www.hardwarezone.com.my - View Single Post - Ibu nak sangat pergi umrah
View Single Post
Old 25-02-2020, 10:23 PM   #22
seha44
Junior Member
 
seha44's Avatar
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 20
Tak faham pasal profit rate ni.. knp 6.5 sampai 9.99? apa sebab rate jadi rendah and jadi tinggi?
Profit rate ni dia akan kira ikut kita punya financial profle and credit scoring, tak silap mcm dia amik kira history bayaran hutang jugak. Klu kita riikotinggi, tggi sikit dia bagi profit rate. Tapi member - member yg pakai dapat biasa - biasa je takdelah tggi pun.
seha44 is offline   Reply With Quote