www.hardwarezone.com.my - View Single Post - Ibu nak sangat pergi umrah
View Single Post
Old 22-02-2020, 10:04 PM   #4
wan008
Junior Member
 
wan008's Avatar
 
Join Date: May 2019
Posts: 10
Assalamualaikum... Saya kesian sgt dkt ibu saya dia selalu cakap pasal nak pergi umrah. Dia ulang ulang dok cakap pasal benda ni... Saya ada check dkt agensi pakej paling murah saya survey dalam 5K++ and nak cari duit tu skrg mmg tk sempat ah. So saya rasa nak buat loan je byr pakej tu so ibu saya happy dia dpt pergi umrah... Saya sanggup buat apa je janji saya dapat bahagiakan ibu saya. Korang tahu mana nak buat loan?
5 ribu tu patut dah ada dalam bank kot, takde simpanan emergency ke? Guna la dulu.
wan008 is offline   Reply With Quote