www.hardwarezone.com.my - View Single Post - nak beliiii ke tidak?
View Single Post
Old 29-04-2019, 02:21 PM   #52
amarra
Junior Member
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 9
Kedai laman web sekarang dah ada jual banyak barang tu dan minyak enjin kereta pun boleh dapatkan dan harganya lebih murah boleh cubakan cara ni memang lebih pantas.
memang pantas cara cmtu, tapi condition brg you yg you order tu nanti 10/10 or 8/10? sebab usually brg online ni packaging kemek lah apa lah . then tak ori.
amarra is offline   Reply With Quote