www.hardwarezone.com.my - View Single Post - settlekan hutang
View Single Post
Old 11-02-2020, 03:38 PM   #24
meenie
Junior Member
 
meenie's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 54
Ye do mcm saya beli kereta lepastu bila ada certain additional payment ha tetiba tak faham pula hahaha maklumlah time ambil kereta excited sgt org tu explain pun saya mls nak dgr ahahaha
Kan, mmg selalu mcm tu, lepas tu peminjam ada yg salahkan company mcm-mcm padahal diorg dah agree. DLm agreement tu je yg kita kna bayar. Servis yg takde dalam tu mmg kena byr lain.
meenie is offline   Reply With Quote