sedia ada anda; AS $ 500, jika anda seorang ahli kelab.

Kemudian sistem akan secara automatik menambah anda ke dalam senarai calon untuk penerima hadiah utama. Jika anda ingin meningkatkan peluang anda untuk menang, buka beberapa akaun sebanyak yang boleh! Syarikat tidak akan mengehadkan bilangan akaun yang dibuka.

Jadi daftarkan sekarang!

https://www.instaforex.com/ms/company_news/11297.html

nampaknya pusingan terbaru pertandingan mazda 6 dari Instaforex sudah bermula. Siapakah yg akan berjaya kali ini

azam575 23-10-2018 10:43 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14931)
mudah sahaja nak aktifkan melalui kabinet pelanggan Instaforex tu, semuanya secara instant sahaja

buka akaun instaforex secara percuma .. dan explore servis yang disediakan oleh instaforex

Michael scotfield 24-10-2018 12:14 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14930)
paling penting, trader perlu aktifkan sistem keselamatan 2 langkah .. aktifkan di kabinet klien instaforex mereka

Betul tuan,sgt penting isu keselamatan akaun instaforex

|||||| 24-10-2018 10:25 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14934)
Betul tuan,sgt penting isu keselamatan akaun instaforex

isu melibatkan wang sebegini memang seharusnya dititikberatkan oleh semua orang. Instaforex dh menyediakan ciri2 ini, sayang kalau tidak digunakan

|||||| 24-10-2018 10:26 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14933)
buka akaun instaforex secara percuma .. dan explore servis yang disediakan oleh instaforex

boleh pilih untuk ambil bonus tanpa deposit dari Instaforex, hanya perlukan alamat email baru untuk memohon

azam575 24-10-2018 10:22 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14935)
isu melibatkan wang sebegini memang seharusnya dititikberatkan oleh semua orang. Instaforex dh menyediakan ciri2 ini, sayang kalau tidak digunakan

aktifkan sistem keselamatan di kabinet klien instaforex. sangat mudah

Michael scotfield 25-10-2018 02:23 AM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14936)
boleh pilih untuk ambil bonus tanpa deposit dari Instaforex, hanya perlukan alamat email baru untuk memohon

Mudah shj utk dptkan bonus dr instaforex

instafx_N9 25-10-2018 11:25 AM

Daria Kasatkina - Pemenang VTB Kremlin Cup 2018!

http://i65.tinypic.com/1zybiuw.jpg

Salah satu kejohanan WTA paling berprestij - Piala Kremlin VTB 2018 dibawa ke Moscow sekumpulan bintang bersinar Tenis dunia. Duta Besar Instaforex Daria Kasatkina yang telah memenangi gelaran pada tahun 2015 dengan dua kali bersama Elena Vesnina bertekad untuk mengulang kejayaan dalam perseorangan kali ini. Walau bagaimanapun, senarai pemain, yang termasuk ketua penarafan dunia Simona Halep, serta pemain top-10 yang lain seperti Sloane Stephens, Karolina Pliskova, dan lain-lain menjanjikan persaingan yang sangat sukar.
Kasatkina tidak mempunyai sebarang masalah dengan memasuki pusingan kedua, bagaimanapun, ia adalah satu penghujung cara yang mudah. Di pusingan kedua, Daria bertemu dengan pemain Perancis, Alize Cornet. Rusia kehilangan set pertama dan hampir kehilangan gol kedua apabila bantuan itu datang dari jurulatihnya, Phillip Dehas dari Belgium. Phillip terkenal dengan ucapan motivasi dan kali ini dia dapat mencari perkataan yang tepat lagi. Dia membandingkan Daria dengan dinding Cina yang hebat dengan satu perubahan - Daria sepatutnya menjadi dinding Rusia. Pidato ini membantu Daria untuk berubah menjadi tembok pelindung yang kuat dan menewaskan lawan dalam 3 set - 3: 6, 7: 5, 6: 4.
Selepas itu Daria harus bermain menentang rakan senegaranya Anastasia Pavlyuchenkova dan Johanna Konta dari Great Britain (Daria memenangi kedua-dua perlawanan dengan skor yang sama - 6: 4, 6: 3) dan memasuki final di mana dia menghadapi pemain Tunisia yang kuat Ons Jabeur. Pemain Tunisia mempunyai permulaan yang hebat. Tunisian memenangi set pertama - 6: 2 dan memimpin (4: 1) di tempat kedua. Sekali lagi kata-kata yang betul dari jurulatih telah menjadikan permainan terbalik. Kasatkina telah mengeluarkan set kedua pada perlawanan seri dan memperoleh kemenangan dalam satu set penentuan (6: 4) dan mengambil Piala Kremlin. Kemenangan ini membantu Daria memasuki senarai 10 teratas WTA!
InstaForex mengucapkan tahniah kepada Daria dengan kemenangan penting itu. Beliau telah menjadi duta syarikat selama lebih dari satu tahun dan ada alasan untuk mempercayai bahawa kejayaan utama akan datang!

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/11306.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

|||||| 25-10-2018 12:00 PM

Quote:

Originally Posted by instafx_N9 (Post 14941)
Daria Kasatkina - Pemenang VTB Kremlin Cup 2018!

http://i65.tinypic.com/1zybiuw.jpg

Salah satu kejohanan WTA paling berprestij - Piala Kremlin VTB 2018 dibawa ke Moscow sekumpulan bintang bersinar Tenis dunia. Duta Besar Instaforex Daria Kasatkina yang telah memenangi gelaran pada tahun 2015 dengan dua kali bersama Elena Vesnina bertekad untuk mengulang kejayaan dalam perseorangan kali ini. Walau bagaimanapun, senarai pemain, yang termasuk ketua penarafan dunia Simona Halep, serta pemain top-10 yang lain seperti Sloane Stephens, Karolina Pliskova, dan lain-lain menjanjikan persaingan yang sangat sukar.
Kasatkina tidak mempunyai sebarang masalah dengan memasuki pusingan kedua, bagaimanapun, ia adalah satu penghujung cara yang mudah. Di pusingan kedua, Daria bertemu dengan pemain Perancis, Alize Cornet. Rusia kehilangan set pertama dan hampir kehilangan gol kedua apabila bantuan itu datang dari jurulatihnya, Phillip Dehas dari Belgium. Phillip terkenal dengan ucapan motivasi dan kali ini dia dapat mencari perkataan yang tepat lagi. Dia membandingkan Daria dengan dinding Cina yang hebat dengan satu perubahan - Daria sepatutnya menjadi dinding Rusia. Pidato ini membantu Daria untuk berubah menjadi tembok pelindung yang kuat dan menewaskan lawan dalam 3 set - 3: 6, 7: 5, 6: 4.
Selepas itu Daria harus bermain menentang rakan senegaranya Anastasia Pavlyuchenkova dan Johanna Konta dari Great Britain (Daria memenangi kedua-dua perlawanan dengan skor yang sama - 6: 4, 6: 3) dan memasuki final di mana dia menghadapi pemain Tunisia yang kuat Ons Jabeur. Pemain Tunisia mempunyai permulaan yang hebat. Tunisian memenangi set pertama - 6: 2 dan memimpin (4: 1) di tempat kedua. Sekali lagi kata-kata yang betul dari jurulatih telah menjadikan permainan terbalik. Kasatkina telah mengeluarkan set kedua pada perlawanan seri dan memperoleh kemenangan dalam satu set penentuan (6: 4) dan mengambil Piala Kremlin. Kemenangan ini membantu Daria memasuki senarai 10 teratas WTA!
InstaForex mengucapkan tahniah kepada Daria dengan kemenangan penting itu. Beliau telah menjadi duta syarikat selama lebih dari satu tahun dan ada alasan untuk mempercayai bahawa kejayaan utama akan datang!

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/11306.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

tahniah diucapkan kepada duta Instaforex di atas kejayaan beliau.

|||||| 25-10-2018 12:03 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14940)
Mudah shj utk dptkan bonus dr instaforex

yang menariknya bagi sy adalah di Instaforex ni tersedia pelbagai jenis bonus untuk pelanggan pilih mengikut kehendak mereka

Michael scotfield 25-10-2018 09:26 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14942)
tahniah diucapkan kepada duta Instaforex di atas kejayaan beliau.

Kejayaan yg bermakna selaku duta instaforex

azam575 25-10-2018 10:50 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14943)
yang menariknya bagi sy adalah di Instaforex ni tersedia pelbagai jenis bonus untuk pelanggan pilih mengikut kehendak mereka

bonus instaforex boleh dipilih mengikut kesesuaian trader . yang penting kena baca terma dan syarat bonus supaya tiada masalah nak withdraw nanti

Michael scotfield 26-10-2018 09:48 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14947)
bonus instaforex boleh dipilih mengikut kesesuaian trader . yang penting kena baca terma dan syarat bonus supaya tiada masalah nak withdraw nanti

Jika mengalami permasalahan dlm terma dan syarat instaforex,aju kan shj disini

|||||| 29-10-2018 10:38 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14947)
bonus instaforex boleh dipilih mengikut kesesuaian trader . yang penting kena baca terma dan syarat bonus supaya tiada masalah nak withdraw nanti

tiap bonus ada kelebihan masing2. Pelanggan perlu memahami terma dan syarat Instaforex untuk mengetahui kesesuaiannya

|||||| 29-10-2018 10:39 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14948)
Jika mengalami permasalahan dlm terma dan syarat instaforex,aju kan shj disini

bagus rakan2 trader Instaforex di forum ini boleh membantu rakan2 yg lain jika ada mesalah

azam575 29-10-2018 09:16 PM

setiap bonus juga ada syarat2 leverage yang di benarkan . jadi trader kena alert.

Michael scotfield 30-10-2018 06:21 AM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14952)
bagus rakan2 trader Instaforex di forum ini boleh membantu rakan2 yg lain jika ada mesalah

Sgt membantu kerana ada rakan2 trader yg begitu arif tentang terma dan syarat instaforex

|||||| 30-10-2018 10:39 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14955)
Sgt membantu kerana ada rakan2 trader yg begitu arif tentang terma dan syarat instaforex

betul tuan, bukan semua org hafal segala terma dan syarat yg ada di Instaforex ni, kena saling2 mengingatkan

|||||| 30-10-2018 10:42 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14954)
setiap bonus juga ada syarat2 leverage yang di benarkan . jadi trader kena alert.

setiap bonus ada kelebihan masing2. Kena fahami dan sesuaikan dgn strategi yg nk digunakan dengan akaun Instaforex kita nanti

azam575 30-10-2018 10:11 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14957)
setiap bonus ada kelebihan masing2. Kena fahami dan sesuaikan dgn strategi yg nk digunakan dengan akaun Instaforex kita nanti

setakat ini bonus paling selamat adalah instaforex 30% dengan leverage paling tinggi 1:1000

Michael scotfield 30-10-2018 10:28 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14956)
betul tuan, bukan semua org hafal segala terma dan syarat yg ada di Instaforex ni, kena saling2 mengingatkan

Utk memahami terma dan syarat perlu penelitian terutama dlm bonus instaforex

|||||| 31-10-2018 10:13 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14960)
Utk memahami terma dan syarat perlu penelitian terutama dlm bonus instaforex

betul tu tuan, dalam apa2 keadaan pun mesti fahami sepenuhnya apa yg telah ditetapkan oleh pihak Instaforex bagi mengelakan sebarang kekeliruan nanti

|||||| 31-10-2018 10:14 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14959)
setakat ini bonus paling selamat adalah instaforex 30% dengan leverage paling tinggi 1:1000

kalau bonus2 lain di Instaforex ni leverage boleh guna tak 1:1000 mcm bonus 30% ni?

azam575 31-10-2018 11:45 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14962)
kalau bonus2 lain di Instaforex ni leverage boleh guna tak 1:1000 mcm bonus 30% ni?

setiap bonus menawarkan leverage yang berbeza dan stop out level juga berbeza

Michael scotfield 01-11-2018 06:23 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14966)
setiap bonus menawarkan leverage yang berbeza dan stop out level juga berbeza

Jika tidak mahu pening memikirkan terma dan syarat bonus,depo ke akaun instaforex seperti biasa dan tidak claim bonus

instafx_N9 01-11-2018 11:28 AM

Tiga skor pertandingan InstaForex interim di rumuskan

http://i64.tinypic.com/9anwyh.jpg

Tiga lagi skor peringkat interim pertandingan InstaForex dirumuskan. Kami bersedia untuk mengumumkan nama-nama pemenang dalam pertandingan InstaForex Sniper, One Million Option, dan FX-1 Rally. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan ingin nasib baik kepada peserta lain dalam pertandingan seterusnya.

Instaforex Sniper
Pedagang yang paling pantas dan paling tepat biasanya menang di InstaForex Sniper. Kali ini, Artem Permyakov terbukti menjadi seorang peniaga. Beliau mengalahkan peserta lain dan menjaringkan kemenangan. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan bersukacita atas pencapaiannya. Anda juga boleh mendapat kejayaan dan berjaya. Kami mengingatkan anda bahawa tahap seterusnya InstaForex Sniper berjalan dari 5 November, 2018 hingga 9 November 2018.

One Million Option
One Million Option adalah salah satu pertandingan InstaForex yang paling popular. Ia mengumpulkan sejumlah besar peserta yang berminat menghadapi cabaran. Optimis sejati bersaing untuk tajuk peniaga pilihan terbaik. Kami gembira untuk mengumumkan nama pemenang bertuah. Tatyana Zyablova meraih kemenangan. Kami mengucapkan tahniah kepadanya dan mengingatkan bahawa pertandingan opsyen One Million Option seterusnya akan diadakan dari 5 November, 2018 hingga 9 November 2018.

FX-1 Rally
Mohammad Razibul Hossain dari Bangladesh mempamerkan hasil terbaik pada peringkat terkini pertandingan FX-1 Rally. Kami membongkar pemenang dan memintanya untuk mengesahkan gelaran pelumba terbaik dalam peringkat seterusnya. Jika anda tidak takut dengan pertembungan tegang dan persaingan sihat, anda dialu-alukan untuk mengambil bahagian dalam Rali FX-1. Anda boleh mendaftar dan menyertai pertandingan seterusnya yang akan diadakan dari 00:00 2 November 2018 hingga 23:59 2 November 2018.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/11321.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

|||||| 01-11-2018 05:14 PM

Quote:

Originally Posted by instafx_N9 (Post 14968)
Tiga skor pertandingan InstaForex interim di rumuskan

http://i64.tinypic.com/9anwyh.jpg

Tiga lagi skor peringkat interim pertandingan InstaForex dirumuskan. Kami bersedia untuk mengumumkan nama-nama pemenang dalam pertandingan InstaForex Sniper, One Million Option, dan FX-1 Rally. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan ingin nasib baik kepada peserta lain dalam pertandingan seterusnya.

Instaforex Sniper
Pedagang yang paling pantas dan paling tepat biasanya menang di InstaForex Sniper. Kali ini, Artem Permyakov terbukti menjadi seorang peniaga. Beliau mengalahkan peserta lain dan menjaringkan kemenangan. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan bersukacita atas pencapaiannya. Anda juga boleh mendapat kejayaan dan berjaya. Kami mengingatkan anda bahawa tahap seterusnya InstaForex Sniper berjalan dari 5 November, 2018 hingga 9 November 2018.

One Million Option
One Million Option adalah salah satu pertandingan InstaForex yang paling popular. Ia mengumpulkan sejumlah besar peserta yang berminat menghadapi cabaran. Optimis sejati bersaing untuk tajuk peniaga pilihan terbaik. Kami gembira untuk mengumumkan nama pemenang bertuah. Tatyana Zyablova meraih kemenangan. Kami mengucapkan tahniah kepadanya dan mengingatkan bahawa pertandingan opsyen One Million Option seterusnya akan diadakan dari 5 November, 2018 hingga 9 November 2018.

FX-1 Rally
Mohammad Razibul Hossain dari Bangladesh mempamerkan hasil terbaik pada peringkat terkini pertandingan FX-1 Rally. Kami membongkar pemenang dan memintanya untuk mengesahkan gelaran pelumba terbaik dalam peringkat seterusnya. Jika anda tidak takut dengan pertembungan tegang dan persaingan sihat, anda dialu-alukan untuk mengambil bahagian dalam Rali FX-1. Anda boleh mendaftar dan menyertai pertandingan seterusnya yang akan diadakan dari 00:00 2 November 2018 hingga 23:59 2 November 2018.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/11321.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

tahniah diucapkan kepada semua pemenang pertandingan Instaforex ini.

|||||| 01-11-2018 05:16 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14967)
Jika tidak mahu pening memikirkan terma dan syarat bonus,depo ke akaun instaforex seperti biasa dan tidak claim bonus

betul tu tuan, bg sy bonus ni tak penting sangat, yg penting adalah servis2 lain yg ditawarkan oleh Instaforex seperti withdrawal dll

Michael scotfield 01-11-2018 08:14 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14970)
betul tu tuan, bg sy bonus ni tak penting sangat, yg penting adalah servis2 lain yg ditawarkan oleh Instaforex seperti withdrawal dll

Memang menjadi keutamaan instaforex memperkemaskan lg proses wd

azam575 01-11-2018 08:41 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14970)
betul tu tuan, bg sy bonus ni tak penting sangat, yg penting adalah servis2 lain yg ditawarkan oleh Instaforex seperti withdrawal dll

bonus boleh digunakan utuk kuatkan margin .. bukan untuk tambah lot .. bahaya

|||||| 02-11-2018 10:44 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14971)
Memang menjadi keutamaan instaforex memperkemaskan lg proses wd

paling penting bagi seorang trader adalah urusan withdrawal. Instaforex jika boleh buat instant withdrawal mesti lebih menarik nanti

|||||| 02-11-2018 10:45 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14972)
bonus boleh digunakan utuk kuatkan margin .. bukan untuk tambah lot .. bahaya

camne tu maksud nak kuatkan margin akaun Instaforex kita tu ya tuan?

Michael scotfield 03-11-2018 06:39 AM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 14974)
paling penting bagi seorang trader adalah urusan withdrawal. Instaforex jika boleh buat instant withdrawal mesti lebih menarik nanti

Betul tuan,jika ada ada wallet akaun instaforex pun menarik juga.tiadalah overtrade nanti


All times are GMT +8. The time now is 01:25 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © SPH Magazines Pte Ltd. All rights reserved.