www.hardwarezone.com.my - View Single Post - Ibu nak sangat pergi umrah
View Single Post
Old 25-02-2020, 04:51 PM   #21
AminAli
Junior Member
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 12
Saya pun pernah pinjam dkt company ni... Buat loan utk study... Saya buat loan RM4500 je utk beli laptop baru maklum lah saya student graphic design so laptop kena power... Pinjam loan ni sbb profit rate dia rendah gila kot saya kena 6.5% je huhu
Mesti beli laptop gaming tu yg pinjam smpai 4k hahha saya punya laptop asus ROG pun harga 3999
AminAli is offline   Reply With Quote