www.hardwarezone.com.my - View Single Post - Ibu nak sangat pergi umrah
View Single Post
Old 24-02-2020, 09:59 AM   #8
seha44
Junior Member
 
seha44's Avatar
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 20
Assalamualaikum... Saya kesian sgt dkt ibu saya dia selalu cakap pasal nak pergi umrah. Dia ulang ulang dok cakap pasal benda ni... Saya ada check dkt agensi pakej paling murah saya survey dalam 5K++ and nak cari duit tu skrg mmg tk sempat ah. So saya rasa nak buat loan je byr pakej tu so ibu saya happy dia dpt pergi umrah... Saya sanggup buat apa je janji saya dapat bahagiakan ibu saya. Korang tahu mana nak buat loan?
Awak boleh buat loan yayasan dewan perniagaan melayu perlis berhad. Kat sana cepat, senang sikit nak dapat, tapi loan utk org kerajaan n badan berkanun je la.
seha44 is offline   Reply With Quote