www.hardwarezone.com.my


www.hardwarezone.com.my (https://forums.hardwarezone.com.my/index.php)
-   Off-Topic Discussion (https://forums.hardwarezone.com.my/forumdisplay.php?f=58)
-   -   InstaForex - Company News (https://forums.hardwarezone.com.my/showthread.php?t=9317)

|||||| 01-02-2019 09:16 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15455)
diharap pun begitu juga tuan. lagi menarik jika ada mt5 mobile

mt5 takde generic ke mcam mt4 yg instaforex boleh guna?

|||||| 01-02-2019 09:18 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15452)
Harap instaforex dpt sponsor motogp pula

sy tunggu2 instaforex sponsor sukan tempatan pula

Michael scotfield 01-02-2019 04:28 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 15458)
sy tunggu2 instaforex sponsor sukan tempatan pula

Sukan tempatan kurang liputan pula nti,berbanding motogp dgn penambahan litar dithailand dan pasukan dr petronas yg baru shj dilancarkan pd tahun ini.memang berbaloi instaforex jika sponsor

azam575 01-02-2019 11:51 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 15457)
mt5 takde generic ke mcam mt4 yg instaforex boleh guna?

saya pun tidak pasti tuan. buat masa ini trader banyak menggunakan lagi mt4

|||||| 04-02-2019 09:15 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15460)
saya pun tidak pasti tuan. buat masa ini trader banyak menggunakan lagi mt4

dah boleh mula cuba2 menggunakan terminal mt5 dari instaforex la kan

|||||| 04-02-2019 09:16 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15459)
Sukan tempatan kurang liputan pula nti,berbanding motogp dgn penambahan litar dithailand dan pasukan dr petronas yg baru shj dilancarkan pd tahun ini.memang berbaloi instaforex jika sponsor

pasukan2 tempatan seperti petronas mungkin sesuai untuk instaforex taja

azam575 04-02-2019 07:22 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 15462)
dah boleh mula cuba2 menggunakan terminal mt5 dari instaforex la kan

jom cuba sekarang mt5 . info lanjut di instaforex.com

Michael scotfield 04-02-2019 11:17 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 15463)
pasukan2 tempatan seperti petronas mungkin sesuai untuk instaforex taja

Macam mana utk salurkan pendapat pd instaforex

Michael scotfield 05-02-2019 06:29 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15464)
jom cuba sekarang mt5 . info lanjut di instaforex.com

Jika menggunakan aplikasi mt5 android mcm mana pula tuan,tak jumpa server instaforex

azam575 05-02-2019 09:35 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15467)
Jika menggunakan aplikasi mt5 android mcm mana pula tuan,tak jumpa server instaforex

buat masa ini mt5 instaforex ada untuk desktop pc. dapatkan di instaforex.com

Michael scotfield 06-02-2019 05:55 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15468)
buat masa ini mt5 instaforex ada untuk desktop pc. dapatkan di instaforex.com

Nampaknya trader yg tiada pc tidak dpt mencuba trade menggunakan mt5 instaforex

azam575 06-02-2019 11:04 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15469)
Nampaknya trader yg tiada pc tidak dpt mencuba trade menggunakan mt5 instaforex

tuan boleh bertanya kepada online support instaforex utnuk mengetahui lebih lanjut cara berdagang forex menggunakan mt5 instaforex

|||||| 07-02-2019 10:11 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15469)
Nampaknya trader yg tiada pc tidak dpt mencuba trade menggunakan mt5 instaforex

sy berharap mt5 akan mendapat lebih sokongan dari instaforex supaya mudah bagi pedagang2 nanti beralih

|||||| 07-02-2019 10:12 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15470)
tuan boleh bertanya kepada online support instaforex utnuk mengetahui lebih lanjut cara berdagang forex menggunakan mt5 instaforex

sekarang ni online support instaforex boleh berbahasa melayu, mudah pelanggan tempatan mendapatkan bantuan

instafx_N9 07-02-2019 10:40 AM

InstaForex dan HKm Zvolen menyasarkan untuk menyatakan kepimpinan

http://i64.tinypic.com/2w568vn.jpg

InstaForex berhati-hati mengawasi perkembangan dalam kejohanan liga Slovakia, salah satu kejohanan hoki ais prestij di Eropah. Alasan kepentingan istimewa itu ialah penyertaan HKm Zvolen kerana syarikat kami telah menjadi penaja kelab teratas hoki ais ini selama bertahun-tahun.
Pada masa ini, HKm Zvolen memimpin dalam kejohanan itu, mempunyai prospek yang cerah untuk kemenangan dalam kedudukan keseluruhan. Walaupun Liga Slovakia Tipsport lebih daripada separuh jalan, pemain perlu terus maju. Sesungguhnya, lebih mudah untuk memenangi perlawanan pertama daripada memastikan kepimpinan seseorang sehingga wisel pengadil penamat dalam perlawanan akhir. Sekarang pasukan dari Zvolen menghadapi cabaran yang sukar. Kedua-dua pemain dan jurulatih mereka perlu memastikan mereka mempunyai tenaga yang cukup sehingga akhir kejohanan tetapi tidak berpuas hati dengan kejayaan mereka. Wira kita memerlukan minda dan semangat yang sihat untuk memperoleh sekurang-kurangnya angka yang sama sebagai pesaing utama mereka.
InstaForex dan para pelanggannya berkongsi pengalaman serupa yang terlalu mudah untuk diberikan kepada percubaan dan dikelirukan dengan kejayaan awal. Perkara penting yang penting adalah untuk memberi fokus, sabar, dan tenang. Kami tahu bahawa setiap kejayaan, termasuk kewangan, bergantung pada kerja keras, tekad, kesabaran, dan cita-cita. Jadi, orang-orang dari pasukan Zvolen dan peniaga InstaForex mempunyai banyak persamaan. Mereka adalah pelindung tinggi, bertujuan untuk membangun dan mencapai lebih banyak.
Mari kita mengucapkan semoga maju jaya untuk pasukan hoki Zvolen kami dan semua pedagang InstaForex yang berkongsi perjalanan yang sama untuk berjaya!

Maklumat lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/11594.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Michael scotfield 07-02-2019 02:42 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15470)
tuan boleh bertanya kepada online support instaforex utnuk mengetahui lebih lanjut cara berdagang forex menggunakan mt5 instaforex

Harap tuan dpt tlg tanyakan kepada online support instaforex

azam575 07-02-2019 10:40 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15474)
Harap tuan dpt tlg tanyakan kepada online support instaforex

tuan dah cuba cari soalan FAQ di instaforex.com . kebiasaannya sorang lazim ditanya ada dibahagian tersebut

|||||| 08-02-2019 09:39 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15476)
tuan dah cuba cari soalan FAQ di instaforex.com . kebiasaannya sorang lazim ditanya ada dibahagian tersebut

bagi sy lebih senang kalau kita bercakap terus dengan online support instaforex

|||||| 08-02-2019 09:41 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15474)
Harap tuan dpt tlg tanyakan kepada online support instaforex

bagus rakan2 instaforex saling bantu membantu bila ada mesalah

instafx_N9 08-02-2019 07:21 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15465)
Macam mana utk salurkan pendapat pd instaforex

encik boleh email ke bahagian support@instaforex.com sekiranya encik mempunyai pendapat yang ingin encik ajukan.

Michael scotfield 08-02-2019 10:08 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15476)
tuan dah cuba cari soalan FAQ di instaforex.com . kebiasaannya sorang lazim ditanya ada dibahagian tersebut

Jika tidak terdapat di bahagian faq instaforex cmna tuan

azam575 08-02-2019 10:20 PM

Quote:

Originally Posted by instafx_N9 (Post 15479)
encik boleh email ke bahagian support@instaforex.com sekiranya encik mempunyai pendapat yang ingin encik ajukan.

terima kasih tuan, jom salurkan pendapat anda ke instaforex

|||||| 11-02-2019 09:15 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15481)
terima kasih tuan, jom salurkan pendapat anda ke instaforex

alhamdulillah nampaknya instaforex dh mengorak langkah ke arah withdrawal yg pantas.

|||||| 11-02-2019 09:17 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15480)
Jika tidak terdapat di bahagian faq instaforex cmna tuan

sy sarankan cuba berhubung dengan live support di laman web instaforex, mereka boleh berbahasa melayu sekarang tuan

Michael scotfield 11-02-2019 09:44 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 15482)
alhamdulillah nampaknya instaforex dh mengorak langkah ke arah withdrawal yg pantas.

Betul tu tuan ada perubahan dlm perkhidmatan wd instaforex

azam575 11-02-2019 11:33 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15484)
Betul tu tuan ada perubahan dlm perkhidmatan wd instaforex

memang pantas withdrawal sekarang ni. terbaik dari instaforex.

|||||| 12-02-2019 07:58 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15485)
memang pantas withdrawal sekarang ni. terbaik dari instaforex.

ini bermaksud instaforex mendengar keluhan pelanggan

|||||| 12-02-2019 08:00 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15484)
Betul tu tuan ada perubahan dlm perkhidmatan wd instaforex

sy amat gembira dengan mutu perkhidmatan dari instaforex

instafx_N9 12-02-2019 11:11 AM

Keputusan dua pusingan pertandingan InstaForex di rumuskan

http://i64.tinypic.com/9anwyh.jpg

Hari ini, kami akan menamakan pemenang dua pertandingan dari InstaForex: InstaForex Sniper dan Great Race. Kami mengucapkan tahniah kepada para pemilik hadiah dan semoga maju jaya kepada semua pedagang yang mengambil bahagian dalam pertandingan dari InstaForex dan keberanian kepada mereka yang akan melakukannya!

InstaForex Sniper

Nasib sering memberi pedagang yang minat, bersabar, dan pantas dalam pertandingan InstaForex Sniper. Menurut keputusan peringkat terakhir pertandingan InstaForex Sniper, Alexander Alekseevich Usov menjadi pemenang. Kami mengucapkan tahniah kepada pemilik hadiah dan ingin dia terus menunjukkan semangat perjuangan dan kesanggupannya untuk berjaya. Jadi, daftar dan sertai kami! Peringkat seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan diadakan dari 18 Februari 2019 hingga 22 Februari 2019.

InstaForex Great Race

Ivan Grigorievich Kulikov menjadi pemenang peringkat perlumbaan InstaForex Great Race. Kami mengucapkan tahniah kepada juara dan melihat hubungan yang panjang dan bermanfaat dengan syarikat kami. Terdapat empat peringkat ke depan dan masih ada peluang untuk menyertai perlumbaan. Tidak pernah terlambat untuk menjadikan halaman menarik baru. Peringkat seterusnya akan bermula pada 18 Mac, 2019 dan akan berakhir pada 19 April 2019.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/11616.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Michael scotfield 12-02-2019 10:00 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 15487)
sy amat gembira dengan mutu perkhidmatan dari instaforex

Berita yg memgembirakan buat trader instaforex

|||||| 13-02-2019 09:23 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15489)
Berita yg memgembirakan buat trader instaforex

betul tuan, pelanggan menyukai broker yg prihatin seperti instaforex ini

|||||| 13-02-2019 09:24 AM

Quote:

Originally Posted by instafx_N9 (Post 15488)
Keputusan dua pusingan pertandingan InstaForex di rumuskan

http://i64.tinypic.com/9anwyh.jpg

Hari ini, kami akan menamakan pemenang dua pertandingan dari InstaForex: InstaForex Sniper dan Great Race. Kami mengucapkan tahniah kepada para pemilik hadiah dan semoga maju jaya kepada semua pedagang yang mengambil bahagian dalam pertandingan dari InstaForex dan keberanian kepada mereka yang akan melakukannya!

InstaForex Sniper

Nasib sering memberi pedagang yang minat, bersabar, dan pantas dalam pertandingan InstaForex Sniper. Menurut keputusan peringkat terakhir pertandingan InstaForex Sniper, Alexander Alekseevich Usov menjadi pemenang. Kami mengucapkan tahniah kepada pemilik hadiah dan ingin dia terus menunjukkan semangat perjuangan dan kesanggupannya untuk berjaya. Jadi, daftar dan sertai kami! Peringkat seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan diadakan dari 18 Februari 2019 hingga 22 Februari 2019.

InstaForex Great Race

Ivan Grigorievich Kulikov menjadi pemenang peringkat perlumbaan InstaForex Great Race. Kami mengucapkan tahniah kepada juara dan melihat hubungan yang panjang dan bermanfaat dengan syarikat kami. Terdapat empat peringkat ke depan dan masih ada peluang untuk menyertai perlumbaan. Tidak pernah terlambat untuk menjadikan halaman menarik baru. Peringkat seterusnya akan bermula pada 18 Mac, 2019 dan akan berakhir pada 19 April 2019.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/11616.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

tahniah diucapkan kepada pemenang pertandingan instaforex semua

InstaForex Shah Alam 13-02-2019 03:25 PM

JUARA DUNIA DALAM SUKAN PALING INTELEKTUAL MENYERTAI KAMI!

InstaForex dengan bangga mengumumkan perkongsian intelektual yang baru. Grandmaster catur legenda Viswanathan Anand menjadi duta jenama syarikat kami. Berikut adalah beberapa pencapaiannya:

2000 - Juara Dunia FIDE
2007 - Pemenang Kejohanan Catur Dunia
2017 - FIDE World Rapid Chess Champion

Vishy Anand boleh membanggakan beratus-ratus kemenangan dalam kejohanan berprestij. Dia memiliki enam anugerah Oscar Chess, dan hadiah-hadiah lain yang dia terima di India, negaranya. Jadi, ini adalah satu penghormatan yang besar untuk InstaForex untuk mengisytiharkan permulaan perkongsian penting sedemikian. Lawati laman web peribadi Viswanathan Anand di laman web rasmi dan ketahui lebih lanjut mengenai Grandmaster legenda dan kontrak perkongsian baru.

https://forex-images.ifxdb.com/compa...18_ver2_en.jpg

https://www.instaforex.com/company_news/11627.html

azam575 13-02-2019 09:11 PM

Quote:

Originally Posted by InstaForex Shah Alam (Post 15495)
JUARA DUNIA DALAM SUKAN PALING INTELEKTUAL MENYERTAI KAMI!

InstaForex dengan bangga mengumumkan perkongsian intelektual yang baru. Grandmaster catur legenda Viswanathan Anand menjadi duta jenama syarikat kami. Berikut adalah beberapa pencapaiannya:

2000 - Juara Dunia FIDE
2007 - Pemenang Kejohanan Catur Dunia
2017 - FIDE World Rapid Chess Champion

Vishy Anand boleh membanggakan beratus-ratus kemenangan dalam kejohanan berprestij. Dia memiliki enam anugerah Oscar Chess, dan hadiah-hadiah lain yang dia terima di India, negaranya. Jadi, ini adalah satu penghormatan yang besar untuk InstaForex untuk mengisytiharkan permulaan perkongsian penting sedemikian. Lawati laman web peribadi Viswanathan Anand di laman web rasmi dan ketahui lebih lanjut mengenai Grandmaster legenda dan kontrak perkongsian baru.

https://forex-images.ifxdb.com/compa...18_ver2_en.jpg

https://www.instaforex.com/company_news/11627.html

selamat datang Duta Intelektual Instaforex. anda memang hebat

Michael scotfield 13-02-2019 11:09 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 15493)
betul tuan, pelanggan menyukai broker yg prihatin seperti instaforex ini

Semakin bertambah trader memilh trade di instaforex

|||||| 14-02-2019 11:45 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15497)
Semakin bertambah trader memilh trade di instaforex

tidak mustahil tahun ini pelanggan instaforex akan melebihi dari 7 juta yang sedia ada

|||||| 14-02-2019 11:46 AM

Quote:

Originally Posted by InstaForex Shah Alam (Post 15495)
JUARA DUNIA DALAM SUKAN PALING INTELEKTUAL MENYERTAI KAMI!

InstaForex dengan bangga mengumumkan perkongsian intelektual yang baru. Grandmaster catur legenda Viswanathan Anand menjadi duta jenama syarikat kami. Berikut adalah beberapa pencapaiannya:

2000 - Juara Dunia FIDE
2007 - Pemenang Kejohanan Catur Dunia
2017 - FIDE World Rapid Chess Champion

Vishy Anand boleh membanggakan beratus-ratus kemenangan dalam kejohanan berprestij. Dia memiliki enam anugerah Oscar Chess, dan hadiah-hadiah lain yang dia terima di India, negaranya. Jadi, ini adalah satu penghormatan yang besar untuk InstaForex untuk mengisytiharkan permulaan perkongsian penting sedemikian. Lawati laman web peribadi Viswanathan Anand di laman web rasmi dan ketahui lebih lanjut mengenai Grandmaster legenda dan kontrak perkongsian baru.

https://forex-images.ifxdb.com/compa...18_ver2_en.jpg

https://www.instaforex.com/company_news/11627.html

tahniah diucapkan kepada duta terbaru instaforex

Michael scotfield 14-02-2019 04:43 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 15498)
tidak mustahil tahun ini pelanggan instaforex akan melebihi dari 7 juta yang sedia ada

Instaforex sentiasa meningkatkan perkhidmatan nya terhadap client

azam575 14-02-2019 11:46 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15502)
Instaforex sentiasa meningkatkan perkhidmatan nya terhadap client

sebarang masalah boleh terus hubungi instaforex support di instaforex secara online

Michael scotfield 15-02-2019 10:07 AM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 15499)
tahniah diucapkan kepada duta terbaru instaforex

Makin luas tajaan instaforex, semakin dikenali broker instaforex

|||||| 15-02-2019 10:48 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15505)
Makin luas tajaan instaforex, semakin dikenali broker instaforex

taja juga sukan di malaysia, baru instaforex terbaik

|||||| 15-02-2019 10:49 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15503)
sebarang masalah boleh terus hubungi instaforex support di instaforex secara online

dah ada support bahasa melayu di laman web instaforex

azam575 15-02-2019 06:07 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 15507)
dah ada support bahasa melayu di laman web instaforex

memudahkan trader malaysia berhubung untuk selesaikan masalah mereka. hanya perlu ke instaforex.com

|||||| 18-02-2019 09:18 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15508)
memudahkan trader malaysia berhubung untuk selesaikan masalah mereka. hanya perlu ke instaforex.com

instaforex amat mesra pelanggan dengan perkhidmatan yg menyeluruh

|||||| 18-02-2019 09:20 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15505)
Makin luas tajaan instaforex, semakin dikenali broker instaforex

nak tengok instaforex taja spacex pula

Michael scotfield 18-02-2019 06:57 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 15511)
instaforex amat mesra pelanggan dengan perkhidmatan yg menyeluruh

Tahniah instaforex harap dpt teruskan lg perkhidmatan yg terbaik

azam575 18-02-2019 09:40 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15514)
Tahniah instaforex harap dpt teruskan lg perkhidmatan yg terbaik

instaforex sentiasa di hati trader malaysia

|||||| 19-02-2019 09:27 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 15515)
instaforex sentiasa di hati trader malaysia

antara broker yg terawal bertapak di Malaysia, semestinya instaforex mempunyai ramai pelanggan setia

|||||| 19-02-2019 09:28 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 15514)
Tahniah instaforex harap dpt teruskan lg perkhidmatan yg terbaik

bagi memastikan perkhidmatan terbaik, instaforex menerima cadangan dari para pelanggan

azam575 19-02-2019 09:00 PM

Quote:

Originally Posted by |||||| (Post 15516)
antara broker yg terawal bertapak di Malaysia, semestinya instaforex mempunyai ramai pelanggan setia

instaforex broker terbaik di Malaysia. Semua trader boleh buat profit di instaforex


All times are GMT +8. The time now is 12:34 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © SPH Magazines Pte Ltd. All rights reserved.