www.hardwarezone.com.my - View Single Post - nak beliiii ke tidak?
View Single Post
Old 28-04-2019, 01:57 PM   #43
Ashley Ling
Junior Member
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 8
Kedai laman web sekarang dah ada jual banyak barang tu dan minyak enjin kereta pun boleh dapatkan dan harganya lebih murah boleh cubakan cara ni memang lebih pantas.
Ya, betul. Kebanyakan online store akan berikan diskaun atau promo khas untuk mereka yang membeli secara atas talian. Pengguna boleh terus membeli kat rumah di depan laptop atau tablet, lebih mudah untuk membuat perbandingan harga...
Ashley Ling is offline   Reply With Quote