www.hardwarezone.com.my - View Single Post - Celcom plan paling murah?
View Single Post
Old 18-10-2019, 05:43 PM   #21
zandra
Junior Member
 
zandra's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 69
betul. m yg rm10 L yg rm30 saje. tambah apa-apa yg anda suka.
Kalau korang ada wifi dkt rumah ha sesuai lah pakai postpaid ni. Sbb sebulan RM28 saja huhu dpt 1GB internet and unlimited calls to all networks tau hehe lepastu mcm ada time tu korang nak tambah data tak cukup boleh tambah RM10 dpt additional 7GB quota so total kena bayar baru RM38 ha murah wei
zandra is offline   Reply With Quote