www.hardwarezone.com.my - View Single Post - Nak jadi gamer
Thread: Nak jadi gamer
View Single Post
Old 11-03-2020, 02:55 PM   #4
GhaniBaba
Junior Member
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 11
Apasal nak modal sampai 15K? Kalau sekadar beli PC gaming tak sampai 6K dah dapat spec Acer Predator siap dengan graphic card Nvidia GTX 1060. Power punya bro...

Main game boleh buat buit, itu saya tau. Tapi kena pro level lah :p
Dah dia kata nak buat setup gaming. so mmg semua brg gaming ah. yg kau sembang tu laptop je 6k. kalau nak beli desktop, cpu, mouse, keyboard boleh kata semua ah brg gaming tak ke boleh cecah puluh ribu?
GhaniBaba is offline   Reply With Quote