www.hardwarezone.com.my - View Single Post - pusat jagaan anak anak yatim
View Single Post
Old 28-09-2020, 03:33 PM   #2
cyclebin10
Junior Member
 
cyclebin10's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 11
saya plan nak beli sebiji rumah lagi untuk bukak pusat jagaan anak anak yatim dkt area kota damansara ni. skrg saya dh ada 3 bijik rumah and semua dh buat utk sewa. maklumlah umur makin tua ingat nak berjasa lah untuk masyarakat hehe tp tulah rumah area sini mahal sikit... and kalau ada pun mesti susah bank nk approve sbb mmg dh byk loan dengan diorang. korang ada cadangan tk mcm mana???
wahhh bagus lah awak punya niat. okay lah nk angkat rumah sbb nak buat pusat anak yatim. besar pahala dia do..
cyclebin10 is offline   Reply With Quote