www.hardwarezone.com.my - View Single Post - Nak jadi gamer
Thread: Nak jadi gamer
View Single Post
Old 17-03-2020, 01:07 AM   #12
montyashley
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 17
yelah dia dah kaya beli apa pun takdahal. tp tulah mcm saya cakap nak buat gaming setup ni bukan murah. kalau yg bebetul minat brg semua mesti nak cari yg tip top modal confirm puluh ribu. buat loan ok je janji ada income nanti jd gamer byr ah balik
Bat yg biasa - biasa je kalau pergi kat lwyat tu diorg boleh setup kan, buat gamng takde la byk sgt pakai duit. Yang penting cari loan yg berbaloi profit/interest rate mcm yayasan ihsan. Baru 6.5 - 9.99%.
mcm mcm platform ada skrg ni.. youtube pun boleh.. yg famous skrg ni org buat facebook live main game je. nampak senang en tp kena korban masa and tenaga nak make sure viewer kau tak bosan, tu yg susah
Mmg korban masa, kalau dah main game stret 8 jam tu ko tak rasa nak muntah jugak ke. Dari syok main game terus tak bes dah.

beli mahal takpe bro janji boleh bawa balik modal + ada untung banyak. kalau mmg nak jd fulltime gamer ofcos nak semua brg padu, baru kau pun seronok en nak main. Sapa je tk excited kalau guna brg yg paling latest and baru
Betul.. lepas stream online upload pulak kat youtube dapat income lain drpd ads. Tapi buat tu jgn la pinjam ahlong pulak. Tak pasal - pasal tgh stream kena serbu ahlong.
montyashley is offline   Reply With Quote