www.hardwarezone.com.my - View Single Post - pusat jagaan anak anak yatim
View Single Post
Old 29-09-2020, 10:07 AM   #4
ZakiAm
Junior Member
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 7
saya plan nak beli sebiji rumah lagi untuk bukak pusat jagaan anak anak yatim dkt area kota damansara ni. skrg saya dh ada 3 bijik rumah and semua dh buat utk sewa. maklumlah umur makin tua ingat nak berjasa lah untuk masyarakat hehe tp tulah rumah area sini mahal sikit... and kalau ada pun mesti susah bank nk approve sbb mmg dh byk loan dengan diorang. korang ada cadangan tk mcm mana???
try lah dkt bank yg kau tk try lg
ZakiAm is offline   Reply With Quote