www.hardwarezone.com.my - View Single Post - Ibu nak sangat pergi umrah
View Single Post
Old 25-02-2020, 03:19 PM   #15
seha44
Junior Member
 
seha44's Avatar
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 20
Oh yeke saya tak pernah try lagi. Jumpa article ni pun time tgh scroll dkt twitter. So saya send jelah dkt forum ni huhu maybe diorang punya cara marketing lemah kot sbbtu details yg penting pun tk reti nak letak hahahha
Ye sbb mmg pernah nak tanya pasal loan umrah tu mcm mana. tapi call tak angkat. Call tempat lain ok je, last - last dapat tau pasal loan yayasan perlis ni.
seha44 is offline   Reply With Quote