www.hardwarezone.com.my - View Single Post - nak beliiii ke tidak?
View Single Post
Old 24-04-2019, 04:21 PM   #20
Kevin Ngo
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 7
pembetulan ye saudari, bukan semua workshop kaki temberang ye. ada yg authorized seller jugak. tmpat aku ni diorg siap rekomen apa yg bgus n mcm mn cara tak bg kena kencing.
Mungkin boleh cubakan hantar ke workshop lain periksa apa masalah benar tu jika memang kualiti minyak tak bagus lain kali tukarkan je.
Betul ni...keadaan sama terjadi pd aq, lepas tu aq start cuba minyak enjin yg bermacam-macam demi kesesuaian enjin kereta aq...sampai skrg ni kereta pon x perlu servis selalu...
Kevin Ngo is offline   Reply With Quote