www.hardwarezone.com.my - View Single Post - apa nak buat kalau business loss
View Single Post
Old 17-01-2020, 11:01 AM   #12
meenie
Junior Member
 
meenie's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 54
yezza boleh juga begini. Nak naik kan balik business kita mmg kena ada modal. InshaAllah kalau business dah naik boleh slow slow bayar hutang
Ye memang amik cara ni, pinjam kat yayasan ihsan 115k, profit rate dapat 7.99% total repayment 207k. Nak bandingkan dgn aku buat kat public bank, dgn profile aku dapat 9% interest rate total repayment 219k, kat situ dah save 12k.

Last edited by meenie; 21-01-2020 at 05:50 PM..
meenie is offline   Reply With Quote