www.hardwarezone.com.my - View Single Post - Nak jadi gamer
Thread: Nak jadi gamer
View Single Post
Old 17-03-2020, 06:50 PM   #13
GhaniBaba
Junior Member
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 11
Bat yg biasa - biasa je kalau pergi kat lwyat tu diorg boleh setup kan, buat gamng takde la byk sgt pakai duit. Yang penting cari loan yg berbaloi profit/interest rate mcm yayasan ihsan. Baru 6.5 - 9.99%.
aik mcm mana pula kira tu 6.5 sampai 9.99? kedai IT banyak je jual CPU custom paling murah utk CPU saja yg aku jumpa 7k hahahha

Mmg korban masa, kalau dah main game stret 8 jam tu ko tak rasa nak muntah jugak ke. Dari syok main game terus tak bes dah.
apa yg tak best? kalau seminggu main je dah boleh dpt belas ribu? kau cakap tak best?

Betul.. lepas stream online upload pulak kat youtube dapat income lain drpd ads. Tapi buat tu jgn la pinjam ahlong pulak. Tak pasal - pasal tgh stream kena serbu ahlong.
alamak kalau pinjam ahlong confirm dia cari sampai lubang cacing.. Mmg tiap bulan duit kau habis byr bunga je, duit hutang still tak pernah kurang HAHAHAH
GhaniBaba is offline   Reply With Quote