www.hardwarezone.com.my - View Single Post - Nak jadi gamer
Thread: Nak jadi gamer
View Single Post
Old 18-03-2020, 12:15 AM   #14
montyashley
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 17
aik mcm mana pula kira tu 6.5 sampai 9.99? kedai IT banyak je jual CPU custom paling murah utk CPU saja yg aku jumpa 7k hahahha

apa yg tak best? kalau seminggu main je dah boleh dpt belas ribu? kau cakap tak best?
Dia kira ikut financial profile/ credit score peminjam tu bro. Kalau risiko tggi, profit yg dia bagi pun tinggi.. tapi tak risau laa.. member aku yg pakai loan dia dapat je profit rendah.


alamak kalau pinjam ahlong confirm dia cari sampai lubang cacing.. Mmg tiap bulan duit kau habis byr bunga je, duit hutang still tak pernah kurang HAHAHAH
Ye lagi ko tak bayar lagi tu lah bertambah pulak interest rate. Yayasan ni boleh dapat pengurangan tak silap kalau cepat bayar habis drpd jadual.
montyashley is offline   Reply With Quote