www.hardwarezone.com.my


www.hardwarezone.com.my (https://forums.hardwarezone.com.my/index.php)
-   Off-Topic Discussion (https://forums.hardwarezone.com.my/forumdisplay.php?f=58)
-   -   InstaForex - Company News (https://forums.hardwarezone.com.my/showthread.php?t=9317)

abu1985 06-04-2018 12:24 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14273)
Bagaimana pula dgn margin yg digunakan tuan?sama mcm pair lain yg ditawarkan instaforex ke?

leverage utk gold adalah 1:100 jadi margin digunakan mmg besar...berbanding currency forex

abu1985 06-04-2018 10:22 PM

https://lh3.googleusercontent.com/MT...=w1013-h520-no

Michael scotfield 06-04-2018 10:32 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14277)

Tiada manager instaforex dr malaysia dlm senarai ke tuan?

azam575 06-04-2018 11:24 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14274)
leverage utk gold adalah 1:100 jadi margin digunakan mmg besar...berbanding currency forex

benar tuan. spread nya juga agak besar iaitu 60pips. tapi dengan pergerakan nya yang agak agresif sekejap je untung atau loss. jadi trader perlu berhati hati

azam575 09-04-2018 10:28 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14274)
leverage utk gold adalah 1:100 jadi margin digunakan mmg besar...berbanding currency forex

untuk instrumen gold saya akan trade di XAUUSD. dan rebate yang di tawarkan agak tinggi juga

Michael scotfield 09-04-2018 10:52 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14279)
benar tuan. spread nya juga agak besar iaitu 60pips. tapi dengan pergerakan nya yang agak agresif sekejap je untung atau loss. jadi trader perlu berhati hati

Terima kasih tuan penerangan ttg gold di instaforex

abu1985 09-04-2018 10:52 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14281)
untuk instrumen gold saya akan trade di XAUUSD. dan rebate yang di tawarkan agak tinggi juga

menarirk gak tu...instrument GOLD pun boleh trade

azam575 10-04-2018 09:25 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14283)
menarirk gak tu...instrument GOLD pun boleh trade

tuan boleh cuba trade XAUuSD jika nak trade gold. yang penting kena ada trading plan

Michael scotfield 10-04-2018 11:38 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14283)
menarirk gak tu...instrument GOLD pun boleh trade

Macam2 produk ditawarkan instaforex

abu1985 10-04-2018 11:43 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14284)
tuan boleh cuba trade XAUuSD jika nak trade gold. yang penting kena ada trading plan

ok terima kasih saya mmg trade gold..saya trade gold berpandukan berkembangan USD jugk

instafx_N9 11-04-2018 10:38 AM

Deposit Chancy: USD 5,000 hanya pada bulan April
 
Deposit Chancy: USD 5,000 hanya pada bulan April

http://i66.tinypic.com/o8xpif.jpg

Pedagang yang dihormati!
Sebagai penghormatan terhadap kemenangan pemain tenis Daria Kasatkina pada separuh akhir Kejohanan Induk India Wells, kami menambah bonus kepada USD 5 000 di bawah kempen Chancy Deposit pada bulan April.
Sekarang, jika anda menambah akaun anda sehingga 30 April, anda menjadi peserta kempen dan pesaing untuk memenangi USD 5,000, yang boleh anda gunakan dalam dagangan Forex. Pertandingan Chancy Deposit diadakan setiap bulan. Setiap kali kami menukar saiz bonus. Ikuti berita dan kerjaya profesional rakan kongsi kami kerana setiap peserta kempen mempunyai peluang untuk memenangi dana hadiah!

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10715.html
Maklumat lanjut chancy deposit: https://www.instaforex.com/contest_chancy_deposit
Tambah nilai akaun anda: https://secure.instaforex.com/en/deposits

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

azam575 11-04-2018 08:38 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14286)
ok terima kasih saya mmg trade gold..saya trade gold berpandukan berkembangan USD jugk

saya melakukan analisis support dan demand, trenline dan fibo

Michael scotfield 11-04-2018 10:12 PM

Quote:

Originally Posted by instafx_N9 (Post 14287)
Deposit Chancy: USD 5,000 hanya pada bulan April

http://i66.tinypic.com/o8xpif.jpg

Pedagang yang dihormati!
Sebagai penghormatan terhadap kemenangan pemain tenis Daria Kasatkina pada separuh akhir Kejohanan Induk India Wells, kami menambah bonus kepada USD 5 000 di bawah kempen Chancy Deposit pada bulan April.
Sekarang, jika anda menambah akaun anda sehingga 30 April, anda menjadi peserta kempen dan pesaing untuk memenangi USD 5,000, yang boleh anda gunakan dalam dagangan Forex. Pertandingan Chancy Deposit diadakan setiap bulan. Setiap kali kami menukar saiz bonus. Ikuti berita dan kerjaya profesional rakan kongsi kami kerana setiap peserta kempen mempunyai peluang untuk memenangi dana hadiah!

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10715.html
Maklumat lanjut chancy deposit: https://www.instaforex.com/contest_chancy_deposit
Tambah nilai akaun anda: https://secure.instaforex.com/en/deposits

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Tawaran menarik dr instaforex

abu1985 11-04-2018 11:33 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14289)
saya melakukan analisis support dan demand, trenline dan fibo

wau teknik mmg legend ni...old scool

azam575 12-04-2018 09:47 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14291)
wau teknik mmg legend ni...old scool

trader bpleh belajar ssemua teknik ini di kelas asas instaforex

Michael scotfield 12-04-2018 09:51 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14289)
saya melakukan analisis support dan demand, trenline dan fibo

Ada buat copy trade instaforex tak tuan?

abu1985 13-04-2018 12:01 AM

sesiapa nak belajar teknik BBMA percuma boleh daftar seminar percuma instaforex sila daftar di sini

https://www.instaforex.com/ms/semina...cuma_di_melaka

Michael scotfield 13-04-2018 09:32 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14296)
sesiapa nak belajar teknik BBMA percuma boleh daftar seminar percuma instaforex sila daftar di sini

https://www.instaforex.com/ms/semina...cuma_di_melaka

Oma ally ke yg ajar di seminar instaforex tu tuan?

abu1985 13-04-2018 10:33 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14299)
Oma ally ke yg ajar di seminar instaforex tu tuan?

tidak pasti tuan...yg pasti mmg seminar BBMA :s13:

azam575 13-04-2018 11:42 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14300)
tidak pasti tuan...yg pasti mmg seminar BBMA :s13:

seminar percuma untuk trader di malaysia. kena cepat daftar tempat sangat terhad

Michael scotfield 16-04-2018 10:23 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14300)
tidak pasti tuan...yg pasti mmg seminar BBMA :s13:

Kalau mahir teknik ni memang senang buat duit di instaforex

azam575 16-04-2018 11:35 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14303)
Kalau mahir teknik ni memang senang buat duit di instaforex

sebenarnya tuan, semua teknik akan mendapat profit jika trader mengamalkan pengurusan kewangan yang betul dan mangawal emosi.

abu1985 16-04-2018 11:58 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14304)
sebenarnya tuan, semua teknik akan mendapat profit jika trader mengamalkan pengurusan kewangan yang betul dan mangawal emosi.

mana2 teknik akan ajar exit atau cut loss..tiada teknik yg holygrail...

Michael scotfield 17-04-2018 10:37 AM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14305)
mana2 teknik akan ajar exit atau cut loss..tiada teknik yg holygrail...

Betul tuan,kita sbg tader instaforex sepatutnya kena follow betul2 sop. Tp sy pun kadang2 terlepas pandang bab sop

azam575 17-04-2018 10:43 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14305)
mana2 teknik akan ajar exit atau cut loss..tiada teknik yg holygrail...

betul tuan. di instaforex trader boleh set Takeprofit dan Stoploss dengan mudah. dan dilaman web rasmi instaforex ada kalkulator pengiraan lot

abu1985 18-04-2018 03:15 AM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14307)
Betul tuan,kita sbg tader instaforex sepatutnya kena follow betul2 sop. Tp sy pun kadang2 terlepas pandang bab sop

bab ni mmg ramai juga terlepas pandang2.. sbb SOP ni kadang2 lambat.. sampai tak der trade minggu ni :eek::eek:

Michael scotfield 18-04-2018 02:48 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14311)
bab ni mmg ramai juga terlepas pandang2.. sbb SOP ni kadang2 lambat.. sampai tak der trade minggu ni :eek::eek:

Tu la nk dpt 10 pips sehari pun susah, ikut atas kertas mcm mudah shj..susah2 guna shj copy trade instaforex

azam575 18-04-2018 09:54 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14313)
Tu la nk dpt 10 pips sehari pun susah, ikut atas kertas mcm mudah shj..susah2 guna shj copy trade instaforex

untuk join instaforex forexcopy boleh aktfikan di kabinet klien instaforex. boleh pilih mana manager yang diminati

abu1985 18-04-2018 11:06 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14313)
Tu la nk dpt 10 pips sehari pun susah, ikut atas kertas mcm mudah shj..susah2 guna shj copy trade instaforex

klw cari 10 pips bg saya mudah tp lot kena kecik la baru berani.. huhuh

azam575 19-04-2018 09:28 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14315)
klw cari 10 pips bg saya mudah tp lot kena kecik la baru berani.. huhuh

yang penting pengurusan kewangan , kita bukan nak berapa banyak profit boleh dpat dalam sehari tapi kita nak berapa lama boleh bertahan ...

Michael scotfield 19-04-2018 10:15 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14315)
klw cari 10 pips bg saya mudah tp lot kena kecik la baru berani.. huhuh

Jika lot kecik mudah shj nk capai 10 pip,jika lot besar susah pula. Memang emosi memainkan peranan penting dlm trading. Diharap seminar instaforex hujung minggu ini ditekankan sekali kawalan emosi

abu1985 19-04-2018 10:53 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14319)
Jika lot kecik mudah shj nk capai 10 pip,jika lot besar susah pula. Memang emosi memainkan peranan penting dlm trading. Diharap seminar instaforex hujung minggu ini ditekankan sekali kawalan emosi

trade saiz besar.... capital pun mesti besar...

trade lot besar capital kecik... mmg ada yg berjaya... tp lagi ramai yg kecundung

azam575 20-04-2018 07:50 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14320)
trade saiz besar.... capital pun mesti besar...

trade lot besar capital kecik... mmg ada yg berjaya... tp lagi ramai yg kecundung

betul tuan, trader baru memang saya nasihatkan mulakan dengan lot kecil . jadikan leverage yang besar untuk kuatkan akaun itu. dan sebaiknya ada Takeprofir dan Stoploss la ...

Michael scotfield 20-04-2018 09:30 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14321)
betul tuan, trader baru memang saya nasihatkan mulakan dengan lot kecil . jadikan leverage yang besar untuk kuatkan akaun itu. dan sebaiknya ada Takeprofir dan Stoploss la ...

Terima kasih tuan,atas saranan yg berguna kepada trader2 instaforex

abu1985 20-04-2018 11:17 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14301)
seminar percuma untuk trader di malaysia. kena cepat daftar tempat sangat terhad

cepat2 esok dah start seminar...sapa free boleh walkin dan register di sana

instaforexns 23-04-2018 04:54 PM

Sesuatu yang menakjubkan: Liverpool dalam separuh akhir Liga Juara

https://i62.servimg.com/u/f62/19/58/65/33/spec_w10.png

Pada 10 April, pasukan InstaForex bertanding dalam suku akhir Liga Juara-Juara. Rakan kongsi rasmi syarikat itu, Kelab legenda Bola Sepak Inggeris Liverpool, memenangi perlawanan sengit dalam menentang Manchester City dan sampai separuh akhir kejohanan kelab Eropah yang paling berprestij.

Menurut undian UEFA, lawan dari Reds di separuh akhir akan menjadi AS
Roma di Roma yang menurunkan Barcelona dalam pertandingan dengan skor 3-0. Tetapi Liverpool menewaskan Manchester City di Anfield dengan skor yang sama, meninggalkan sedikit peluang bagi Warga untuk memasuki peringkat seterusnya.

Tidak perlu disangkal, kedua-dua lawan adalah sangat kuat dan serius untuk menang. Roma masuk ke final Liga Juara-Juara sekali sahaja pada tahun 1984 (pada masa itu, kejohanan itu dipanggil Piala Juara-Juara Eropah). Liverpool adalah pemenang lima kali Liga Juara-Juara, dan pasukan Jurgen Klopp pastinya tidak akan bertanding untuk kejuaraan di final kejohanan tahun ini.

Ini bermakna kita berada di semifinal terhangat, bahagian pertama yang akan kita lihat pada 24 April, ketika Reds menerima Roma di Anfield. InstaForex sememangnya meletakkan harapan kepada jurulatih dan pemain bagi kedua-dua pasukan. Akhirnya, melihat kemenangan terbaik. Dan kami berharap Liverpool akan menjadi pasukan paling hebat.

Maklumat Lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/10744.html

instaforexns 23-04-2018 04:55 PM

Rekod Musim Bunga Mohamed Salah

https://i62.servimg.com/u/f62/19/58/65/33/msaleh10.jpg

Musim bunga ini telah memcipta dua rekod menakjubkan kepada legenda Kelab Bola Sepak Liverpool, selaku rakan kongsi rasmi InstaForex. Dan pencapaian ini dicipta oleh - forward Liverpool Mohamed Salah.

Pada masa ini, pemain Mesir itu adalah salah satu daripada penjaring terbanyak dalam Liga Perdana Inggeris. Dia juga adalah orang Afrika pertama yang menjaringkan 30 gol dalam satu musim EPL.

Pencapaiannya yang paling luar biasa dalam sejarah LFC dan dalam sejarah bola sepak Inggeris secara umum. Selepas menjaringkan 6 gol dalam perlawanan Mac, dia dinobatkan pemain terbaik bulan itu. Dengan ini, Salah telah menjadi pemain pertama di Premiership untuk dinobatkan pemain terbaik bulan ini tiga kali dalam satu musim.

Jika Salah terus menunjukkan prestasi cemerlang dalam 4 perlawanan musim ini, peminat Liverpool akan menyaksikan lebih banyak rekod menakjubkan. Dalam sebulan, kita akan melihat orang Mesir akan menjadi penjaring terbanyak EPL dan berjuang untuk Golden Boot.

Maklumat Lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/10748.html

Michael scotfield 23-04-2018 10:28 PM

Quote:

Originally Posted by instaforexns (Post 14326)
Rekod Musim Bunga Mohamed Salah

https://i62.servimg.com/u/f62/19/58/65/33/msaleh10.jpg

Musim bunga ini telah memcipta dua rekod menakjubkan kepada legenda Kelab Bola Sepak Liverpool, selaku rakan kongsi rasmi InstaForex. Dan pencapaian ini dicipta oleh - forward Liverpool Mohamed Salah.

Pada masa ini, pemain Mesir itu adalah salah satu daripada penjaring terbanyak dalam Liga Perdana Inggeris. Dia juga adalah orang Afrika pertama yang menjaringkan 30 gol dalam satu musim EPL.

Pencapaiannya yang paling luar biasa dalam sejarah LFC dan dalam sejarah bola sepak Inggeris secara umum. Selepas menjaringkan 6 gol dalam perlawanan Mac, dia dinobatkan pemain terbaik bulan itu. Dengan ini, Salah telah menjadi pemain pertama di Premiership untuk dinobatkan pemain terbaik bulan ini tiga kali dalam satu musim.

Jika Salah terus menunjukkan prestasi cemerlang dalam 4 perlawanan musim ini, peminat Liverpool akan menyaksikan lebih banyak rekod menakjubkan. Dalam sebulan, kita akan melihat orang Mesir akan menjadi penjaring terbanyak EPL dan berjuang untuk Golden Boot.

Maklumat Lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/10748.html

Tahniah buat liverpool dan instaforex selaku penaja

azam575 23-04-2018 11:03 PM

Quote:

Originally Posted by instaforexns (Post 14326)
Rekod Musim Bunga Mohamed Salah

https://i62.servimg.com/u/f62/19/58/65/33/msaleh10.jpg

Musim bunga ini telah memcipta dua rekod menakjubkan kepada legenda Kelab Bola Sepak Liverpool, selaku rakan kongsi rasmi InstaForex. Dan pencapaian ini dicipta oleh - forward Liverpool Mohamed Salah.

Pada masa ini, pemain Mesir itu adalah salah satu daripada penjaring terbanyak dalam Liga Perdana Inggeris. Dia juga adalah orang Afrika pertama yang menjaringkan 30 gol dalam satu musim EPL.

Pencapaiannya yang paling luar biasa dalam sejarah LFC dan dalam sejarah bola sepak Inggeris secara umum. Selepas menjaringkan 6 gol dalam perlawanan Mac, dia dinobatkan pemain terbaik bulan itu. Dengan ini, Salah telah menjadi pemain pertama di Premiership untuk dinobatkan pemain terbaik bulan ini tiga kali dalam satu musim.

Jika Salah terus menunjukkan prestasi cemerlang dalam 4 perlawanan musim ini, peminat Liverpool akan menyaksikan lebih banyak rekod menakjubkan. Dalam sebulan, kita akan melihat orang Mesir akan menjadi penjaring terbanyak EPL dan berjuang untuk Golden Boot.

Maklumat Lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/10748.html

semoga pemain mesir ini dapat anugerah kasut emas. tiada yang mustahil.

begiru juga dengan trader... semua berpeluang untuk menang di pertandingan akaun demo instaforex

abu1985 23-04-2018 11:58 PM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14328)
semoga pemain mesir ini dapat anugerah kasut emas. tiada yang mustahil.

begiru juga dengan trader... semua berpeluang untuk menang di pertandingan akaun demo instaforex

wauu tiba2 minat plak liverpool.. harap Salah ni dapat anugerah kasut emas ini

Michael scotfield 24-04-2018 10:17 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14329)
wauu tiba2 minat plak liverpool.. harap Salah ni dapat anugerah kasut emas ini

Mmg legend tuan liverpool,tahniah buat instaforex selaku penaja

azam575 24-04-2018 10:54 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14329)
wauu tiba2 minat plak liverpool.. harap Salah ni dapat anugerah kasut emas ini

perlu bertanding dengan ronaldo la tuan. harap yang terbaik akan menang

instaforexns 25-04-2018 03:54 PM

Persidangan Kewangan Dunia ShowFx di Prague akan berlangsung pada 12 Mei

https://i62.servimg.com/u/f62/19/58/65/33/showfx21.jpg

Semua peniaga dan mereka yang berminat untuk mempelajari lebih lanjut tentang perdagangan dan pelaburan, dijemput untuk acara pendidikan percuma – Persidangan Kewangan Dunia ShowFx di Prague
Acara ini akan merangkumi 7 jam seminar dan bengkel dari pedagang dan pakar pasaran dari UK, Poland, Slovakia dan Republik Czech - semuanya dalam satu hari dan satu tempat.

Mengapa Perlu Hadir
- Ketahui semua yang anda ingin tahu tentang dagangan: program ini memenuhi semua peringkat pengalaman dan meliputi topik yang paling relevan, termasuk kriptografi, perdagangan Harga Tindakan, prinsip Elliot Wave, sistem perdagangan automatik dan banyak lagi;
- cari apa yang benar-benar berfungsi di pasaran dalam perbincangan terbuka dengan penceramah;
- menikmati suasana mesra di kalangan orang-orang yang berfikiran sama - memasak kopi yang lazat dimasukkan;
- dapatkan bonus perdagangan daripada syarikat-syarikat yang mengambil bahagian;
- mengambil bahagian dalam cabutan hadiah untuk memenangi telefon pintar, tablet atau bonus dagangan.
Pembicara termasuk Ed Matts (Matrixtrade, UK), Ondrej Hartman (FXStreet.cz), Sebastian Seliga (Instaforex, Poland) dan peniaga dan penganalisis lain.

TAWARAN KHAS DARI INSTAFOREX

Sebagai Penaja Umum acara itu, Instaforex akan menyediakan bonus dagangan khas 2000 USD pada akaun sebenar kepada semua peserta persidangan tersebut.

TENTANG SHOWFX WORLD

ShowFx World adalah jenama antarabangsa yang telah menganjurkan lebih daripada 30 persidangan dan pameran perdagangan dan pelaburan sejak tahun 2009. Geografi peristiwa termasuk Moscow, Singapura, Bratislava, Cyprus, Riga dan bandar-bandar lain di seluruh dunia. Matlamat utama adalah untuk memberi pengetahuan mengenai pasaran kewangan - penganjur menjamin bahawa pelawat akan menerima strategi perdagangan sebenar, petua berkesan dan teknik membuat wang.

Ketahui lebih lanjut mengenai acara itu, baca ulasan pelawat dan daftar penyertaan percuma di sini.

Maklumat Lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/10776.html

Michael scotfield 25-04-2018 05:27 PM

Quote:

Originally Posted by abu1985 (Post 14329)
wauu tiba2 minat plak liverpool.. harap Salah ni dapat anugerah kasut emas ini

Tahniah buat instaforex selaku penaja liverpool

azam575 25-04-2018 11:36 PM

Quote:

Originally Posted by instaforexns (Post 14337)
Persidangan Kewangan Dunia ShowFx di Prague akan berlangsung pada 12 Mei

https://i62.servimg.com/u/f62/19/58/65/33/showfx21.jpg

Semua peniaga dan mereka yang berminat untuk mempelajari lebih lanjut tentang perdagangan dan pelaburan, dijemput untuk acara pendidikan percuma – Persidangan Kewangan Dunia ShowFx di Prague
Acara ini akan merangkumi 7 jam seminar dan bengkel dari pedagang dan pakar pasaran dari UK, Poland, Slovakia dan Republik Czech - semuanya dalam satu hari dan satu tempat.

Mengapa Perlu Hadir
- Ketahui semua yang anda ingin tahu tentang dagangan: program ini memenuhi semua peringkat pengalaman dan meliputi topik yang paling relevan, termasuk kriptografi, perdagangan Harga Tindakan, prinsip Elliot Wave, sistem perdagangan automatik dan banyak lagi;
- cari apa yang benar-benar berfungsi di pasaran dalam perbincangan terbuka dengan penceramah;
- menikmati suasana mesra di kalangan orang-orang yang berfikiran sama - memasak kopi yang lazat dimasukkan;
- dapatkan bonus perdagangan daripada syarikat-syarikat yang mengambil bahagian;
- mengambil bahagian dalam cabutan hadiah untuk memenangi telefon pintar, tablet atau bonus dagangan.
Pembicara termasuk Ed Matts (Matrixtrade, UK), Ondrej Hartman (FXStreet.cz), Sebastian Seliga (Instaforex, Poland) dan peniaga dan penganalisis lain.

TAWARAN KHAS DARI INSTAFOREX

Sebagai Penaja Umum acara itu, Instaforex akan menyediakan bonus dagangan khas 2000 USD pada akaun sebenar kepada semua peserta persidangan tersebut.

TENTANG SHOWFX WORLD

ShowFx World adalah jenama antarabangsa yang telah menganjurkan lebih daripada 30 persidangan dan pameran perdagangan dan pelaburan sejak tahun 2009. Geografi peristiwa termasuk Moscow, Singapura, Bratislava, Cyprus, Riga dan bandar-bandar lain di seluruh dunia. Matlamat utama adalah untuk memberi pengetahuan mengenai pasaran kewangan - penganjur menjamin bahawa pelawat akan menerima strategi perdagangan sebenar, petua berkesan dan teknik membuat wang.

Ketahui lebih lanjut mengenai acara itu, baca ulasan pelawat dan daftar penyertaan percuma di sini.

Maklumat Lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/10776.html

Jom sertai showfx 2018, dan dengar seminar dari penceramah terhebat dan dapatkan bonus dagangan 2000usd dari instaforex

Michael scotfield 26-04-2018 08:26 AM

Quote:

Originally Posted by azam575 (Post 14339)
Jom sertai showfx 2018, dan dengar seminar dari penceramah terhebat dan dapatkan bonus dagangan 2000usd dari instaforex

Tawaran menarik dr instaforex yg perlu direbut trader

azam575 26-04-2018 11:08 PM

Quote:

Originally Posted by Michael scotfield (Post 14340)
Tawaran menarik dr instaforex yg perlu direbut trader

ada banyak perkara yang boleh trader dapat di showfx 2018 tu nanti. bukan sekadar bonus dagangan sahaja. saya harap semua trader yang berminat boleh isi borang itu segera

instafx_N9 27-04-2018 11:11 AM

Pasukan InstaForex Loprais memenangi kemenangan cemerlang dalam cabaran padang pasir di Morocco.
 
Pasukan InstaForex Loprais memenangi kemenangan cemerlang dalam cabaran padang pasir di Morocco.

Ketua pasukan Aleš Loprais bersama dengan krunya termasuk Ferran Marco Alcayna dan Petr Pokora mendapat tempat pertama dalam kategori truk dan kedudukan keseluruhan perhimpunan Afrika di Morocco.
Perlumbaan dalam kategori trak adalah yang paling sukar. Lapan peringkat, tiga puluh tiga trak dan hampir 2,500 kilometer jumlah di antara pasukan dan garisan penamat. Walau bagaimanapun, Pasukan InstaForex Loprais menghadapi cabaran ini dan menang dengan mendahului 23 minit dari pemenang tempat kedua.
"Perlumbaan ini adalah sebahagian daripada misi Dakar 2019 kami dan ia benar-benar baik untuk memenangi seperti ini. Ia adalah pengembaraan Afrika yang sangat sukar, tetapi yang berjaya mendapat emas, saya ingin mengucapkan terima kasih kepada kru di kabin, mekanik kami dan semua rakan kongsi kami atas sokongan mereka, "kata Aleš Loprais selepas selesai. Krew berjaya menyelesaikan masalah teknikal. Mereka juga berjaya menangani tiga tayar yang bocor pada peringkat kedua. Oleh itu, pasukan mengukuhkan pendahulunya dalam kedudukan keseluruhan dengan keputusan jam 31:02:08.
"Kebocoran adalah sebahagian daripada persaingan yang sukar ini. Saya tidak sabar untuk cabaran seterusnya, "tambah Petr Pokora.
InstaForex mengucapkan tahniah kepada pasukan atas kemenangan mereka dalam cabaran padang pasir di Morocco dan berharap semangat daya saing kru semakin kuat pada musim panas menjelang 2019 di Dakar.

http://i67.tinypic.com/2rrrk34.jpg

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10797.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

azam575 27-04-2018 10:06 PM

Quote:

Originally Posted by instafx_N9 (Post 14345)
Pasukan InstaForex Loprais memenangi kemenangan cemerlang dalam cabaran padang pasir di Morocco.

Ketua pasukan Aleš Loprais bersama dengan krunya termasuk Ferran Marco Alcayna dan Petr Pokora mendapat tempat pertama dalam kategori truk dan kedudukan keseluruhan perhimpunan Afrika di Morocco.
Perlumbaan dalam kategori trak adalah yang paling sukar. Lapan peringkat, tiga puluh tiga trak dan hampir 2,500 kilometer jumlah di antara pasukan dan garisan penamat. Walau bagaimanapun, Pasukan InstaForex Loprais menghadapi cabaran ini dan menang dengan mendahului 23 minit dari pemenang tempat kedua.
"Perlumbaan ini adalah sebahagian daripada misi Dakar 2019 kami dan ia benar-benar baik untuk memenangi seperti ini. Ia adalah pengembaraan Afrika yang sangat sukar, tetapi yang berjaya mendapat emas, saya ingin mengucapkan terima kasih kepada kru di kabin, mekanik kami dan semua rakan kongsi kami atas sokongan mereka, "kata Aleš Loprais selepas selesai. Krew berjaya menyelesaikan masalah teknikal. Mereka juga berjaya menangani tiga tayar yang bocor pada peringkat kedua. Oleh itu, pasukan mengukuhkan pendahulunya dalam kedudukan keseluruhan dengan keputusan jam 31:02:08.
"Kebocoran adalah sebahagian daripada persaingan yang sukar ini. Saya tidak sabar untuk cabaran seterusnya, "tambah Petr Pokora.
InstaForex mengucapkan tahniah kepada pasukan atas kemenangan mereka dalam cabaran padang pasir di Morocco dan berharap semangat daya saing kru semakin kuat pada musim panas menjelang 2019 di Dakar.

http://i67.tinypic.com/2rrrk34.jpg

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10797.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Tahiah buat pasukan instaforex loprais. anda juara. semua di instaforex adalah juara

Michael scotfield 27-04-2018 10:35 PM

Quote:

Originally Posted by instafx_N9 (Post 14345)
Pasukan InstaForex Loprais memenangi kemenangan cemerlang dalam cabaran padang pasir di Morocco.

Ketua pasukan Aleš Loprais bersama dengan krunya termasuk Ferran Marco Alcayna dan Petr Pokora mendapat tempat pertama dalam kategori truk dan kedudukan keseluruhan perhimpunan Afrika di Morocco.
Perlumbaan dalam kategori trak adalah yang paling sukar. Lapan peringkat, tiga puluh tiga trak dan hampir 2,500 kilometer jumlah di antara pasukan dan garisan penamat. Walau bagaimanapun, Pasukan InstaForex Loprais menghadapi cabaran ini dan menang dengan mendahului 23 minit dari pemenang tempat kedua.
"Perlumbaan ini adalah sebahagian daripada misi Dakar 2019 kami dan ia benar-benar baik untuk memenangi seperti ini. Ia adalah pengembaraan Afrika yang sangat sukar, tetapi yang berjaya mendapat emas, saya ingin mengucapkan terima kasih kepada kru di kabin, mekanik kami dan semua rakan kongsi kami atas sokongan mereka, "kata Aleš Loprais selepas selesai. Krew berjaya menyelesaikan masalah teknikal. Mereka juga berjaya menangani tiga tayar yang bocor pada peringkat kedua. Oleh itu, pasukan mengukuhkan pendahulunya dalam kedudukan keseluruhan dengan keputusan jam 31:02:08.
"Kebocoran adalah sebahagian daripada persaingan yang sukar ini. Saya tidak sabar untuk cabaran seterusnya, "tambah Petr Pokora.
InstaForex mengucapkan tahniah kepada pasukan atas kemenangan mereka dalam cabaran padang pasir di Morocco dan berharap semangat daya saing kru semakin kuat pada musim panas menjelang 2019 di Dakar.

http://i67.tinypic.com/2rrrk34.jpg

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10797.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Tahniah buat pasukan instaforex


All times are GMT +8. The time now is 12:56 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © SPH Magazines Pte Ltd. All rights reserved.