www.hardwarezone.com.my - View Single Post - Nak jadi gamer
Thread: Nak jadi gamer
View Single Post
Old 16-03-2020, 12:39 AM   #10
montyashley
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 17
dah dia nak padu mmg ah 15k.. sy tgk ada artis jaa suzuran punya gaming setup sampai 25k apa macam???hahaha
Dia tu artis mmg banyak duit, tak payah la bandingkan, kita ni rakyat marhein tak de simpanan byk sbb tu la sy cadankan pkai loan yayasan ni. Tapi loan ni pun kena kerja kerajaan or badan berkanun ja laa. yang best company ni syariah complaint so lebih selamat and yakin
yelah game semua org main sama je... cara kita hiburkan viewer tu yg penting. Ala ada je org main game ular bodoh tp pandai hiburkan viewer, ambik ko viewer sampai 50k tau yg tgk live dia
Ye lah, kalau dah stream online takkan nk tercongok je senyap kat stu main game syok sendiri mcm mana nak ade viewer. Buat youtube channel pun boleh je kalau pandai.
org skrg buat brg custom je baru best campur campur brand dalam cpu baru padu pehhh tp masalahnya kos tinggi ah
Ye tapi jangan mahal sgt sudah, orang beli barang mahal kita pun beli barang mahal buat apa? Rugi... yg penting boleh guna grafik kad kualiti baik cukup laa.

Last edited by montyashley; 18-03-2020 at 10:22 AM..
montyashley is offline   Reply With Quote