www.hardwarezone.com.my - View Single Post - Celcom plan paling murah?
View Single Post
Old 19-10-2019, 10:25 AM   #23
IcyBaby
Junior Member
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 49
Kalau korang ada wifi dkt rumah ha sesuai lah pakai postpaid ni. Sbb sebulan RM28 saja huhu dpt 1GB internet and unlimited calls to all networks tau hehe lepastu mcm ada time tu korang nak tambah data tak cukup boleh tambah RM10 dpt additional 7GB quota so total kena bayar baru RM38 ha murah wei
bagus utk golongan tua yg x guna internet byk, unlimited call tu mrk sudah boleh berbual2 utk tempoh yg panjang.
IcyBaby is offline   Reply With Quote