www.hardwarezone.com.my - View Single Post - Ibu nak sangat pergi umrah
View Single Post
Old 25-02-2020, 04:25 PM   #18
vicobing
Junior Member
 
vicobing's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 50
Percaya boleh la sbb dah masuk surat khabar, tapi yg nak pinjam susah sbb tak de info, contact tak dpt. Aku contact yayasan perlis cepat je diorg jawab. Tgk website diorg pun lengkap https://yyp.com.my/
Saya pun pernah pinjam dkt company ni... Buat loan utk study... Saya buat loan RM4500 je utk beli laptop baru maklum lah saya student graphic design so laptop kena power... Pinjam loan ni sbb profit rate dia rendah gila kot saya kena 6.5% je huhu
vicobing is offline   Reply With Quote