www.hardwarezone.com.my - View Single Post - Nak jadi gamer
Thread: Nak jadi gamer
View Single Post
Old 15-03-2020, 07:08 PM   #7
GhaniBaba
Junior Member
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 11
Tak mahal sgt ke bajet 15k tu? Cuba la kurang - kurang kan sikit. Spec computer tu, 15k tu boleh renovate bilik terus jadi tempat gaming tu. Kalau nak jugak mungkin awak boleh buat loan yayasan ihsan rakyat.
dah dia nak padu mmg ah 15k.. sy tgk ada artis jaa suzuran punya gaming setup sampai 25k apa macam???hahaha
GhaniBaba is offline   Reply With Quote