www.hardwarezone.com.my


www.hardwarezone.com.my (https://forums.hardwarezone.com.my/index.php)
-   Off-Topic Discussion (https://forums.hardwarezone.com.my/forumdisplay.php?f=58)
-   -   InstaForex - Company News (https://forums.hardwarezone.com.my/showthread.php?t=9317)

Michael scotfield 26-12-2017 08:00 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 13914)
Lebih cepat dan mudah bila berhubungan dengan instaforex secara online.

Betul tuan,instaforex support respon dia pun cepat.kita tak perlu menunggu lama soalan kita dibalas

azam575 26-12-2017 11:38 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 13919)
Betul tuan,instaforex support respon dia pun cepat.kita tak perlu menunggu lama soalan kita dibalas

kita boleh juga guna instaforex call back servis tuan. hanya tinggalkan nombor telefon dan instaforex akan hubungi tuan

InstaForex Shah Alam 27-12-2017 01:42 PM

PEMBERITAHUAN TEMPOH PEMPROSESAN PENGELUARAN DANA UNTUK KAD VISA

Oleh kerana berlaku sedikit masalah teknikal dari pihak bank rakan niaga, pengeluaran dana menggunakan kad Visa bagi mata wang EUR dan USD akan diproses sehingga 5-7 hari. Bagaimanapun, dana boleh dikeluarkan melalui kaedah alternatif melalui Neteller, Skrill, MegaTransfer.

Untuk pengeluaran menggunakan kad MasterCard dalam bentuk USD, EUR, RUB dan kad Visa di RUB akan diproses seperti biasa.

Kami mengharapkan pembayaran menggunakan Visa akan kembali seperti biasa pada 2-3 Januari 2018. Sekiranya pengeluaran telah diminta, anda mungkin boleh membatalkan proses pengeluaran melalui kaedah alternatif atau kad MasterCard.

Syarikat ingin memohon maaf atas sebarang kesulitan yang timbul.

https://www.instaforex.com/i/img/com...ault_img_1.png

https://www.instaforex.com/ms/company_news/10453.html

Michael scotfield 27-12-2017 08:19 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 13920)
kita boleh juga guna instaforex call back servis tuan. hanya tinggalkan nombor telefon dan instaforex akan hubungi tuan

Banyak juga perkhidmatan yg disediakan utk pelanggan instaforex

azam575 27-12-2017 11:47 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 13926)
Banyak juga perkhidmatan yg disediakan utk pelanggan instaforex

ada banyak servis dari instaforex. yang biasa saya gunakan adalah Instaforex PAMM, Instaforex Forexcopy, Instaforex Partnership dan Deposit dan Withdrawal menggunakan IB instaforex

Michael scotfield 28-12-2017 08:50 PM

Quote:

Originally Posted by InstaForex Shah Alam (Post 13921)
PEMBERITAHUAN TEMPOH PEMPROSESAN PENGELUARAN DANA UNTUK KAD VISA

Oleh kerana berlaku sedikit masalah teknikal dari pihak bank rakan niaga, pengeluaran dana menggunakan kad Visa bagi mata wang EUR dan USD akan diproses sehingga 5-7 hari. Bagaimanapun, dana boleh dikeluarkan melalui kaedah alternatif melalui Neteller, Skrill, MegaTransfer.

Untuk pengeluaran menggunakan kad MasterCard dalam bentuk USD, EUR, RUB dan kad Visa di RUB akan diproses seperti biasa.

Kami mengharapkan pembayaran menggunakan Visa akan kembali seperti biasa pada 2-3 Januari 2018. Sekiranya pengeluaran telah diminta, anda mungkin boleh membatalkan proses pengeluaran melalui kaedah alternatif atau kad MasterCard.

Syarikat ingin memohon maaf atas sebarang kesulitan yang timbul.

https://www.instaforex.com/i/img/com...ault_img_1.png

https://www.instaforex.com/ms/company_news/10453.html

Terima kasih tuan atas makluman bekenaan proses wd instaforex

azam575 28-12-2017 11:56 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 13931)
Terima kasih tuan atas makluman bekenaan proses wd instaforex

tuan jangan risau. proses pengeluaran menggunakan ib instaforex tidak berlaku gangguan

instafx_N9 29-12-2017 05:30 PM

InstaForex mengucapkan tahniah kepada semua orang pada Krismas dan Tahun Baru 2018!
 
InstaForex mengucapkan tahniah kepada semua orang pada Krismas dan Tahun Baru 2018!

Pasukan InstaForex dengan sukacitanya mengucapkan tahniah kepada anda pada cuti musim sejuk yang menyeronokkan Krismas dan Tahun Baru!
Pada tahun baru 2018, kami ingin anda menikmati semula peristiwa indah yang berlaku dalam hidup anda pada tahun yang akan datang. Semoga anda mencapai kejayaan yang luar biasa dan mungkin semua matlamat anda dapat dicapai. Kami berharap anda bertambah kaya, kesihatan yang sihat, suasana ceria, dan kedamaian. Sebagai pemain pasaran terkemuka, InstaForex ingin semua pelanggan, rakan kongsi, dan kawan-kawannya pemenang dagangan, keuntungan yang mantap, tekad dan kesabaran dalam apa-apa pasaran.
Tahun 2017 telah menjadi halaman lain dalam buku sejarah kami yang penuh dengan kemenangan besar dan kecil.
Strategi pembangunan tanpa henti kami membayangkan penambahbaikan petunjuk prestasi utama dan satu siri pencapaian yang kami selalu berkongsi dengan anda. Walau bagaimanapun, kami yakin bahawa pencapaian utama tahun ini adalah semua rakan, pelanggan dan rakan kongsi kami. Pada tahun 2017, bilangan akaun langsung di syarikat kami meningkat kepada lebih daripada 7,000,000. Keputusan yang luar biasa itu tidak mustahil tanpa kerjasama yang baik dengan semua orang.
Selain itu, selain pengiktirafan oleh pedagang, InstaForex telah dihormati dalam komuniti forex. Sekali lagi, syarikat kami telah dianugerahkan gelaran Broker ECN Terbaik oleh Ketua Pegawai Eksekutif Eropah secara berkala.
Pada tahun ini, kami telah memperluaskan program promo kami dengan bonus dan kempen baru. Berdasarkan limpahan aplikasi anda, anda gembira dengan mereka. Selain itu, kami telah membesarkan senarai instrumen dagangan untuk kemudahan anda.
Di atas segalanya, InstaForex meraikan ulang tahun ke-10nya pada tahun 2017! Kami telah menyediakan berjuta-juta pelanggan di seluruh dunia dengan akses segera ke pasaran mata wang selama 10 tahun berturut-turut.
Kami berharap semoga Krismas and meriah dan selamat menyambut tahun baru! Untuk kegembiraan kita, bersama kami pada 2018!

http://i63.tinypic.com/25krct2.png

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10466.html
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Michael scotfield 29-12-2017 07:37 PM

Quote:

Originally Posted by instafx_N9 (Post 13933)
InstaForex mengucapkan tahniah kepada semua orang pada Krismas dan Tahun Baru 2018!

Pasukan InstaForex dengan sukacitanya mengucapkan tahniah kepada anda pada cuti musim sejuk yang menyeronokkan Krismas dan Tahun Baru!
Pada tahun baru 2018, kami ingin anda menikmati semula peristiwa indah yang berlaku dalam hidup anda pada tahun yang akan datang. Semoga anda mencapai kejayaan yang luar biasa dan mungkin semua matlamat anda dapat dicapai. Kami berharap anda bertambah kaya, kesihatan yang sihat, suasana ceria, dan kedamaian. Sebagai pemain pasaran terkemuka, InstaForex ingin semua pelanggan, rakan kongsi, dan kawan-kawannya pemenang dagangan, keuntungan yang mantap, tekad dan kesabaran dalam apa-apa pasaran.
Tahun 2017 telah menjadi halaman lain dalam buku sejarah kami yang penuh dengan kemenangan besar dan kecil.
Strategi pembangunan tanpa henti kami membayangkan penambahbaikan petunjuk prestasi utama dan satu siri pencapaian yang kami selalu berkongsi dengan anda. Walau bagaimanapun, kami yakin bahawa pencapaian utama tahun ini adalah semua rakan, pelanggan dan rakan kongsi kami. Pada tahun 2017, bilangan akaun langsung di syarikat kami meningkat kepada lebih daripada 7,000,000. Keputusan yang luar biasa itu tidak mustahil tanpa kerjasama yang baik dengan semua orang.
Selain itu, selain pengiktirafan oleh pedagang, InstaForex telah dihormati dalam komuniti forex. Sekali lagi, syarikat kami telah dianugerahkan gelaran Broker ECN Terbaik oleh Ketua Pegawai Eksekutif Eropah secara berkala.
Pada tahun ini, kami telah memperluaskan program promo kami dengan bonus dan kempen baru. Berdasarkan limpahan aplikasi anda, anda gembira dengan mereka. Selain itu, kami telah membesarkan senarai instrumen dagangan untuk kemudahan anda.
Di atas segalanya, InstaForex meraikan ulang tahun ke-10nya pada tahun 2017! Kami telah menyediakan berjuta-juta pelanggan di seluruh dunia dengan akses segera ke pasaran mata wang selama 10 tahun berturut-turut.
Kami berharap semoga Krismas and meriah dan selamat menyambut tahun baru! Untuk kegembiraan kita, bersama kami pada 2018!

http://i63.tinypic.com/25krct2.png

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10466.html
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Moga makin berjaya instaforex di tahun 2018

azam575 29-12-2017 09:51 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 13898)
kemudian , perlu hantar ke mana tuan? menggunakan email atau secara online di website instaforex?

untuk menutup dagangan bitcoin, trader boleh hubungi online support instaforex. sangat mudah

Michael scotfield 01-01-2018 06:22 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 13935)
untuk menutup dagangan bitcoin, trader boleh hubungi online support instaforex. sangat mudah

Urusan bitcoin di instaforex di tangguh kan juga ke tuan?

azam575 01-01-2018 11:22 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 13941)
Urusan bitcoin di instaforex di tangguh kan juga ke tuan?

market bitcoin dibuka tapi leverage nya kecil 1:5 @ 1:10 sahaja. dan spread nya juga besar

Michael scotfield 02-01-2018 08:52 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 13942)
market bitcoin dibuka tapi leverage nya kecil 1:5 @ 1:10 sahaja. dan spread nya juga besar

Ada contest utk bitcoin shj tak tuan diinstaforex?

azam575 02-01-2018 09:26 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 13945)
Ada contest utk bitcoin shj tak tuan diinstaforex?

buat masa ini tiada pertandingan bitcoin di instaforex tuan. harap maaf

Michael scotfield 03-01-2018 10:27 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 13946)
buat masa ini tiada pertandingan bitcoin di instaforex tuan. harap maaf

Terima kasih tuan,atas makluman bekenaan bitcoin di instaforex

azam575 03-01-2018 10:33 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 13919)
Betul tuan,instaforex support respon dia pun cepat.kita tak perlu menunggu lama soalan kita dibalas

hanya perlu ke laman web instaforex dan tekan butang online support. mesej anda akan dijawab segera

Michael scotfield 04-01-2018 08:58 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 13948)
hanya perlu ke laman web instaforex dan tekan butang online support. mesej anda akan dijawab segera

Sangat mudah ye tuan utk berhubung dgn support online instaforex

azam575 04-01-2018 11:49 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 13953)
Sangat mudah ye tuan utk berhubung dgn support online instaforex

atau boleh hubungi Ib instaforex yang berdekatan dengan anda jika ada masalah

Michael scotfield 05-01-2018 09:20 PM

Quote:

Originally Posted by InstaForex Perak (Post 12153)
Salam Sejahtera,

Salam perkenalan dari kami kepada semua warga HWZ Forum. Kami merupakan wakil rasmi daripada pejabat InstaForex Perak. Thread ini akan dikemaskini secara harian oleh pihak kami. Jika ada sebarang pertanyaan/pendapat sila ajukan di thread ini.

Waktu Operasi Pejabat Sokongan Insta Forex Ipoh:

Isnin - Khamis (10pagi - 7petang)
(Jam 1petang - 2Petang Rehat)

Jumaat (10pagi - 6.45petang)
(Jam 12.30 tgh.hari - 2.30petang Rehat)

Untuk sebarang maklumat atau soalan, kami boleh di hubungi seperti berikut:

Alamat Pejabat:
Insta Learning Systems Sdn. Bhd.
E-1-6, Greentown Square,
Jalan Dato Seri Ahmad Said,
30450 Ipoh, Perak

Telifon dan Fax Pejabat:
05-2410453

Skype: ifx.perak

Jika ada permasalahan tentang instaforex boleh ajukan soalan atau terus ke pejabat wakil instaforex yg berdekatan

azam575 05-01-2018 11:00 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 13957)
Jika ada permasalahan tentang instaforex boleh ajukan soalan atau terus ke pejabat wakil instaforex yg berdekatan

saya cadangkan hubungi online support instaforex jer. kalau malas nak ke pejabat instaforex malaysia

Michael scotfield 08-01-2018 07:32 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 13958)
saya cadangkan hubungi online support instaforex jer. kalau malas nak ke pejabat instaforex malaysia

Online support instaforex boleh berbahasa melayu ke tuan?

azam575 08-01-2018 11:51 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 13961)
Online support instaforex boleh berbahasa melayu ke tuan?

online support berbahasa inggeris tuan. kalau nak bahasa melayu perlu ke pejabat IB instaforex atau bertanya pada supporter instaforex

Michael scotfield 09-01-2018 11:31 PM

Quote:

Originally Posted by InstaForex Perak (Post 12152)
Pedagang yang dihormati,

Saya ingin mewakili Syarikat InstaForex dalam topik ini. Saya dengan senang hati ingin mendapatkan maklum balas mengenai perkhidmatan kami dan tawaran menarik kepada anda.

Jangan teragak-agak untuk bertanya apa-apa soalan tentang perdagangan dan Syarikat InstaForex, saya dengan senang hati akan menyokong semua orang.

1.0 Pengenalan

InstaForex.com adalah milik penuh InstaForex Companies Group, yang telah menyediakan perkhidmatan dagangan secara online kepada para pelanggan seluruh dunia sejak 2007. Sehingga hari ini pelanggan-pelanggan kami terdiri dari gabungan lebih 50 buah negara kebanyakannya adalah dari Eropah dan Asia. Setiap hari, terdapat beratus-beratus peniaga yang melabur dana dalam bentuk tukaran matawang dan pasaran-pasaran saham membuka akaun di InstaForex.com.

Perkhidmatan utama InstaForex adalah melibatkan pasaran pertukaran antarabangsa. Kebanyakan urusniaga InstaForex tertumpu kepada bidang dagangan secara atas talian, yang merupakan bidang keutamaan syarikat. Keupayaan menyediakan dagangan perkhidmatan melalui World Wide Web bukan sahaja menjadi tarikan kepada penggunaan teknologi-teknologi canggih seperti teknologi akses elektronik dalam membuat urusniaga, tetapi juga menjadi unsur-unsur perniagaan secara asas dalam perniagaan pembrokeran, berdasarkan sejarah kesinambungan pasaran wang jangka masa panjang.

InstaForex membolehkan akses secara atas talian terus kepada pasaran-pasaran tukaran antarabangsa untuk individu persendirian dan peniaga-peniaga institusi. Kami telah memilih pangkalan MetaTrader 4, yang memenuhi tuntutan kualiti perkhidmatan moden dan adalah dianggap salah satu produk yang menjadi peneraju utama dalam bidang dagangan Internet.

InstaForex sehingga kini bekerjasama dengan market-makers yang utama dengan mengambil 'net positions' untuk pasaran antara bank. Posisi peniaga individu juga kadangkala boleh di bawa ke pasaran antara bank. Ini membolehkan InstaForex berurusan dengan pelanggan-pelanggan secara konsisten, dan ini bermaksud bahawa apabila anda menggunakan perkhidmatan InstaForex, anda tentu yakin bahawa anda tidak berjudi tetapi menjana pendapatan melalui kadar pertukaran matawang.

InstaForex menawarkan terma-terma dagangan yang mudah dan menguntungkan untuk semua pelanggan, tanpa mengambil kira deposit. Layanan individu adalah penting bagi InstaForex yang berusaha membina perhubungan dengan setiap pelanggan. Pendekatan yang sama ini juga telah digunakan dalam terma-terma dagangan, yang melayakkan ia menjadi alat operasi unik di pasaran-pasaran kewangan.

Memulakan kerjaya anda sebagai peniaga matawang professional dengan InstaForex, dengan terma-terma dagangan yang sesuai dengan strategi dagangan anda!

2.0 Kelebihan InstaForex

Leverage
Analisis Forex
Program Rakan Niaga VIP
Akaun terasing
Sistem ForexCopy
spread Tetap
Pilihan Forex
Trade hedging
Dagangan Forex tanpa spread
Kualiti Perkhidmatan
InstaForex dagangan hadapan

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai InstaForex, sila layari laman web kami; https://www.instaforex.com/


Menarik juga apa yg ditawarkan instaforex

azam575 09-01-2018 11:34 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 13964)
Menarik juga apa yg ditawarkan instaforex

tawaran paling menarik diketika ini adalah instaforex no deposit bonus 1500usd. sangat mudah unutk memohonnya

Michael scotfield 10-01-2018 07:39 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 13965)
tawaran paling menarik diketika ini adalah instaforex no deposit bonus 1500usd. sangat mudah unutk memohonnya

Bagaimana cara utk memohon bonus dr instaforex tu tuan?

azam575 10-01-2018 11:43 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 13968)
Bagaimana cara utk memohon bonus dr instaforex tu tuan?

tuan hanya perlu ke laman web instaforex dan biasanya kan automatiik popup untuk daftar dan claim bonus tersebut

instafx_N9 11-01-2018 12:32 PM

Musim ketiga kerjasama dengan Dragon Racing telah bermula!
 
Musim ketiga kerjasama dengan Dragon Racing telah bermula!

http://i68.tinypic.com/2lm6jab.jpg

InstaForex sukacita untuk mengumumkan bahawa kami telah menjadi rakan rasmi Dragon Racing untuk tahun ketiga berturut-turut, bermula dari permulaan perlumbaan auto Formula E.

Mana-mana kontrak dengan pasukan sukan harus mencerminkan falsafah dan prinsip syarikat. Ianya sukar untuk mencari skuad yang lebih sesuai untuk tujuan kami daripada pasukan Formula Dragon Racing E. Adalah diketahui bahawa beberapa negara, dari Norway ke China, merancang untuk melarang sepenuhnya autos dengan enjin pembakaran dalaman. Ini bermakna teknologi dan kemajuan baru akan berorientasikan ke arah Formula E. InstaForex menganggap aspek ekologi menjadi sangat penting dan apabila kita bercakap mengenai Formula E, kita menekankan kepentingan kedua-dua teknologi baru (seperti enjin elektrik) dan pengaruh mereka terhadap persekitaran. Ia adalah aspek ekologi yang membolehkan Formula E berlaku di tengah-tengah bandar terbesar di dunia tidak seperti Formula 1 yang diadakan di kawasan pinggir bandar. Formula E berusaha untuk menjadi lebih dekat dengan peminatnya seperti InstaForex cuba untuk mendekati pelanggannya.

InstaForex pasti bahawa Dragon Racing dengan pemimpinnya yang bertenaga (usahawan muda media, Jay Penske) dan pemandu berbakat (Jerome d'Ambrosio dan Neel Jani) akan kekal sebagai pembangun enjin Formula E dan percaya bahawa pasukan itu akan menunjukkan prestasi cemerlang dalam musim baru .

Berita lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/10489.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Michael scotfield 11-01-2018 10:23 PM

Quote:

Originally Posted by instafx_N9 (Post 13971)
Musim ketiga kerjasama dengan Dragon Racing telah bermula!

http://i68.tinypic.com/2lm6jab.jpg

InstaForex sukacita untuk mengumumkan bahawa kami telah menjadi rakan rasmi Dragon Racing untuk tahun ketiga berturut-turut, bermula dari permulaan perlumbaan auto Formula E.

Mana-mana kontrak dengan pasukan sukan harus mencerminkan falsafah dan prinsip syarikat. Ianya sukar untuk mencari skuad yang lebih sesuai untuk tujuan kami daripada pasukan Formula Dragon Racing E. Adalah diketahui bahawa beberapa negara, dari Norway ke China, merancang untuk melarang sepenuhnya autos dengan enjin pembakaran dalaman. Ini bermakna teknologi dan kemajuan baru akan berorientasikan ke arah Formula E. InstaForex menganggap aspek ekologi menjadi sangat penting dan apabila kita bercakap mengenai Formula E, kita menekankan kepentingan kedua-dua teknologi baru (seperti enjin elektrik) dan pengaruh mereka terhadap persekitaran. Ia adalah aspek ekologi yang membolehkan Formula E berlaku di tengah-tengah bandar terbesar di dunia tidak seperti Formula 1 yang diadakan di kawasan pinggir bandar. Formula E berusaha untuk menjadi lebih dekat dengan peminatnya seperti InstaForex cuba untuk mendekati pelanggannya.

InstaForex pasti bahawa Dragon Racing dengan pemimpinnya yang bertenaga (usahawan muda media, Jay Penske) dan pemandu berbakat (Jerome d'Ambrosio dan Neel Jani) akan kekal sebagai pembangun enjin Formula E dan percaya bahawa pasukan itu akan menunjukkan prestasi cemerlang dalam musim baru .

Berita lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/10489.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Selamat berjaya team instaforex

azam575 11-01-2018 11:32 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 13972)
Selamat berjaya team instaforex

tuan berjaya dalam pertandingan akaun demo instaforex tuan. amik tuah team dragon racing ini

InstaForex Shah Alam 12-01-2018 12:02 PM

PEMENANG MISS INSTA ASIA 2017 TELAH DIANUGERAHKAN

https://forex-images.ifxdb.com/compa...0x350_en_1.jpg

Dalam pemenang Moscow musim ke-8 pertandingan antarabangsa itu, penghormatan di majlis besar itu berkilauan dengan udara perayaan menjelang Tahun Baru.

Lima pemenang tiba di ibukota Rusia untuk menunjukkan kecantikan mereka dan meraikan kejayaan mereka. Yulia Grebennik diisytiharkan sebagai ratu kecantikan Miss Insta Asia 2017 dan disampaikan dengan hadiah hebat - $20,000 dalam akaun dagangannya. Menariknya, tiada pemenang mempunyai pengalaman perdagangan Forex. Walau bagaimanapun, kanak-kanak perempuan itu menyatakan hasrat untuk mempelajari perdagangan dengan InstaForex. Sesungguhnya, gadis-gadis telah disediakan dengan modal permulaan yang mantap. Moga mereka bernasib baik! Mungkin, selepas seketika gadis-gadis ini akan diingati bukan sahaja sebagai peserta paling menarik Miss Insta Asia 2017, tetapi mereka akan terkenal sebagai pedagang yang berjaya.

Berikut adalah pengumuman bagi semua yang tidak sabar-sabar untuk memasuki nama mereka dalam sejarah pereka dalam talian yang popular dan untuk penyokong kecantikan wanita dari seluruh dunia. Marilah kita mengingatkan anda bahawa pendaftaran untuk musim depan Miss Insta Asia telah dimulakan. Kolam hadiah sebanyak $45,000 diperuntukkan untuk musim ke-9 pada 2018.

Lebih banyak maklumat dan gambar di laman utama pertandingan.

https://www.instaforex.com/company_news/10499.html

Michael scotfield 12-01-2018 08:53 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 13973)
tuan berjaya dalam pertandingan akaun demo instaforex tuan. amik tuah team dragon racing ini

Ada demo contest instaforex berkaitan racing ini ke?

azam575 12-01-2018 10:43 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 13975)
Ada demo contest instaforex berkaitan racing ini ke?

tuan boleh cuba pertandingan demo Instaforex FX1-RAlly

Michael scotfield 15-01-2018 09:48 PM

Quote:

Originally Posted by InstaForex Shah Alam (Post 13974)
PEMENANG MISS INSTA ASIA 2017 TELAH DIANUGERAHKAN

https://forex-images.ifxdb.com/compa...0x350_en_1.jpg

Dalam pemenang Moscow musim ke-8 pertandingan antarabangsa itu, penghormatan di majlis besar itu berkilauan dengan udara perayaan menjelang Tahun Baru.

Lima pemenang tiba di ibukota Rusia untuk menunjukkan kecantikan mereka dan meraikan kejayaan mereka. Yulia Grebennik diisytiharkan sebagai ratu kecantikan Miss Insta Asia 2017 dan disampaikan dengan hadiah hebat - $20,000 dalam akaun dagangannya. Menariknya, tiada pemenang mempunyai pengalaman perdagangan Forex. Walau bagaimanapun, kanak-kanak perempuan itu menyatakan hasrat untuk mempelajari perdagangan dengan InstaForex. Sesungguhnya, gadis-gadis telah disediakan dengan modal permulaan yang mantap. Moga mereka bernasib baik! Mungkin, selepas seketika gadis-gadis ini akan diingati bukan sahaja sebagai peserta paling menarik Miss Insta Asia 2017, tetapi mereka akan terkenal sebagai pedagang yang berjaya.

Berikut adalah pengumuman bagi semua yang tidak sabar-sabar untuk memasuki nama mereka dalam sejarah pereka dalam talian yang popular dan untuk penyokong kecantikan wanita dari seluruh dunia. Marilah kita mengingatkan anda bahawa pendaftaran untuk musim depan Miss Insta Asia telah dimulakan. Kolam hadiah sebanyak $45,000 diperuntukkan untuk musim ke-9 pada 2018.

Lebih banyak maklumat dan gambar di laman utama pertandingan.

https://www.instaforex.com/company_news/10499.html

Tahniah kpd pemenang miss instaforex

azam575 15-01-2018 11:37 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 13978)
Tahniah kpd pemenang miss instaforex

para gadis rupawan seluruh asia boleh mendaftar untuk miss instaforex 2018. jom kita mengundi tuan.

instafx_N9 16-01-2018 01:18 PM

Mazda 6 telah menemui pemenangnya!
 
Mazda 6 telah menemui pemenangnya!

Mazda 6 untuk Malaysia dari kempen InstaForex telah berakhir secara rasminya! Nombor-Mazda 05190 telah ditetapkan pada 24 November, 2017
Pemegang akaun 2503916, adalah milik Hasni Zadi Bin Che Husain.
Menurut peraturan kempen, pemenang berhak untuk memilih antara hadiah utama - Mazda 6, dan hadiah wang tunai bernilai 55,000 USD untuk dikreditkan ke akaun dagangannya. Hasni Zadi Bin Che Husain memilih untuk memiliki hadiah wang tunai.

Kami ingin mengucapkan tahniah diatas kemenangannya dan berharap beliau akan mencapai matlamat proffesional baru!

http://i65.tinypic.com/2q9c7ya.jpg

Sumber: https://www.instaforex.com/ms/company_news/10520.html
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

instafx_N9 16-01-2018 01:29 PM

Lima pemenang pertandingan InstaForex di ketahui
 
Lima pemenang pertandingan InstaForex di ketahui

Keputusan lima pertandingan InstaForex terkini di rumuskan dan kami bersedia untuk mengumumkan pemenang One Million Option, Lucky Trader, InstaForex Sniper, Real Scalping, dan FX-1 Rally. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dalam keputusan yang cemerlang dan ingin peserta lain mengukir nama mereka dalam pencapaian masa depan.

http://i64.tinypic.com/9anwyh.jpg

FX-1 Rally
Dmitriy Nazimov menunjukkan kemahiran dagangan dan perlumbaan luar biasa yang menaikkan kedudukan hasil terbaik. Kami mengucapkan tahniah kepadanya atas kemenangan yang luar biasa dan berharap dia terus menang. Sekiranya anda berpuas hati dengan persaingan yang menarik dan pengalaman yang menakjubkan, ambil bahagian dalam pertandingan rali FX-1 yang akan datang! Ia akan diadakan dari 00:00 19 Januari 2018 hingga 23:59 19 Januari 2018.

One Million Option
One Million Option adalah salah satu pertandingan InstaForex yang paling popular. Setiap langkah mengumpulkan beratus-ratus peserta yang berjuang untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Prestasi terbaik dipaparkan oleh Vladimir Krivenko.
Peringkat seterusnya adalah bermula tidak lama lagi, pada 22 Januari 2018 dan akan berlangsung hingga 26 Januari, 2018.

Lucky Trader
Keyakinan, keberanian, dan kepekaan pada kejayaan adalah kunci kemenangan dalam dua minggu Lucky Trader maraton. Jika anda berjaya berdagang dengan sempurna selama dua minggu, anda akan dapat memenangi pertandingan ini, seperti Ilya Nikolaevich Prokopets melakukannya. Peringkat seterusnya pertandingan Lucky Trader akan bermula pada 22 Januari 2018 dan akan berakhir pada 2 Februari 2018.

InstaForex Sniper
Pedagang terpantas dan paling tepat, yang mengetahui secara tepat bila untuk menutup perjanjian, bersaing dalam pertandingan Sniper InstaForex. Babalau Ruslan dari Romania ternyata menjadi pemenang pertandingan baru-baru ini. Peringkat seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan dilaksanakan mulai 15 Januari 2018 hingga 19 Januari 2018.

Real Scalping
Dagangan jangka pendek agak sukar dan teliti dan memerlukan perhatian yang mendalam. Tidak semua orang memberi perhatian, memberi tumpuan, dan cukup cepat untuk berjaya dalam pertandingan Real Scalping. Kali ini, Aloise Boamin memaparkan semua ciri-ciri ini dan mengambil tempat pertama. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan menjemput pedagang lain untuk menyertai pertandingan. Semua orang yang bersedia menguji kemahiran mereka boleh mendaftar untuk pertandingan Real Scalping, pusingan seterusnya akan bermula pada 5 Februari 2018 dan berakhir pada 23 Februari 2018.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10511.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Michael scotfield 16-01-2018 10:09 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 13979)
para gadis rupawan seluruh asia boleh mendaftar untuk miss instaforex 2018. jom kita mengundi tuan.

Tp muka mcm europe shj tuan utk contest instaforex ni

azam575 16-01-2018 10:11 PM

Quote:

Originally Posted by instafx_N9 (Post 13981)
Mazda 6 telah menemui pemenangnya!

Mazda 6 untuk Malaysia dari kempen InstaForex telah berakhir secara rasminya! Nombor-Mazda 05190 telah ditetapkan pada 24 November, 2017
Pemegang akaun 2503916, adalah milik Hasni Zadi Bin Che Husain.
Menurut peraturan kempen, pemenang berhak untuk memilih antara hadiah utama - Mazda 6, dan hadiah wang tunai bernilai 55,000 USD untuk dikreditkan ke akaun dagangannya. Hasni Zadi Bin Che Husain memilih untuk memiliki hadiah wang tunai.

Kami ingin mengucapkan tahniah diatas kemenangannya dan berharap beliau akan mencapai matlamat proffesional baru!

http://i65.tinypic.com/2q9c7ya.jpg

Sumber: https://www.instaforex.com/ms/company_news/10520.html
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

tahniah kepada pemenang mazda 6. trader yang sedih sebab ada satu lagi pertandingan kereta untuk dicuba. jom masuk daftar sekarang

azam575 17-01-2018 09:05 PM

Quote:

Originally Posted by instafx_N9 (Post 13982)
Lima pemenang pertandingan InstaForex di ketahui

Keputusan lima pertandingan InstaForex terkini di rumuskan dan kami bersedia untuk mengumumkan pemenang One Million Option, Lucky Trader, InstaForex Sniper, Real Scalping, dan FX-1 Rally. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dalam keputusan yang cemerlang dan ingin peserta lain mengukir nama mereka dalam pencapaian masa depan.

http://i64.tinypic.com/9anwyh.jpg

FX-1 Rally
Dmitriy Nazimov menunjukkan kemahiran dagangan dan perlumbaan luar biasa yang menaikkan kedudukan hasil terbaik. Kami mengucapkan tahniah kepadanya atas kemenangan yang luar biasa dan berharap dia terus menang. Sekiranya anda berpuas hati dengan persaingan yang menarik dan pengalaman yang menakjubkan, ambil bahagian dalam pertandingan rali FX-1 yang akan datang! Ia akan diadakan dari 00:00 19 Januari 2018 hingga 23:59 19 Januari 2018.

One Million Option
One Million Option adalah salah satu pertandingan InstaForex yang paling popular. Setiap langkah mengumpulkan beratus-ratus peserta yang berjuang untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Prestasi terbaik dipaparkan oleh Vladimir Krivenko.
Peringkat seterusnya adalah bermula tidak lama lagi, pada 22 Januari 2018 dan akan berlangsung hingga 26 Januari, 2018.

Lucky Trader
Keyakinan, keberanian, dan kepekaan pada kejayaan adalah kunci kemenangan dalam dua minggu Lucky Trader maraton. Jika anda berjaya berdagang dengan sempurna selama dua minggu, anda akan dapat memenangi pertandingan ini, seperti Ilya Nikolaevich Prokopets melakukannya. Peringkat seterusnya pertandingan Lucky Trader akan bermula pada 22 Januari 2018 dan akan berakhir pada 2 Februari 2018.

InstaForex Sniper
Pedagang terpantas dan paling tepat, yang mengetahui secara tepat bila untuk menutup perjanjian, bersaing dalam pertandingan Sniper InstaForex. Babalau Ruslan dari Romania ternyata menjadi pemenang pertandingan baru-baru ini. Peringkat seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan dilaksanakan mulai 15 Januari 2018 hingga 19 Januari 2018.

Real Scalping
Dagangan jangka pendek agak sukar dan teliti dan memerlukan perhatian yang mendalam. Tidak semua orang memberi perhatian, memberi tumpuan, dan cukup cepat untuk berjaya dalam pertandingan Real Scalping. Kali ini, Aloise Boamin memaparkan semua ciri-ciri ini dan mengambil tempat pertama. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan menjemput pedagang lain untuk menyertai pertandingan. Semua orang yang bersedia menguji kemahiran mereka boleh mendaftar untuk pertandingan Real Scalping, pusingan seterusnya akan bermula pada 5 Februari 2018 dan berakhir pada 23 Februari 2018.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10511.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

jom cuba masuk pertndinagn akaun demo instaforex ini . sangat mudah mendaftar. daftar sekarang untuk bertanding pada minggu hadapan

Michael scotfield 17-01-2018 10:56 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 13987)
jom cuba masuk pertndinagn akaun demo instaforex ini . sangat mudah mendaftar. daftar sekarang untuk bertanding pada minggu hadapan

Berapa ye tuan hadiah instaforex utk tmpt pertama?

Michael scotfield 18-01-2018 09:27 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 13985)
tahniah kepada pemenang mazda 6. trader yang sedih sebab ada satu lagi pertandingan kereta untuk dicuba. jom masuk daftar sekarang

Untung trader malaysia trade di instaforex

azam575 18-01-2018 10:28 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 13988)
Berapa ye tuan hadiah instaforex utk tmpt pertama?

hadiah berbeza mengikut pertandingan yang diadakan oleh instaforex. tapi ada yang 500usd tempat pertama. tapi ia akan jadi bonus di akaun instaforex

Michael scotfield 19-01-2018 09:26 PM

Quote:

Originally Posted by InstaForex Shah Alam (Post 12246)
INSTAFOREX MENGAMBIL BAHAGIAN DALAM PAMERAN SHOWFX DUNIA DI KIEV LAGI

https://forex-images.instaforex.com/...x_kiev_510.jpg

InstaForex mengambil bahagian dalam pameran antarabangsa di Kiev - ibu negara Ukraine - pada 19 Disember - 20, 2015. Dewan Hotel Hyatt Regency Kiev telah menjadi tapak tradisional untuk mesyuarat perniagaan dan komunikasi.

Pakar InstaForex dan penganalisis mengadakan beberapa seminar dan bengkel. Para tetamu mendapat peluang untuk mendengar laporan, belajar tentang strategi baru, dan membiasakan diri mereka dengan ramalan pakar-pakar dalam perdagangan forex: Sergey Belyaev, Alexander Davydov dan Mikhail Makarov.

Pameran Disember di Kiev diadakan lebih banyak kejutan untuk para tetamu. Lebih daripada 600 tetamu yang diterima akaun bonus dengan $30 kira-kira; tiga sijil wang, dua telefon bimbit Samsung Galaxy dan iPhone 5S dan juga iPad Air telah diundi.

Tetapi terdapat lebih kejutan dari InstaForex - broker mengumumkan pelancaran pertandingan baru. Hadiah utama adalah perjalanan ke Liverpool dan tiket VIP untuk permainan tuan rumah rakan kongsi kami dari Liverpool FC yang akan berlangsung pada awal musim bunga 2016. Selain itu, kami menggunakan peluang ini untuk mengumumkan perkongsian dengan Itali FC Palermo.

InstaForex berterima kasih kepada penganjur pameran ShowFx Dunia di Kiev dan semua orang yang melawat gerai kami dan yang aktif mengambil bahagian dalam seminar dan perjumpaan.

https://www.instaforex.com/company_news/7495.html

Bila agaknya expo instaforex spt ini akan dibuat dimalaysia kembali

azam575 19-01-2018 10:57 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 13993)
Bila agaknya expo instaforex spt ini akan dibuat dimalaysia kembali

rasanya kena minta kebenaran dari BNM. sebab itu biasanya dibuat di singapura. masih dekat lagi untuk sertai expo instaforex di sana

azam575 22-01-2018 10:48 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 13990)
Untung trader malaysia trade di instaforex

betul tuan. tahun ini instaforex offer kereta mazda 6 lagi untuk pemenang pertandingan instaforex untuk 2018

Michael scotfield 22-01-2018 11:17 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 13994)
rasanya kena minta kebenaran dari BNM. sebab itu biasanya dibuat di singapura. masih dekat lagi untuk sertai expo instaforex di sana

Owh,begitu.terima kasih tuan maklumat bekenaan expo instaforex

instafx_N9 23-01-2018 11:09 AM

Rebut peluang untuk memenangi Mazda 6
 
Rebut peluang untuk memenangi Mazda 6

Kami dengan sukacitanya ingin mengumumkan pelancaran peraduan baru - Mazda 6 dari InstaForex. Semua orang berpeluang untuk memenangi kereta hebat ini!

Peraduan ini akan bermula dari 22 Januari, 2018 hingga 21 September, 2018.

Adalah diingatkan bahawa setiap pelanggan boleh meningkatkan peluangnya untuk menang - anda boleh mendaftar sehingga 100 buah akaun dagangan!
Anda boleh mendapatkan maklumat terperinci mengenai peraduan di halaman ini.

Ambil bahagian dan menjadi juara bersama kami!

http://i64.tinypic.com/34zhwzc.jpg

Sumber: https://www.instaforex.com/ms/company_news/10541.html
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Michael scotfield 23-01-2018 10:30 PM

Quote:

Originally Posted by instafx_N9 (Post 14000)
Rebut peluang untuk memenangi Mazda 6

Kami dengan sukacitanya ingin mengumumkan pelancaran peraduan baru - Mazda 6 dari InstaForex. Semua orang berpeluang untuk memenangi kereta hebat ini!

Peraduan ini akan bermula dari 22 Januari, 2018 hingga 21 September, 2018.

Adalah diingatkan bahawa setiap pelanggan boleh meningkatkan peluangnya untuk menang - anda boleh mendaftar sehingga 100 buah akaun dagangan!
Anda boleh mendapatkan maklumat terperinci mengenai peraduan di halaman ini.

Ambil bahagian dan menjadi juara bersama kami!

http://i64.tinypic.com/34zhwzc.jpg

Sumber: https://www.instaforex.com/ms/company_news/10541.html
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Contest instaforex khas utk trader malaysia sudah bermula

azam575 23-01-2018 11:56 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 13998)
Owh,begitu.terima kasih tuan maklumat bekenaan expo instaforex

kita nanti kan expo instaforexx pada 2018 ini . rasanya masih disingapura

Michael scotfield 24-01-2018 11:45 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14003)
kita nanti kan expo instaforexx pada 2018 ini . rasanya masih disingapura

Tiap2 tahun ke expo instaforex ini berlansung?


All times are GMT +8. The time now is 12:51 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © SPH Magazines Pte Ltd. All rights reserved.